Jump to content

prometna-osiguranje-šteta


sivko

Preporučene objave

Sin mi je prije 8 dana imao prometnu s autom,on je kriv,bez alkohola.Imam obvezno osiguranje i osiguranog vozača i 4 putnika.Nemam AO+ osiguranje.Slomio je ruku i izvršena je operacija.Ima li pravo na kakvu odštetu.U osiguranju(Generalli)kaže da nema ali bi mu isplatili 1000 kn.Jedni iz osiguranja kažu da nije osiguran vozač i 4 putnika a drugi da jesu.Molim za pomoć.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da, osigurani su vozač i putnici i to do iznosa koji je naveden u vašoj polici osiguranja.

 

osigurani ste na postotak invalidnosti što znači da ako je vaš sin dobije, recimo 5% trajnog invaliditeta, može dobiti samo 5% od ugovorene svote. pošto je mlad teško da može dobiti išta. mišljenje o invalidnosti vam mora napisati ortoped koji ga vodi. budite spremni da će vam taj papir koji obično pišu starom pisaćom mašinom ili rukom naplatiti oko 2.000 kuna. mišljenje ortopeda osiguravajuća kuća može osporavati i zatražiti drugo mišljenje. po isplati obeštećenja osiguravajuće kuće bespogovorno isplaćuju honorar specijaliste.

 

nemoralna ponuda od 1.000 kuna uz obavezno potpisivanje izjave da je oštećeni obeštećen po tom štetnom događaju, je danas uobičajna praksa osiguravatelja. račinaju bolje i baciti 1.000 kuna pa godinu završiti sa sigurnom računicom, nego se upuštati u neizvjesan postupak.

 

izračunajte sami. svakako vam se nikud ne žuri. preporučujem vam da povjest bolesti pokažete odvjetniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija