Jump to content

Dobio riješenje na žalbu, pogodi kakvo!


beni

Preporučene objave

Evo me nakon puno popijeninih tableta i istrošenih živaca opet. Da se malo izjadam jer me nitko ne šljivi.

Da ne spominjem cijelu dramu, u proljeće bio na pregledu zbog pogoršanja, pa vještak reko ma to je 100 % rat, pa poslao u ministarstvo a oni ma kakvi 100% jesi lud, nego 30%. Vještak veli ma piši žalbu nisu normalni a ja moram napisat po njihovom, 30.

Pa ja napisao žalbu lijepo natanane, sve istina od riječi do riječi, i stigao odgovor, a tamo viši vještak zaključio ptsp ali vidi čuda samo sudjeluje 30% rat, ostalo depresija i gastritis. I veli, budući da se njegovo mišljene slaže sa mišljenjem njegovog kolege koji je napisao (pod prisilom ministarstva 30) nema osnove za žalbu.

Mogu na upravni sud.....

Sad mi dođe da uzmem lijepo kanticu super 95....

Pa jel možemo svi zajedno nešto PRAVNO pokrenuti da se stvari riješavaju kako trebaju, a ne da se odbijenice štancaju a samo se mjenja broj, na mom usput piše da sam se žalio da mi je ranjavanje utjecalo na pogoršanje, koje ranjavanje nit ga je bilo nit ga spominjem??

Mislim da, ako ostanemo ovce, kao ovce ćemo i završiti :-? .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma išlo je to brzo, 7 mjeseci.

Ali nije to problem, pa postoji jasni pravilnik o ocjenjivanju, moje je pitanje možemo li išta napraviti PRAVNO???

Ovako nas vozaju kako hoće, bez objašnjenja o onih OSTALO.

 

Usput dobio sam profesionalno, što je po mom mišljenju bolje jer barem mogu nešto raditi a sa općom si na meti da ti sve skinu ako te vide da kopaš vrt.

A sa ovim ponovnim vještačenjem je muka, pa pravim budalu od sebe, kud će mi biti gore nego što jeste, kad sam na plafonu, a i rekoše mi da takve što svako malo šalju papire riješavaju po kratkom postupku, samo vraćaju na staro.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvi puta hvatam zadnji vlak 2005, ove godine pogoršanje, ali ni p od pogoršanja u očima obervještaka.

Sve je to uzalud, puna mi je kapa svega, sad još mudruju s vozačkama. Najbolje bi bilo da smo 96 svi napravili kikiriki i sad nebi bilo problema sa nama, a proračun bi bio dostatan za pokrasti i napunit đepove onima koji to još nisu.

Ako nisam u pravu nek me netko osvjesti, naravno sa svojim pozitivnim iskustvom sa molbama-žalbama-pogoršanjima-povećanjimaomjera-žalbama-upravnimsudom..... :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma prijatelju to sam pitao iz razloga što sam i ja jedan jedini put bio na vještačenju, ali o tome sam već ranije pisao i to sam bio prije dvije i po godine i već se jedno godinu dana spremam na obnovu postupka, ali kad čovjek sve ovo pročita uopće mi se više niti ne ide, iako za to ispunjavam uvjete, kao što si i ti ispunjavao, pa vidiš kako si prošao.

Sad sam upravo zvao svoju referenticu u mirovinskom i pitao je kad ću bar napokon dobiti mirovinu po činu koji sam dobio i na koji imam pravo, jer godinu i po dobivam mirovinu po činu narednik, a trebao bih po činu časnički namjesnik, što je u mom slučaju razlika 400-450 Kn i naravno dobijem odgovor da neka se ništa ne brinem, sve je u redu, ali da su u jako velikoj gužvi, pa blagdani, pa godišnji, pa imaju dosta ljudi na bolovanju i da to mogu očekivati za neka dva mjeseca i traži da je imam razumijevanja za njih. Godinu i po dana. Baš me zanima hoće li mi isplatiti zaostatke za taj period, ali čisto sumnjam. Zavaljat će me za tih 7-8000 Kuna i pojeo vuk magare.

Ipak ću odmah iza N. godine skupiti sve papire i odnijeti u mirovinski radi obnove postupka i mozda se za..bu pa mi podignu omjer u korist rata za bar 10% ili prebace iz profesionalne u opću, jer što mi znači profesionalna kad nas nitko neće, a i da se prijavim da radim, mirovina bude drastično manja, pa kolika mi onda mora biti plaća da bi to kompezirala, a plaće su znaš i sam - minimalac.

Uglavnom sretno bilo tebi i svim forumašima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam bio kod vještaka prije pet godina,dobio sam 100% opću nesposobnost ali gospodin onaj što je njegova osobna stvar dali je umirovljen ili ne, reže na 50:50(taborski).Imam nakon toga 6 bolničkih ležanja,barem jedno 30 nalaza na kojima piše da je stanje drastično pogoršano.Ali još ne podnosim zahtjev za pogoršanje,znam kakav bi bio ishod.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija