Jump to content

uffffff


oluja

Preporučene objave

ne ne ja ocu neplaniram niti imam ikakvu namjeru oduzeti skrb ali razvod braka je u tijeku a još nije skrbništvo dodjeljano pa me je znimalo da li moja veza ima ikakve veze oko dodjele skrbništva za djete meni , a ja nemam namjeru niti želim ocu djeteta oduzeti skrb jer to nije humano prema djetetu a samo je jedan otac .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To je dobro za dijete.

Kako ste se s ocem dogovorili o zajedničkoj skrbi nakon rastave? Mislim, kako će dijete iz druge države održavati kvalitetne odnose s ocem? Kako će na dijete utjecati odvajanje od sredine, šire obitelji, prijatelja? Kad sve to promislite i dogovorite s ocem misleći prvenstveno na interes djeteta, vjerujem da više nećete imati nikakvih dilema. Možda da s ocem dogovorite da dijete ostane s njim dok se ne uvjerite da je vaša nova veza stabilna?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne mislim da me niste shvatili odnosno ja se nisam dovoljno dobro izjasnila . ovako djete i ja ostajemo u ovoj državi bez ikakve pomisli na bilo kakvo preseljenje. dakle ovdje ostajemo živimo nikuda se nepreseljavamo ni u mislima , jer sam za ovu sredinu i previše vezana kao i djete dakle moj prijatelj se planira u koro vrijeme sa svojim poslom preseliti u našu sredinu i ovdje nasstaviti živjeti. djete je tu osobu jako jako dobro prihvatilo čak što više obožava ju. samo me zanimalo da li ta moja veza može imati bilo kakve negativne utjecaje na dodjelu skrbništva meni . pošto otac djeteta nemože sebi zamisliti da ja smijem više u životu imati bilo kakvu vezu te uvelike želi skrbništvo.djete nije odvojeno niti mu je iša uskraćeno mislim na prijaelje i društvo jer odkako živimo sami čak što više se krećemo u društvu s malom djecom te uopoznaje i nove prijatelje jer do sada mu je krug društva bio ograničen na vrtićko društvo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija