Jump to content

hitno! susreti djeteta i oca


marlino

Preporučene objave

zbog dugogodišnjeg izostanka susreta mene i kćeri je omogućeno da okolina manipulira njome.obratio sam se svima kojima sam trebao ali bez rezultata.večeras se sve pogoršalo jer me moje dite optužuje da sam lažljivac da samo znam zaj....... naziva mene i moju suprugu glupima te drugim pogrdnim nazivima te je izuzetno nepristojna.kome da se obratim dalje s obzirom da za sve to imam dokaze kao i dokaz o tome da to nije njeno mišljenje već mišljenje okoline u kojoj se ona nalazi.međutim centar sve to ne prihvaća već pomažu u tome da se istu i dalje u potpunosti udalji od oca.pa tako me zanima dali te dokaze trebam predati i kome dali tražiti da se susreti djeteta i prije navedenih odvijaju u prisutnosti nadzora ili nekakvih svjedoka.neznam što više učiniti jer u zadnje vrijeme joj je često isključen i mobitel pa se tako i 5 dana (do večeras) nisam čuo s njome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na žalost nemam lijepih riječi za tebe. Ista stvar se i meni dešava već više od godinu dana. Dijete odgajaju u mržnji spram oca i nitko im ništa ne može. Ti jedino možeš tražiti da ti CZSS osigura nadzor u obitelji i da se družiš s djetetom na centru, ali pitanje je da li to uopće ima smisla. Na kraju će ionako oni na dijete djelovati kako njima paše jer je dijete s njima i ta bitka ti je unaprijed izgubljena. Dok god dijete živi u okolini koja ga odgaja protiv tebe nema šansi da se išta promijeni. Možda bi mogao tražiti sudski da ti se dijete dodijeli jer ga okreću protiv tebe. No, pošto na našim sudovima rade većinom budale koje ne kuže (ili se samo prave blesavi) da je to psihički oblik zlostavljanja djeteta, vjerojatno ništa nećeš postići osim izgubiti vrijeme i novac. Na kraju bi ti se moglo desiti da još tebe proglase zlostavljačem, a kao dokaz bi im poslužila činjenica da te dijete ne želi viđati (u ovoj zemlji je sve moguće).Kao tipičan pokazatelj pravednosti sudova su presude koje očevima dodjeljuju viđanje jednom tjedno ili još i rjeđe. Po Ustavu i po zakonu o ravnopravnosti spolova je to zabranjeno jer nije ispoštovana ravnopravnost majke i oca u odgoju, no suci to redovito sude jer znaju da im nitko ništa ne može, a Ustav, zakon i pravda ih zanimaju samo ako idu njima u prilog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

činjenica je da svatko od nas tjera vodu na svoj mlin. koliko dugo si ti van odgoja svog djeteta? kako su određeni vaši susreti? zašto nisu održavani kontakti? ni meni se ne sivđa moja situacija i ne mogu biti sa djecom kako i koliko bi htjela al svejedno sudjelujem u njihovom odgoju koliko je najviše to moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Marlino u svojoj izjavi za medije ti nećeš sugerirati sudu koju odluku da donese. Ti se boriš za svoje dijete, za legitimna prava djeteta na oba roditelja. Koji je interes tvoga djeteta da ne viđa jednog roditelja? Dali je to najbolji interes djeteta ili je tu riječ o manipulaciji!?

U tom smislu neka bude tvoja izjava, a moje mišljenje, neka me netko ispravi ako griješim, tu nije riječ o utjecaju na sud, tu je riječ o borbi za prava djeteta i protiv nerada institucija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slazem se. Vas jedini fokus mora biti dijete, vi ne pljujete po sudu, po supruzi, ne sugerirate kako da postupe, vas zanima samo dobrobit djeteta i kao obican covjek, bez pravnih znanja, razumski i ljudski se pitate da li sud ili bilo tko drugi ovo sto radi cini u najboljem interesu za dijete jer vi kao roditelj imate pravo (ako vec sami ne znate jer niste skolovani o tome) da vam "strucnjaci" objasne sto oni tako dobro rade djetetu cineci to sto cine ili ne cine (jer ne ciniti moze i pokatkad je cak i puno gore nego da se nesto cini). Vi ste civil, vi ne morate imati ni pravna ni psihologijska ni socijalna znanja, zato postoji sud i czss da vam oni pomognu i da vas upute jer su oni za to placeni od poreza koji vi placate. Radite se malo blesavi, to cesto ima vise efekta od znanja i upucenosti u svoja prava. Njima ce to jos vise podignuti samopouzdanje i vise ce zabrljati. Onda ih imate ;-) Poneki sud, a pretezno svaki czss priznaje jedino silu u smislu i kontekstu dominacije nad vama. Dajte im da vas malo za*ebavaju, samo marljivo skupljajte papire kojima ce se oni zakopavati sve dublje i dublje, borite se za prava i dobrobit svog djeteta i sebe, pisite im (civilizirano i vodjeni interesima vaseg djeteta) pa kada dosegnu kriticnu masu gluposti i krsenja zakona onda naglo opametite i u pravom trenutku ih kaznite. Nemojte se pokusavati s njima nadmudrivati, prepirati, oni upravo to zele jer su u tome (budite uvjereni) bolji od vas, bolji od bilo koga, jer se vi u svojoj argumentaciji vezete razumom, interesima djeteta i slicno dok se oni u svojoj argumentaciji ne vode nicim, niti interesima djeteta, niti vas, niti postenjem, niti razumom, niti moralom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

susreti su pravomoćnom presudom određen i svaki utorak četvrtak svaki drugi vikend pola svih praznika i svaki drugi praznik i blagdan a ne održavaju se nekoliko godina ni prema prvom dogovoru ni prema presudi ni prema novom prijedlogu majke da se sa kćeri vidim jedan vikend u misecu u sve to vrime je dite bilo litos mjesec i 10 dana i kroz prošlu godinu u 4-5 navrata po nekoliko sati .czss zna za problem i prije presude ali ne reagiraju sjetili su se reagirati i pozvati dite na razgovor tek prije 2 miseca naravno dite je reklo da ne želi dolaziti k meni i s time su riješili problem a da se nisu zapitali zbog čega dite odbija dolaziti kod oc a i zbog čega tako o istom govori! a prilikom susreta u czss je bivša radi reda usmeno upozorena na uplitanje diteta u sukobe sa mnom i na to da istoj ne smije dati na uvid presude, mišljenja i dr. te dase istoj ne smije povjeravati o vlastitim osjećajima stavovima i mišljenjima o meni i mojoj obitelji te o razv odu našeg braka i odlasku iz zajedničkog doma.20 dana nakon toga na inzistiranje supruge dite dolazi na sud svjedočiti iako uplakana i vidno rastresena majka ne odustaje od njenog svjedočenja. czss je prvo usmeno upozoren o namjerama majke a potom i pismeno o događanjima sa tog ročišta a do danas ništa nisu napravili da bi se takvo ponašanje u budućnosti spriječilo a nadzor iako je uveden tada nije se još izvršavao iz meni do danas nepoznatih razloga

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija