Jump to content

neopozivi ugovor


anonimno

Preporučene objave

Molim za malu pomoc, trebam savjet. Naime, na osnovu prijevare, moje naivnosti, potpisala sam neopozivu narudžbu, ugovor, za kupovinu knjiga. Zaposlena sam u poduzecu u kojemu je jedini potpisnik direktor poduzeca, ja sam djelatnica. Sada je na poduzeće stigao račun, na osnovi tog ugovora, s mojim potpisom i pečatom, naravno. Knjige nam još nisu poslane. Pokušala sam kontaktirati tog vlasnika poduzeća ali mi se nejavlja. Dali je moguće uopće raskinuti takav ugovor? Šta napraviti? Ili jednostavo podmiriti taj račun, naučiti lekciju da idući put 10 puta provjerim ono što podpisujem?

unaprijed zahvalna

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Za sklapanje ugovora ovlašten je samo zakonski zastupnik u društvu (direktor, uprava). Oni mogu dati punomoć nekome , a pretpostavljam da ni punomoć niste imali. Moguće je još da ste punomoćnik po zaposlenju, dakle da po naravi posla sklapate ugovore (npr. prodavačica novina). Kkao pretpostavljam da sve to nije točno, Vi niste ovlaštena osoba za sklapanje ugovora i Vaš direktor bi se na to trebao pozvati takvim dilerima knjiga. Općepoznato je da ulaze u tvrtke , lažu i varaju naivne, pa im oštro trba stati na kraj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija