Jump to content

uhicenje zbog misara koji propisuje doktor ,a ti nemas recept kod sebe


magistar0

Preporučene objave

Neku vecer sam se vracao kuci nakon sto sam jednog kolegu odvezao njegovoj kuci i skuzio sam da zamnom ide polic.civilni auto i pratio me neko vrijeme .Nakon toga se prestrojio u drugu traku ,a odjednom se iza mneen stvorio jedan drugi civ.auto ,ali sa rotirkom i zaustavili su me.

Izasao je lik u civilu i pitao me za prometnu it'd. i rekoa sam da sam ju izvadio kod kuce iz jakne i da sam samo otisao tog kolegu odvesti kuci ,sto i je istina i stvarno sam ju zaboravio vratiti na zad u djep.Nakon toga mi je tip rekoa ,a kao ok ,ali ajde izadji van iz auta i stani pored auta.

Pitao me gdje radim it'd. i onda me je pitao da li imam kakve veze s drogom na sto sam ja odg. da nemam jer stvarno nemam.Onda mi je rekao da izvadim sve iz djepova it'd i izvadio sam mob. nesto kovanica i ko za kur… u jakni koja je proljetna s i koju sam izvadio iz ormara prije 5 dana u jednom djepicu nasle 2 tbl.misara .

Ja se sjecam da sam te 2 tbl .stavio u djep jos negdje u 10 ili 11 mjesecu kad sa mi podigao tu kutiju misara to jest trazio sam helex ,ali sam u apoteci dobio misar.

Pitao me je lik da li ja imam recept za to i ja sam rekao da mi to daje moja doktorica sto je i istina ,ali on je rekao da ja to moram imat kod sebe (moras nosit povijest bolesti u kojoj pise sve sto uzimas od tableta i to nosit sa sobom.)Ja se kunem da to nisam znao ,a i za helex koji je jedan od najblazih antidepresiva mi je to nekak bezveze jer znam da svatko mlad tko ima i tahikardije kardiolozi znaju preporucit da si svaki put popije helex it'd.Ali nema sad to veze nego radi se o sljedecem.

Taj polic. je otisao onda do auta i pozvao je onaj prvi auto koji me pratio i oni nakon sto su dosli izasli su van iz auta i krenulo je opet ista prica.Pretres auta ,pretres mene ,skidanje hlaca i patika tak da sa na ulici stajao gol osvijetljen dugim svjet.lima auta ,prepipavanje guzice noznih prstiju it'd.

Nakon sto je to zavrsilo rekli su mi ,ajde sada ozbiljno ,da li imam recept ili povijest bolesti na sto sam se ja kunuo da mi dr. daje te tbl . i da je to u kartonu upisano ,oni su rekli da njih to ne zanima i da cu biti uhicen it'd.

E sad radi se o tome sto ti drugi koji su dosli jedan od jih mi je rekao ovako,:ajde nemoj mi gradit pricu ,prvo kazes da je helex ,a onda da je misar ,kazes da imas upisano u kartonu da to primas ,a nemas kod sebe povijest bolesti ili recept da nam to dokazes,i osim toga znas i sam da si prije imao problema isto s nama i da si bio optuzen za posjedovanje ,uzivanje it'd (ali ja sam nakon te istrage bio pusten i nista nisam bio optuzen ili osudjen i to je proslo 2 i 5 godine od toga.

I rekao mi je da se ne pravim pametan da oni znaju gdje ja radim i da si ja sam mogu pisati te recepte na sto sam ja rekao da ja to nemogu jer nemam ni stambilj ,a ni recepte kod sebe jer radim na odjelu ,a ne u amb. u kojoj se izdaju recepti ,ai da radim u amb.ne znam na koju foru danas bi to uopce si mogao tako rjesavat.

A i kao ono ,ako to ne radim sam da valjda onda imam nekoga tko mi moze to raditi i da ja znam kak to sve inace ide.

E sad ja mislim da su to bile teske optuzbe ,jer kak mozes nekog zaustavit i pricat takve stvari kao da ja to zaisat mogu raditi i radim ,pa to su vec teze optuzbe i za to moras imat jeb.. dokazeDa li sam u pravu?

Ja sam ih pitao pa da li ja stavrno moram sad bit 24 stata uhicen zbog toga jer da ako me puste ja mogu odmah ujutro otici kod .dr i da mi napise nekakvu potvrdu ili nesto i da im donesem to pokazati na sta su rekli nesto tipa kao ,ma da ,mi sad tebe pustimo i ti odes i sam to sebi do ujutro prjesavas i poriktas u papirima.Mislim totalno bez veze.

Odveli su me u stanicu i tam su pisali zapisnik i u biti od njih 4 ero koji su me kao uhitili trojicu poznam.S jednim sam isao u skolu a ovu dvojicu znam iz vidjenja.

Uglavnom decki su ustvari bili na kraju ok i rekli su mi da me nece ipak zadrzat zbog te dvije tbl. i da idem kuci.

Svaka im cast i hvala im zbog toga jer nisam si vise mogao zamisliti da provedem jos jednu noc u stanici.

Zelim reci da nisam vise taj covjek koji sam bio i 2 i pol godine zivim u stalnom strahu da li ce mi uletit u kucu ,da li ce me uhiti ovo ono.Brijem da sam prozivio ptsp i jednostavno nakon toga od prije 2 i pol godine nisam vise isti.Ne spavam ,ne izlazim nigdje i imam stalni strah.

Zanim me i vo ,oni su ujutro odmah otisli kod moje dr. da provjere da li ja to imam na recept i stavr je u tome da nije radila moja dr. nego ju je mjenjala jedna druga i on a im je dala sve o meni.Sve tbl .koje dobivam itd.Medju njima je i subokson i sanval.

E sad zanier me da li je on a njima to trebala pokazati jer ipak je to moja privatna stvar i moje lijecenje i osim toga oni su dosli provjeriti sam otaj hele x ili misar.

 

Zanima me jos jedna stvar.

Radim recimo u bolnici i na lijecenju sam od ovisnosti vec 3 god.Sam sam se prijavio na lijecenje i sad me zanima ovo.Ja mislim da nitko do sad nije znao za to lijecenje osim moje dr.opce prakse i onoga u zg.koji me je i uzeo na lijecenje.

Na poslu sam korektan,radim bez ikakvih problema ,imam i pohvale od sefa itd.

Da li policija sada posto i ono znaju da sam na lijecenju mogu traziti da se mene udalji s posla ili ,aako to sazna uprava gdje radim da li i oni mogu traziti da se udaljim ili dati mi otkaz.

Sad imam totalni strah da ce se to saznati i da zbog toga mogu dobiti otkaz ili premjestaj s odjela u neku administarciu sto ja nikako ne zelim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li je on a njima to trebala pokazati jer ipak je to moja privatna stvar i moje lijecenje

 

 

Da li policija sada posto i ono znaju da sam na lijecenju mogu traziti da se mene udalji s posla ili ,aako to sazna uprava gdje radim da li i oni mogu traziti da se udaljim ili dati mi otkaz.

 

e, moj mladiću, nije ti lako..nije..

 

ova liječnica je povrijedila službenu tajnu, nije se baš proslavila.

jedino ako su ovi došli sa nalogom, onda druga priča.

 

policija ne može tražiti da se tebe ili bilo koga drugoga udalji sa posla, ali mogu biti zločesti i "baciti bubu", pa onda uprava odluči nešto po tom pitanju. ali, sve ti je to sada nagađanje. može biti svašta, a ne mora biti ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija