Jump to content

obnova postupka


planina

Preporučene objave

pozdrav svima..bio na obnovi postupka u hzmo-u i pošto imam profesionalnu mirovinu 50-50,hrvi,tražio opču nesposobnost,ali mi vještak nije dao opču znači rušili me u smislu da mi je na zakonu neosnovan zahtjev za ponovno određivanje mirovine,to malo nekužim..imam status hrvi koji je doduše privremen još jednom moram izači za trajno i 4 godine imam profesionalno i nove nalaze i tako dalje ali recesija radi svoje..nego jedino što sam primjetio u odbijenici je to da više nije potreban kontrolni pregled od strane vještaka..ebiga iz šupljeg u prazno...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

planina je napisao:

ali recesija radi svoje..nego jedino što sam primjetio u odbijenici je to da više nije potreban kontrolni pregled od strane vještaka..ebiga iz šupljeg u prazno...

 

Eto odgovor zašto su te odbili .

 

A to da više nije potreban kontrolni pregled od strane vještaka baš piše tako u riješenje ili ?

 

I jesi li i prije radio obnovu ili je to bilo prvi puta ?

 

U sličnoj sam situaciji samo sam ja radio obnovu nakon godinu dana u mirovini, sada čekam trajno rješenje rvi, pa za jedno 1 - 2 god. ću opet na obnovu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon što dobijem trajno status rvi ako mi riješenje od obnove postupka mirovine ne bude zadovoljavajuće po mene ići ću prvo žalbom pa onda ako bude trebalo i tužbom jer RVI su oslobođeni plaćanja sudskih troškova, pa ako i izgubim na sudu opet nema veze, barem sam se pravno borio, ali vjerujem u pobjedu .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguča je promjena iz profesionalne u opču (moj primjer - post:Molim pomoč oko novog izračuna) i još mi je povečan omjer u korist rata.

Doduše imam treče prvostupanjsko trajno.Možda je u tome kvaka.

Ili imate preslabe dokumente(dnevna bolnica,mišljenje psihijatra...).

Mislim da možete pokušati ponovo za 6 mjeseci,ali pojačajte papire dnevnom bolnicom,psihijatrom,razgovorom sa doktorom (on piše zahtjev pa i to možda utječe na mišljenje komisije).

 

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ovo mi je treči put da idem na obnovu,prva dva puta sam tražio povečanje omjera..isto odbijenica..i sada sam tražio iz profesionalne u opču i isto odbijenica..samo sam jedino skužio po riješenju da neče biti više kontrolnih pregleda za mene od strane hzmo-a..a kao do sada sam podlijegao reviziji..ma budem ponovno napravio obnovu postupka za opču iduče godine jer stvarno tko če mene više i di zaposliti..neka mi daju opču i to je to..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svima!

Evo nakon više od 4 godine od kako sam bio na prvom i jedinom vještačenju u HZMO do sada, kada sam dobio profesionalnu nesposobnost u omjeru 50:50%, odoh čim završim ovaj post u mirovinsko vidjeti što mi je sve točno potrebno za novo vještačenje zbog pogoršanja stanja, jer je to vidljivo i u nalazima iz kontinuiranog liječenja, a i u međuvremenu sam dobio i trajno rješenje o statusu HRVI koji je od prvog vještačenja sa 20% povećan na 30%.

Nakon toga odoh do liječnika OP zakazati termin kada će popuniti obrazc 1-IN, pa da to sve skupa predam.

 

Pokušat ću u mirovinskom izvući što više podataka i pojedinosti je li u međuvremenu došlo do kakvih promjena, pa ću onda poslijepodne sve podijeliti sa vama.

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo da napišem svoja današnja iskustva iz mirovinskog.

Jednom rječju nevjerojatno!

Ženska s kojom sam razgovarao me na sve moguće načine odvraćala od novog vještačenja navodeći zar ne vidim kakvo je stanje u državi i da nemam što očekivati.

Rekla je da opću neću dobiti niti u snu bez obzira kakva god je medicinska dokumentacija, a najviše što mogu očekivati je da mi možebitno podignu ratni dio za 10%, ali da se niti tome ne nadam previše.

Najviše me zabolilo kad je rekla da bi najbolje rješenje bilo da se probam prijaviti na burzu u smislu u radu je spas.

I sad bih ja njoj trebao objašnjavati da sam ja prije mirovine itekako radio i to na dobro plaćenom poslu u MUP-u, te da me je MUP-ova zdarvstvena komisija proglasila nesposobnim za rad u MUP-u, te poslala u duplo manju mirovinu i sada kada nakon više od 4 godine kontinuiranog liječenja i pogoršanja zdravstvenog stanja idem pitati za novo vještačenje, ona mi savjetuje da se prijavim na burzi.

 

Ovo sam htio napisati da znate što vas čeka ukoliko se odlučite na novo vještačenje kao i ja, ali bez obzira na ovo ja ću do kraja ovog mjeseca podnijeti zahtjev za novim vještačenjem, a ako me odbiju podnijet ću žalbu, pa na sud.

 

Pozdrav svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

'ženska' priča gluposti ! ! !

 

njima ja sada ušao 'šušak' u glavu jer se bioje za svoja radna mjesta zbog kresanja trome administracije od 5 % .................

 

pravnica a razumije se u medicinsku terminologiju ?

 

ona zna koje novonastale promjene kod pacijenta a da nisu 'dovoljne' za povećanje omjera ?

 

PA, VALJDA TO RADI LIJEČNIK VJEŠTAK A NE 'SVEZNAJUĆA' PRAVNICA KOJA JEDVA SASTAVI NEKI PRAVNI AKT..................................... :-?:-?:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Je prijatelju, slažem se ja s tobom, ali kad sam joj to danas spomenuo, odgovorila je da oni u mirovinskom imaju "najbolje stručnjake" koji vještače dokumentaciju, te da tvoj ili moj doktor može pisati što želi, ali da je njihova zadnja.

Vjeruj mi da još ne mogu doći k sebi od tog razgovora.

U biti vidiš i kako je prošao kolega Planina na obnovi postupka i sve je to na tom tragu, međutim kao što sam rekao ja ću pokrenuti novi postupak, pa ćemo vidjeti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slazem se s tobom kolega strikan,nije ona tu da komentira stvari koje su vezane za medicinsku struku ali nemojmo zanemariti da je ona samo potvrdila onu atmosferu u toj ustanovi za koju koliko se god mi ljutili,znamo i sami.Mislim da i dalje stoji onaj naputak iz vrha: rezi sve.Preostaje samo nada u pravne instance.Vjerovatno ste svi culi za Sukerov najnoviji izvjestaj da se u ovoj godini isplatilo 500 milijuna kuna vise za mirovine nego u prvih sest mjeseci prosle godine.E sad imajte na umu da za razliku od prosle godine,ove godine nije bilo uskladivanja mirovina i nece je biti do 01.01.2011,nadajmo se ne dulje.Izdaci za mirovine gutaju skoro trecinu godisnjeg proracuna pa me ne cudi ova hajka na svakog novog potencionalnog umirovljenika.Da bi zaustavilu tu navalu novih umirovljenja branitelja oni su galantno stavili u zakon da se vise nemoze ostvariti status HRVI.Je..ga,sto sad da radimo? :misli::place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma neznam šta da kažem...kakva nam je to vlast..nekako sve što više to gledam imam dojam da je kroz zakon o pravima hrv.branitelja,pa do poticaja za poljoprivredu,i velikoga državnoga aparata i lokalne samouprave i uprave di su svi neki šefovi,načelnici,gradonačelnici opčina sa 100 stanovnika i tako kupovala vlast da bi se duže moglo pljačkat država i zaduživati..da narod šuti..brine me i pad tečaja,kao i što zemlje iz regije izlaze iz krize mi tonemo..nekako bojim se da neče to sve dobro završiti za nas male ljude..ebiga..nije da sam ja nečega željan i da imam neke prohtjeve..ali kako objasniti dijetetu da se nema.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Commando, ne znam gdje si u mirovinskom bio, ali to što ti je ona rekla nema veze s pameću. :zao: Kakve veze ima situacija u državi s tvojim zdravstvenim stanjem?! :-? Neki ljudi su se počeli ponašati kao da je to njihova privatna firma(da ne napišem nešto prosto) pa će kao oni napraviti nekog reda. Ali ona nije uopće bitna.

Tebi doktor opće prakse napiše prijedlog za medicinsko vještačenje, novi nalazi i pravac u mirovinsko. Oni su dužni to zaprimiti i pozvati te na komisiju.

Istina je da je njihova zadnja, ali ne mogu ni oni protiv nalaza stručnjaka. Osim toga, dobio si RVI 30% i to ti je dodatan plus.

A sad kakva je klima tamo u pogledu branitelja, nemojte se time opterećivati, uvijek će se negdje naći neka zločesta, frustrirana baba, svugdje vam je to tako, bilo u mirovinskom,poreznoj,sudu,dućanu,pošti.... :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

commando je napisao:

kad je rekla da bi najbolje rješenje bilo da se probam prijaviti na burzu u smislu u radu je spas.

 

To si isto i ti njoj mogao reći. I lijepo joj objasniti da s obzirom na stanje u državi bi bilo najbolje da da otkaz i prijavi se na burzi a sve kako bi olakšala stanje u državnom proračunu !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Malo smo prokomentirali izjavu jedne pravnice u Tvrtkovoj koja si je taj dan pustila jezik na rekreaciju.To u svakom slucaju nema veze s buducim rjesavanjima prava branitelja u mirovinskom.Pa naravno da se branitelji ne trebaju osvrtati na te price.Atmosfera je takva kakva je pa sto sad.Tko moze sprijeciti branitelja da cijeli zivot ide na obnovu postupka.Zdravstveno stanje se uvijek mijenja pa ako nazalost dode do pogorsanja bolesti ili do pojave nove bolesti,necemo valjda odustati od obnove postupka zbog nekakve ekonomske situacije u nasoj zemlji koje se godinama moze mijenjat i na bolje i na losije.Treba odvojiti raspravu o trenutacnim sansama branitelja da ostvare svoj status s obzirom na situaciju u zemlji i stvarna prava na pojavljivanje pred lijecnickim komisijama zbog bolesti.Kritiku upucujem i sebi i dajem punu podrsku svim braniteljima u nakani da ostvare prava koja im pripadaju po zakonu.Puno srece svima na tome. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja ne razumijem zašto ste išli po savjet kod pravnice u HZMO ?

Pa njih bi najblaže mogao nazvati nesklonom stranom.Njihov posao je trenutačno smanjiti priljev novih umirovljenika i to kaj Vam je savjetovala je sasvim u skladu stime.Trenutačno je i veliki priljev prijevremenih umirovjenika koji žele izbječi buduču penalizaciju prijevremenog umirovljenja.

Savjete ste trebali potražiti na forumu,udrugama,kod teta na uredu za branitelje a nikakako ne kod HZMO-a.

Ne zaboravite,Vi tražite samo ono kaj Vam zakon omogučava i dozvoljava (dok ga ne promjene).

Razgovarajte sa psihijatrom koji bi posao bili eventualno moguče bili sposobni raditi(meni je rekao da spadam u 10% onih koji se liječiju a da nisu više sposobni za rad),prenesite to svom doktoru,i nek napiše papire za komisiju.I to je to.

ZHMO mora zaprimiti prijavu i odraditi ju.

Pa ako niste zadovoljni rješenjem - žalba.

Ili za 6 mjeseci ponovo (imate vremena,u mirovini ste).

I kontinuirano lječenje,možda dnevna bolnica,psihotest...

 

 

 

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolega Sviby, pozdrav!

Pa bilo mi je logično otići u pravnu službu po savjet, jer do vještaka se ne može samo tako doći, a otišao sam samo iz razloga da vidim što mi je sve potrebno za novo vještačenje, jer od prvog i zadnjeg što sam bio do sada je prošlo više od 4 godine kao što sam već napisao.

Sada vidim da mi u biti sve odrađuje moj dr opće prakse, a onda kompletirani spis dostavljam u HZMO.

 

Drago mi je da ste Vi prošli pozitivno na novom vještačenju i također meni ne preostaje ništa drugo, već nada i borba.

 

Pozdrav svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što je Commando već napisao, logično je da je išao po savjet u HZMO kod pravnika jer je u profesionalnoj mirovini.I traži opću. E sad, to što je je ona rekla izgleda da je njen osobni stav, to sigurno nije stav mirovinskog. Općepoznato je da ti možeš tražiti sve i svašta od mirovinskog, recimo koliko košta kila jabuka na branimirovom placu, oni su ti dužni odgovoriti da si se obratio na krivu adresu. Stoga nije uopće bitno što je ona rekla.

Bitno je da ti dr opće prakse napiše prijedlog, ako imaš dobre nalaze (u što ne sumnjam)doktor na komisiji može ti vrlo lako dati opću.

A to što je veliki priljev prijevremenih umirovljenika, to su dva različita prava, nemaju veze jedno s drugim.

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eto jutros sam napisao žalbu na riješenje kojim mi nepriznaju pravo na opču nesposobnost..kako sam se osječao tako sam pisao....Dana 21.05.2010 podnio sam zahtjev za ponovnu ocjenu radne sposobnosti,te sam tom prilikom 29.06.2010 pregledan od strane ovlaštenoga vještaka koji je utvrdio da kod mene nije došlo do promjene te da i dalje postoji profesionalna nesposobnost za rad,jer moj doktor opče prakse kao i psihijatar tražili su opču nesposobnost..Moj problem je što ja uopče ne funkcioniram,jedva sam se koncentrirao da vam ovo napišem,gutam tablete kao bombone,hodam po gradu kao zombi,ništa me neraduje,uopče ne spavam i samo mislim o najgorem.Sudionik sam domovinskoga rata od svoje 18 godine života,i svoju prvu plaču sam zaradio sa pušpkom u ruci braneču hrvatsku i tako je bilo pušku uz ruke nisam ispuštao dok nisam umirovljen jer nakon rata prelazim iz garde u djelatni sastav mup-a i tamo dolazim na granicu sa bosnom i tamo opet čuvam državu i sjedim u bunkerima naoružan samo strahom i živcima kojih nemam.Imam priznat status hRVI-a i to 20 posto na temelju ptsp-a,vjerovatno bi i postotak bio veči ali umoran sam od doktora pa ih izbjegavam jer vidim da mi ne pomažu,nisam glumac da se slikam po bolnicama.Neznam ni zašto vam pišem ovu žalbu,možda da mmi bude lakše,da sebi dokažem kako se još uvijek borim za sebe,a u stvari tako mi je svejedno što če biti sa mnom,hoču li se ujutro probuditi ili ne,imam relativno malo godina života,a osječam da se moj kraj bliži.Umoran sam od svega,cijeli svoj život u uniformi.dao sam zdravlje i mladost za ovu lijepu našu koju pljačkaju na svakom koraku,duša me boli kada to gledam,za što su dali živote mladi dečki.I sada mi nije važno što če te vi odlučiti u žalbi dali ja imam pravo na opču nesposobnost ili nemam ovo je ionako bio samo moj krik i pucanj u prazno.Neznam šta značiprofesionalna nesposobnost čovijeku koji jedino zna baratati oružjem,koji nikada nije drugačije živio osim sa puškom u ruci,koji je fizički i psihički slomljen..draga gospodo di ču se ja zaposliti,tko če mene primiti,ja sam samo jedan od mase slomljenih vojnih strojeva iz prošloga desetlječa i stolječa balkanskih ratova.Imao bih još puno toga napisati ali gubim smisao i koncentraciju i bit onoga što sam htio reči,drago mi je da sam i ovoliko napisao i da to netko pročita i baci u koš za smeče,jer i ja sam za koš za smeče..

 

eto to sam danas napisao na papit ručno i idem to predati..banda je to sve velika..ali nada umire zadnja..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

visnjaZ je napisao:

 

"A to što je veliki priljev prijevremenih umirovljenika, to su dva različita prava, nemaju veze jedno s drugim."

 

Naravno da su dva različita prava.

Ali kako sam napisao HZMO-u je u interesu da smanji priljev novih umirovljenika.

I meni je posve normalno da če pravnica pokušati odgovoriti koga god može od mirovine.Reči če Vam sve o zakonu i to.Država diže dobnu granicu za umirovljenje da bude manje umirovljenika,a ona radi za državu.

Kao i one komisije za produženje bolovanja koje prekidaju bolovanja ljudima zbilja nesposobnim za rad (dok se ne izdereš na njih).

A kod vještaka se može doči samo sa ispunjenom i predanom dokumentacijom (čeka se oko 2 mjeseca,moj slučaj).

 

:neznam::jok:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sviby, i sam si u jednom od prošlih postova napisao u odgovoru commandu "da traži samo ono na što ima pravo po zakonu", pa je potpuno nebitno kakva je klima u mirovinskom ili bilo gdje drugdje. Ja ti kažem, odnosno ponavljam, da se još uvijek može dobiti opća. Vjeruj mi.

Ne treba širiti loše vibracije, i treba vjerovati i ne gubiti nadu, kao što je netko napisao ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad sam u jednom od svojih postova napisao da je ove godine u prvih sest mjeseci isplaceno 500 milijuna kuna vise za mirovine nego za isto razdoblje lani, tu sam upravo mislio na veliki broj prijevremenog umirovljenja.Ljudi koji ispunjavaju uvjete, masovno bjeze u prijevremenu mirovinu zbog najava velike penalizacije tj. kazne koja se najavljuje od strane zakonodavca u skoroj buducnosti za one koji idu u prijevremenu mirovinu.Vlada je u izradi proracuna za ovu godinu morala predvidjeti tu mogucnost i osigurati sredstva i jos k tome imaju priliku to korigirati rebalansom proracuna.To nema nikakve veze sa braniteljima i mi se moramo prestati baviti klimom u nasoj zemlji.Slazem se da vise ne trebamo siriti lose vibracije i da branitelji imaju potpuno pravo nadati se u promjene u njihovim statusima kako u omjerima rat-mir tako i u promjeni mirovine iz profesionalne u opcu.Te probleme rjesavaju razna lijecnicka povjerenstva a ne mi nasim procjenama na ovom forumu.Ne odustajte olako kolege branitelji.Posebnu podrsku dajem kolegi planini koji nas je ujutro izvjestio o negativnoj situaciji na ponovnom pojavljivanju na komisiji u mirovinskom.Nedaj se kolega i drzi se onog sto si napisao na kraju:nada umire zadnja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

planina je napisao:

Imam priznat status hRVI-a i to 20 posto na temelju ptsp-a,vjerovatno bi i postotak bio veči ali umoran sam od doktora pa ih izbjegavam jer vidim da mi ne pomažu,nisam glumac da se slikam po bolnicama.

 

Kolega planina, ovo bi značilo da i niste prilikom predaje zahtjeva za obnovom postupka imali neku novu medicinsku dokumentaciju ili ste imali ali jako malo toga.

 

Milsim, jeste li imali barem po jdenu dnevnu bolnicu u godini dana, zatim barem po jedan kontrolni pregled mjesečno kod svog psihijatra, barem jednom godišnje bili obrađeni od strane psihologa i da li ste možda uz sve to išli i na kakve psihoterapije ( grupne ili indivudalne - jednom tjedno recimo ) ?

 

Možda su vas zato odbili da vam daju opću nesposobnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

visnjaZ je napisao:

Sviby, i sam si u jednom od prošlih postova napisao u odgovoru commandu "da traži samo ono na što ima pravo po zakonu", pa je potpuno nebitno kakva je klima u mirovinskom ili bilo gdje drugdje. Ja ti kažem, odnosno ponavljam, da se još uvijek može dobiti opća. Vjeruj mi.

Ne treba širiti loše vibracije, i treba vjerovati i ne gubiti nadu, kao što je netko napisao ;-)

 

Pa ja sam ove godine dobio opču poslije godine i pol profesionalne.Samo kažem da če u HZMO-u svakoga odgovarati da pokuša ostvariti svoje pravo.

 

Pojačati papire,doktor ispuni obrazac i čekati poziv.

Nikakvi savjeti od HZMO-a.

 

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma imam sve....ma samo nas pate pogotovo nas koji smo iz djelatnoga sastava mup-a ili hv-a....kao revizija mirovinskoga ..država bi nam trebala omogučiti kao neka radna mjesta u državnoj upravi,plus dodatak mirovine,invaliditet..da se rastereti mirovinsko..ma gluposti..di če mladi radit..umjesto da nam daju tu opču nesposobnost navlače nas po par godina da ti to onda prizna..ma banda

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo sam skupio dokumentaciju,pa razgovarao sa psihijatrom,pa doktoricom o tome.Onda je doktorica napisala zahtjev za komisiju (neznam točan naziv) a sestra odnesla na HZMO.

Nije me tražila 500Kn,nikome nikad nisam poklonio ni čokoladicu,samo sam tražio da naprave ono za što su plačeni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo i ja sam napokon skupio svu papirologiju, liječnik popunio 1-IN obrazac, te ovjerio preslike dokumentacije i odoh u mirovinsko sve predati i podnijeti zahtjev za novim vještačenjem, pa što bude.

Kod svog dr nisam morao ništa platiti za ovo gore što sam naveo.

 

Što ću doživjeti u mirovinskom ne znam, ali ću o tome napisati kad se vratim.

 

Pozdrav svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo vratih si iz mirovinskog i predao sam papire i za pohvaliti je da nije bilo nikakvih problema.

Budući je bila dosta velika gužva na urudžbenom šalteru, upitao sam djelatnika na informacijama da mi pojasni jesam li dostavio sve papire koji su potrebni da ne čekam bezveze ako mi nešto nedostaje ili nije dobro složeno, isti je to pregledao i sam zaprimio od mene izdavši mi potvrdu da je sve preuzeo, te me na taj način poštedio čekanja. Za svaku pohvalu.

Eto nakon neugodnog iskustva neki dan s pravnicom, danas nešto sasvim drugo i to za mene neočekivano, ali tim milije.

 

Da napomenem da mi je bio potreban obrazac 1-IN u dva primjerka, te preslike medicinske dokumentacije ovjerene od strane dr opće prakse. Nije bila potrebna preslika liječničkog kartona, niti sam morao pisati nikakav poseban zahtjev za obnovom postupka, tj novim vještačenjem o čemu sam bio čitao u nekim ranijim temama. Isto tako nisam morao niti razgovarati sa socijalnom radnicom kao što je to morao kolega Planina. Jedino me navedeni djelatnik tražio da još priložim rješenje o statusu HRVI.

 

E sada slijedi ono najvažnije, a to je vještačenje, ali o tome kad dođe na red.

 

Eto informacija na znanje i ravnanje onima koji planiraju na isti korak kao što sam ja učinio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam imao samo kratki razgovor sa vještakom.Več je očigledno bio proučio papire.

5-10 minuta i bilo je gotovo.Rekao mi je svoju odluku i ako ne vjerujem, kad dobijem rješenje (ako ne bude isto),da mogu doči do njega i da če mi pokazati svoje pismeno rješenje.

Onda je sve išlo na reviziju u ZG i naravno - srezano.

 

:sudac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja kad sam bio 97. na komisiji nisam bio ni 1 minutu unutra.Vjestakinja mi je dala samo jedan dokument i rekla:sad ovim stopama krenite u bolnicu Sveti Duh i javite se sefu neuropsihijatrije.Kad sam dosao k njemu on je onako u sali galamio:sto su te poslali k meni,sto ja tu imam vjestacit.Nazvao je telefonski medicinsku sestru da mu u literaturi provjeri kakva je to dijagnoza F32.1.Ova mu sve procitala i on mi reko,e sinko ja ti nemogu ni pomoci ni odmoci,sto se mene tice ti si u mirovini.Covjeka sam vidio prvi put u zivotu.Morao sam odmah ici iz mirovinskog kod njega da se kao ono nebi moglo nesto "kemijati" na Svetom Duhu.Inace moja kompletna medicinska dokumentacija potjece iz bolnice Vrapce.To su bila ta vjestacenja tada.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija