jakov22 objavljeno: 30. listopad 2010. objavljeno: 30. listopad 2010. ovako radi se o privatnoj tuzbi, u kojoj tuzim bivsu zenu za nepodmirenja dugovanja, koja nije placala i sad ja placam kredit koji sam podigao da bih mogao kreditnoj kuci vratit novac. i sad je tuzim da mi vrati natrag taj novac.i odvjetnik mi trazi potvrdu o imovinskome stanju pretpostavljam da ce je prilozit na sud uz tuzbu. znaci samo nagadam, pa ako mi strucne osobe mogu odgovoriti za sto je njoj tocno ta potvrda? jel ja imam pravo pitat sve vezano za tu potvrdu? molim vas za odgovor. zahvaljujem se unaprijed. hvala Citiraj
jakov22 odgovoreno: 30. listopad 2010. Autor odgovoreno: 30. listopad 2010. hajde molim vas za odgovor ako ikako moze. Citiraj
bovu odgovoreno: 30. listopad 2010. odgovoreno: 30. listopad 2010. odvjetnik nema razloga tražiti potvrdu o imovinskom stanju od svog opunomočitelja osim ako to traži sud. potpisivanjem punomoči (ugovor o nalogu) odvjetnik je nalogoprimac stranke i treba raditi u skladu sa kodeksom odvjetnika i naputkom stranke (u zakonskim okvirima) dovoljan je dokaz o dugovanju i uplatnice za kredit. Citiraj
jakov22 odgovoreno: 30. listopad 2010. Autor odgovoreno: 30. listopad 2010. koliko sam ja uspio razumjet odvjetnika on nije ni poslao tuzbu na sud jos. ocito mu treba ta potvrda, neznam, ne mogu napamet govorit. uplatnice od kredita nemam, jer mi banka skida sa place na kraju mjeseca. to je reprogramski kredit inace. ali imam rjesenje o ovrsi koji ide kao dokaz na sud. Citiraj
jakov22 odgovoreno: 30. listopad 2010. Autor odgovoreno: 30. listopad 2010. tuzba jos nije poslana na sud, provjereno je. dakle advokat ceka potvrdu o imovinskome stanju, i rjesenje o rastavi braka. dali i dalje stoji ovo da se to trazi izricito na zahtjev suda. Citiraj
bovu odgovoreno: 30. listopad 2010. odgovoreno: 30. listopad 2010. tražite od odvjetnika obrazloženje zašto treba potvrdu o imovnom stanju. za pokretanje tužbe nije potrebna osim ako ne tražite oslobađanje od sudske pristojbe. Citiraj
jakov22 odgovoreno: 30. listopad 2010. Autor odgovoreno: 30. listopad 2010. da nakon ovoga sigurno da cu ga trazit objasnjenje. nisam trazio nikakvo ponistenje nicega. znaci mou bit slobodan pa zakljucit da me zavlaci ili sto vec . zahvaljujem na odgovorima. Citiraj
monti odgovoreno: 3. studeni 2010. odgovoreno: 3. studeni 2010. Halo... dajte molim vas.... Prvenstveno želim istaknuti da vi imate tzv. klasični parnični postupak radi isplate pa prema tome pogriješili ste forum. Potvrda o imovinskom stanju vam odvjetnik traži kako bi vas oslobodio plaćanja sudskih pristojbi ! može ju i naknadno dostaviti ali pravilo je da je uz tužbu priloži i također ćete na sudu dati izjavu o imovnom stanju, a sve iz razloga kako sam rekao radi oslobođenja plaćanja pristojbi.. imajte malo više povjerenja u svog odvjetnika ! nije vam ni pustio tužbu na sud a vi ga već provjeravate ovdje po forumu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.