Jump to content

Prometna nesreća na godišnjem odmoru


ruska-mafija

Preporučene objave

Molio bih savjet. Doživi saam prometnu nesreću na godišnjem odmoru vozeči se doživijo sam prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao vozač koji je skirivo nesreću, ja nisam kriv.

Poslao sam zahtjev za nakandu za povratak kući( po mene su došli roditelji jer je samnom bio maloljetni brat17 god) jer se ja nakon takve teške nesreće nisam bio siguran voziti nit u taksiju nitz u autobusu...

te sam poslao zahtjev za naknadu za prekinuti godišnji odmor... Na godišnji odmor sam išao kod tete pa nemam nikakvi račun.

iz osiguranja su me glatko odbili te rekli da ja nemam nikakva prava na obeštečenja što mene jako iritira. jer to več traje cca 3 mjeseca i meni je več pun kufer toga

moli bih pravni savjet što prije i dalmože neka preporuka odvjetnika koji se bi možda želio time pozabavit jer ja neznam kome da se obratim. zvao sam onu b.... grupu čekao ih 2 tjedan svaki dan budu došli i onda kad smo se konačno sastali teška neozbiljnost i slaba zainteresiranost za bilo što..

 

pun hvala nadam se da če te mi barem nekako pomoč

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovo pitanje morate postaviti u forum "obvezno pravo".

 

Bilo bi poželjno da napišete obrazloženje zbog kojeg su vas odbili glede ta dva zahtjeva. Inače, imate pravo samo na stvarno učinjene troškove i izdatke tako da ne vjerujem da će vam osiguranje bez računa priznati naknadu za povratak kući. Međutim, smatram da bi se visina te naknade eventualno mogla utvrđivati u sudskom postupku. Ali to je samo moje mišljenje koje ne mora biti ispravno.

 

Za ovu naknadu za prekinuti godišnji odmor moram priznati da još nisam čuo pa i mene zanima odgovor nekoga tko je imao iskustva s tim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija