Jump to content

Zastara poreza


hana345

Preporučene objave

Poštovani,

Kupili smo manju nekretninu na moje ime, i kako nismo baš bili pri novcima, nismo nikada u poreznoj prikazali kupovinu. Mislili smo to kasnije prijaviti, ali kako nam se financijska situacija nije popravila, tako zapravo nikad nismo prijavili kupovinu i zbog toga nam nikad nije ispostavljeno rješenje za plaćanje poreza na promet nekretninama. Kupoprodajni govor je od 2005.

Interesira me, da li postoji zastara za ovaj slučaj.

Da li postoji mogućnost da , obzirom da imamo mnogo djece (šestero), a u vlasništvu smo u trenutku kupoprodaje, imali i drugu nekretninu u vlasništvu manju od te tada kupljene, da tražimo poreznu olakšicu za razliku u kvadraturi. Da li to možemo nakon toliko vremena?

I da li to možemo tražiti iako je prije 4 godine moj suprug dobio u nasljedstvo ostavinom svog oca dio kuće. Dakle to nismo imali u trenutku te kupoprodaje. Lijepo vas molim da mi odgovorite kakve su nam sada opcije na raspolaganju?

Lijepi pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija