Jump to content

Tužba/žalba protiv opć. suda te czss-a -> Moguće?


Al_Capone

Preporučene objave

1) Ovako, događaj se odigrao prije dva desetljeća. Dijete sam rastavljenih roditelja. Po presudama koje sam vidio, prvo sam dodjeljen X-roditelju, uz obrazloženje da je Y-roditelj nesposoban. Niti godinu dana kasnije druga presuda gdje me sud daje Y-roditelju na skrb, uz obrazloženje da kod X-roditelja nisu dobri uvjeti.

 

Zamolio bih da mi netko pojasni što znače 'u praksi' ovi termini, nesposoban i loši uvjeti?

 

2) Kojoj instituciji da 'kažem' da je netko iz općinskog suda te centra za soc. skrb pogriješio u svome radu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iskreno rečeno, što je prije 20g nekoj individui značio pojam "nesposoban", a moralo bi se odnositi na roditeljske kompetencije (ili ev-. lišavanju poslovne sposobnosti potpuno ili djelomice), teško bi vam tko mogao odgovoriti.

 

Loši uvjeti bi mogli značiti neudovoljavanje optimalnim stambenim okolnostima primjerenim djetetu. Ali, što je pisac doista htio reći jedne godine pod tim da je jedan roditelj nesposoban (+drugi očito mogao djetetu priuštiti korektne uvjete), a dogodine drugi ima loše uvjete a prvi sposoban... bez kristalne kugle na osnovu 3 riječi, uglavnom ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o tome da sam dodjeljen nesposobnom roditelju koji skoro treba da netko o istome skrbi. Koliko sam saznao (neslužbeno) ta nesposobnost se vjerojatno odnosila na poremećaj iz f84 grupe

 

 

A koliko ja znam sa takvim poremećajem, može se jedino u snovima dobiti skrbništvo, ili u Lijepoj našoj, zahvaljujući korumpiranim sudovima te czss-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija