dariola objavljeno: 23. siječanj 2013. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2013. učiteljica sam razredne nastave-produženi boravak,u dubravi.tražim zamjenu za novi zagreb ili jarun,knežija zbog mjesta stanovanja jer mi posao daleko.molila bi učiteljice da se jave ako ima koja da radi u novom zagrebu,jarunu... a da putuje kao i ja pa da joj ujedno više paše istočniji dio grada.unaprijed zahvalna...javite mi se!!!pozzzzzzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nutella odgovoreno: 13. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2013. Profesorica sam engleskog i talijanskog jezika na puno neodređeno radno vrijeme u Splitu i iz obiteljskih razloga i nužne selidbe bih se mijenjala za isto radno mjesto u Zagrebu.Molim da se jave zainteresirane kolegice i kolege! Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trillian odgovoreno: 4. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2013. Drage kolegice i kolege, iz privatnih-obiteljskih razloga trazim premjestaj iz Zagreba u Split (ili okolica), učiteljica sam RAZREDNE NASTAVE, 8 god.staza, posao na neodredjeno vrijeme na zap.dijelu grada. Ako je netko zainteresiran, ili poznaje nekog kome treba... Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nutella odgovoreno: 4. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2013. Drage kolegice i kolege,iz privatnih-obiteljskih razloga trazim premjestaj iz Zagreba u Split (ili okolica), učiteljica sam RAZREDNE NASTAVE, 8 god.staza, posao na neodredjeno vrijeme na zap.dijelu grada. Ako je netko zainteresiran, ili poznaje nekog kome treba... Hvala! Imate li slučajno završen pojačani engleski? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
trillian odgovoreno: 4. srpanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2013. Imate li slučajno završen pojačani engleski? Nažalost ne, završila sam studij kad to nije bilo u programu... samo RN. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marina55 odgovoreno: 23. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2013. Pozdrav uciteljica sam RN i eng. jezika. Radim na neodredjeno 6 godina u Zagrebu i zelja mi je preseliti se u Šibenik. Ako ste spremni ili znate nekoga s tog podrucja (citava zupanija dolazi u obzir), molim javite se. unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vruljica odgovoreno: 27. prosinac 2013. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2013. Pozdrav uciteljica sam RN i eng. jezika. Radim na neodredjeno 6 godina u Zagrebu i zelja mi je preseliti se u Šibenik. Ako ste spremni ili znate nekoga s tog podrucja (citava zupanija dolazi u obzir), molim javite se. unaprijed zahvaljujem! Radno mjesto učiteljice u Kninu tel 0911121104 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zanagagic odgovoreno: 13. siječanj 2014. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2014. Zaposlena sam u OŠ u Zagrebu (na neodređeno) na mjestu učitelja tehničke kulture i informatike 10 godina - puno radno vrijeme, te tražim adekvatnu zamjenu radnog mjesta u Splitu. Profesor sam fizike i politehnike (PMF) tako da mogu predavati i fiziku. Svejedno mi je da li je u pitanju OŠ ili SŠ ako se javi kolegica/kolega koji predaje neki od navedenih predmeta i odgovara mu/joj moje radno mjesto. Iskustvo rada u gimnaziji imam (fizika i informatika, te informatika - pripreme za maturu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dani st odgovoreno: 17. veljača 2014. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2014. Poštovani kolegice i kolege, predajem u oš u zagrebu matematiku i informatiku (puno radno vrijeme,neodređeno), a iz osobnih razloga bi htjela mijenjati mjesto rada.ako ima netko u splitu i okolici da bi se mijenjao za zagreb molim da mi se javi..sto prije to bolje:-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tonkica Palonkica odgovoreno: 26. lipanj 2014. Dijeli odgovoreno: 26. lipanj 2014. Učiteljica sam razredne nastave u privatnoj školi 7 godina (ugovor na neodređeno) i htjela bih se iz osobnih razloga mijenjati za isto radno mjesto u istočnom dijelu grada ili za mjesto u Omišu ili Makarskoj. Molim da se jave svi zainteresirani! Hvala! Pozdrav svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja Mc odgovoreno: 26. listopad 2014. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2014. Drage kolegice i kolege, uciteljica sam razredne nastave. Radim na neodređeno u Osijeku. Zbog privatnih razloga tražim preseljenje u Zagreb. Ukoliko i sami tražite zamjenu ili znate da netko traži istu, molila bih da mi se javite. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dmiklec odgovoreno: 19. prosinac 2014. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2014. Poštovani, ako poznajete nekoga tko bi bio zainteresiran. Učiteljica sam usnovnoj školi nedaleko Zagreba, s u govorom na neodređeno vrijeme kao učiteljica hrvatskoga, predavala sam prijašnje godine i informatiku. Ukoliko je netko iz Osijeka i okolice zainteresiran za preseljenje molim da me kontaktira. dmiklec@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Salona1001 odgovoreno: 17. lipanj 2015. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2015. Pozdrav svima! Uciteljica sam RN u Malom Losinju. Imam polozen strucni ispit. Ugovor jos godinu dana. Selim se u Solin pa bih se rado mijenjala. Moze i Split ili neko mjesto blizu. Cak bih pristala i na kracu zamjenu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
heyerdahl odgovoreno: 6. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 6. srpanj 2015. Profesor sam matematike i fizike u Zadru na puno neodređeno radno vrijeme i tražim zamjenu za Osijek ili Slavonski Brod zbog obiteljskih razloga. Hvala puno!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lotus55 odgovoreno: 13. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2015. Pozdrav, učiteljica sam razredne nastave na neodređeno u Zagrebu i radi obiteljskih razloga selim u Šibenik te bih željela zamjenu s nekim iz Šibensko - kninske županije (po mogućnosti što bliže Šibeniku). Ukoliko znate nekoga ili odlučite raditi u zaista izvrsnim uvjetima, javite! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Martina35 odgovoreno: 14. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2015. Pozdrav, učiteljica sam RN s pojačanim programima iz engleskog i hrvatskog jezika. Radim u OŠ Garešnica (Bjelovarsko-bilogorska županija) već 10 godina kao učiteljica engleskog jezika na puno neodređeno radno vrijeme. Tražim razmjenu radnog mjesta na području Splitsko-dalmatinske županije točnije na području Splita, Kaštela i okolice. Ukoliko znate nekoga ili sami želite razmjenu javite se! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poda88 odgovoreno: 31. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2015. Pozdrav! Učiteljica sam razredne nastave s pojačanim razvojnim smjerom. Radim već 2 godine u OŠ "Ivan Filipović" Račinovci, PŠ u Đurićima (Vukovarsko-srijemska županija) na neodređeno vrijeme. Tražim zamjenu radnog mjesta na području Primorsko-goranske županije. Želite li zamjenu ili znate nekog tko bi se htio zamjeniti, molim Vas, javite se! 0991985341 Ivana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
toni777 odgovoreno: 11. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2016. Učiteljica sam RN s pojačanom Informatikom. Radim kao učiteljica RN u OŠ u Puli, na neodređeno i puno radno vrijeme. Zbog zasnivanja obitelji tražim posao u Zagrebu i okolici Zagreba. Ako ima zainteresiranih javite mi se na mail: antonija.volf@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IvanaMat odgovoreno: 24. ožujak 2016. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2016. Poštovani kolegice i kolege, Zaposlena sam u osnovnoj školi u Slavonskome Brodu kao učiteljica engleskog jezika, ugovor je na neodređeno s punim radnim vremenom. Zbog obiteljskih razloga tražim posao U Zagrebu. Ukoliko ima zinteresiranih za zamjen radnih mjesta, slobodno me kontaktirajte na mail: andjalovesyou@gmail.com. Lijep pozdrav! Ivana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
saanjaa89 odgovoreno: 30. srpanj 2016. Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2016. Poštovani kolegice i kolege, Iz Osijeka sam, ali sam zaposlena u osnovnoj školi u Rovinju kao učiteljica MATEMATIKE, ugovor je na neodređeno s punim radnim vremenom. Zbog obiteljskih razloga tražim posao u Osijeku i okolici. Ukoliko ima zainteresiranih za zamjenu radnih mjesta, slobodno me kontaktirajte na mail: saanjaa89@gmail.com Lijep pozdrav! Sanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buzila2016 odgovoreno: 3. kolovoz 2016. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2016. Tražim zamjenu - radim u Rijeci, predajem njemački, a željela bih preseliti u Zagreb. Veliki pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kiarra odgovoreno: 22. kolovoz 2016. Dijeli odgovoreno: 22. kolovoz 2016. Poštovani, radim u OŠ u Kaptolu (Požeško-slavonska županija ) kao školski knjižničar na puno, neodređeno radno vrijeme. Zbog obiteljskih razloga tražim zamjenu bilo gdje na području Osječko-baranjske ili Vukovarsko-srijemske županije. Mail za kontakt: kiarra263@gmail.com Lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Revolucija12 odgovoreno: 23. kolovoz 2016. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2016. Lijep pozdrav! Zaposlena sam za stalno u punom radnom vremenu kao učiteljica razredne nastave u školi u centru Slavonskog Broda i željela bih se mijenjati za radno mjesto u Zagrebu ili Zadru (prednost Zagreb). Ukoliko ste zainteresirani možete se javiti na iravlic95@gmail.com. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana20_vk odgovoreno: 3. rujan 2016. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2016. Zamjena ZADAR-VINKOVCI Lijep pozdrav svima! Zaposlena sam za stalno s punom satnicom u srednjoj školi kao profesorica hrvatskoga jezika u Zadru. Tražim zamjenu s istim uvjetima u Vinkovcima. Ukoliko ste zainteresirani javite se na mail ana20_vk@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maliminako odgovoreno: 2. listopad 2016. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2016. Drage kolegice i kolege, uciteljica sam razredne nastave. Radim na neodređeno u Osijeku. Zbog privatnih razloga tražim preseljenje u Primorsko - goransku ili Istarsku županiju. Ukoliko i sami tražite zamjenu ili znate da netko traži istu, molila bih da mi se javite. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anja89 odgovoreno: 3. listopad 2016. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2016. Drage kolegice i kolege, Iz Osijeka sam a zaposlena sam u Koprivnici. Fizika, puno radno vrijeme na neodređeno u OŠ. Željela bih se mijenjati za radno mijesto bilo gdje u Osječko-baranjskoj županiji ili Zagrebu. Ukoliko ste zainteresirani ili znate nekoga, molim Vas javite se na anja.cosic89@gmail.com. Lp, Anja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dominik.vladic1 odgovoreno: 2. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2017. Nastavnik sam informatike (puno radno vrijeme, neodređeno) u srednjoj školi u Velikoj Gorici u okolici Zagreba. Zbog preseljenja se želim mijenjati za radno mjesto učitelja/nastavnika informatike u Puli ili okolici. Nije bitno radi li se o osnovnoj ili srednjoj školi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sea odgovoreno: 16. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2017. Drage kolegice i kolege, profesorica sam engl. jezika i sociologije. Zaposlena sam u OŠ u Dugom Selu (Zagrebačka županija) na neodređeno puno radno vrijeme.Tražim zamjenu za Zadar ili Zadarsku županiju. U obzir dolazi i nepuno radno vrijeme. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana-pepeljuga odgovoreno: 21. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2017. Poštovani kolege i kolegice, profesorica sam tjelesne i zdravstvene kulture u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Zaposlena sam na neodređeno puno radno vrijeme. Zaposlena sam već 4 godine. Tražim zamjenu za Zadar ili Zadarsku županiju. U obzir dolazi osnovna i srednja škola, te zamjena na nepuno radno vrijeme. Ako ima itko zainteresiran ili znate nekoga, slobodno se javite! Lijepi pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ozy007 odgovoreno: 22. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2017. Poštovani kolege i kolegice,profesorica sam tjelesne i zdravstvene kulture u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Zaposlena sam na neodređeno puno radno vrijeme. Zaposlena sam već 4 godine. Tražim zamjenu za Zadar ili Zadarsku županiju. U obzir dolazi osnovna i srednja škola, te zamjena na nepuno radno vrijeme. Ako ima itko zainteresiran ili znate nekoga, slobodno se javite! Lijepi pozdrav Poštovana kolegice..zaposlena sam u oš Valentin Klarin u Preku na otoku Ugljanu 14 sati (neodređeno) i u oš Privlaka 10 sati (određeno..do povratka ravnateljice na staro radno mjesto).Zainteresirana sam za radno mjesto u Zagrebu radi preseljenja.Ukoliko vam odgovaraju uvjeti pošaljite broj mob. za kontakt kako bi se detaljnije upoznale. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana-pepeljuga odgovoreno: 22. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2017. Poštovani kolege i kolegice,profesorica sam tjelesne i zdravstvene kulture u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Zaposlena sam na neodređeno puno radno vrijeme. Zaposlena sam već 4 godine. Tražim zamjenu za Zadar ili Zadarsku županiju. U obzir dolazi osnovna i srednja škola, te zamjena na nepuno radno vrijeme. Ako ima itko zainteresiran ili znate nekoga, slobodno se javite! Lijepi pozdrav[/QUO Poštovana kolegice..zaposlena sam u oš Valentin Klarin u Preku na otoku Ugljanu 14 sati (neodređeno) i u oš Privlaka 10 sati (određeno..do povratka ravnateljice na staro radno mjesto).Zainteresirana sam za radno mjesto u Zagrebu radi preseljenja.Ukoliko vam odgovaraju uvjeti pošaljite broj mob. za kontakt kako bi se detaljnije upoznale. Pozdrav Poštovana kolegice,šaljem broj 091 222 1601 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ozy007 odgovoreno: 22. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2017. Poštovana kolegice...zaposlena sam u oš Valentin Klarin u Preku na otoku Ugljanu na 14 sati(neodređeno) i u oš Privlaka na 10 sati (određeno-do povratka ravnateljice na staro radno mjesto).Zainteresirana sam za radno mjesto u Zgrebu radi preseljenja.Ukoliko vam odgovaraju uvjeti pošaljite broj mob. za kontakt kako bi se detaljnije upoznale. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana-pepeljuga odgovoreno: 22. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2017. Ne znam da li ste primili moj broj, šaljem ponovno 091 222 1601 Naravno da sam zainteresirana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anamaria333 odgovoreno: 22. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2017. Poštovani, učiteljica sam razredne nastave i zaposlenica na neodređeno vrijeme u Osnovnoj školi Kustošija u Zagrebu. Radim u produženom boravku. Svoje stambeno pitanje riješila sam kupovinom nekretnine u Ozlju te bih zamijenila radno mjesto u Zagrebu za radno mjesto u Ozlju ili Karlovcu. Zanima me ima li učiteljica ili učitelja razredne nastave koji su zainteresirani za takvu zamjenu radnog mjesta. Postoji mogućnost i rada u nastavi prema dogovoru. Možete me kontaktirati na mail dina.galilei@gmail.com ili tel. 099/3079777. S poštovanjem, Dina Žokvić! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
visnjab odgovoreno: 2. ožujak 2017. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2017. Drage kolegice i kolege, učiteljica sam RN stalno radno mjesto (područje grada Slatine )- Virovitičko-podravska županija. Zbog osobnih i obiteljskih razloga selim na područje Bjelovarsko -bilogorske županije. Ako nekom odgovara ova zamjena ili znate nekoga da putuje svakodnevno na nekoj od ovih relacija molim Vas da mi se javite. PS Može i s područja grada Kutine. vbujanic@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka1966 odgovoreno: 8. ožujak 2017. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2017. Dragi kolege i kolegice, iz privatnih - obiteljskih razloga tražim premještaj iz Zagreba u Osijek (ili bližu okolicu). Učiteljica sam razredne nastave, imam 25 godina staža i posao na neodređeno, na istočnom dijelu grada, prometno odlično povezanom. Ako je netko zainteresiran ili poznaje nekoga tko bi bio zainteresiran za ovakvu zamjenu, molim da mi javi na mail: biserka.stoka@gmail.com ili na broj mobitela 098/927-9707 Hvala vam! Biserka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
beatrice2 odgovoreno: 15. ožujak 2017. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2017. Dobar dan svima! Iz privatnih razloga tražim premještaj iz okolice Koprivnice u Sesvete (Zagreb). Nastavnica sam matematike u OŠ na neodređeno i puno radno vrijeme s položenim stručnim ispitom za srednju školu. Ako ima koga zainteresiranog, kontakt moj je 0992689968. Hvala svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tamara1987 odgovoreno: 9. travanj 2017. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2017. Poštovani, učiteljica sam razredne nastave, na neodređeno. Iz privatnih razloga tražim preseljenje u Zagreb. Radim u bližoj okolici Vinkovaca. Ako ima zainteresiranih za zamjenu, molim vas da mi se javite na broj mobitela 098/189-93-72. Hvala svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miiro78 odgovoreno: 14. srpanj 2017. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2017. Postovane i drage kolegice, zaposlena sam u OS u Zagrebu, radno mjesto uciteljice razredne nast., na neodredeno. Radi osobnih razloga obitelji zelja nam je preseliti u Zadar ili Zadarsku zupaniju. Ukoliko ima netko ima slicne razloge preseljenja u Zagreb i zainteresiran je za zamjenu molim javite se. Pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zpopić odgovoreno: 4. rujan 2017. Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2017. , miiro78 je napisao: Postovane i drage kolegice, zaposlena sam u OS u Zagrebu, radno mjesto uciteljice razredne nast., na neodredeno. Radi osobnih razloga obitelji zelja nam je preseliti u Zadar ili Zadarsku zupaniju. Ukoliko ima netko ima slicne razloge preseljenja u Zagreb i zainteresiran je za zamjenu molim javite se. Pozz Postovana, Uciteljica sam RN u Ninu (zivim u Zadru i do posla mi treba autom cca15 min )na neodredjeno vrijeme i radi privatnih razloga zeljela bi mijenjati svoje radno mjesto za Zg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zpopić odgovoreno: 12. listopad 2017. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2017. Učiteljica sam razredne nastave na neodređeno vrijeme u Zadru. Radi obiteljskih i zdravstvenih razloga bi se rado mijenjala s nekim za Split, okolicu Splita, Trogir i okolicu. Može biti i blizina Šibenika . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarinaKristo odgovoreno: 8. studeni 2017. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2017. Poštovani, učiteljica sam razredne nastave sa stalnim zaposlenjem u Karlovcu. Tražim zamjenu za Split ili okolicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Majalisica odgovoreno: 6. siječanj 2018. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2018. Drage kolegice i kolege, učiteljica sam razredne nastave s pojačanim engleskim jezikom. Na tom radnom mjestu sam radila 5 god. Trenutno radim na neodređeno kao učiteljica u produženom boravku u OŠ u Dugom Selu (Zagrebačka županija), također 5 godina. Zbog obiteljskih razloga tražim preseljenje u Zadar. Ukoliko i sami tražite zamjenu ili znate da netko traži istu, molila bih da mi se javite. Lp Maja Lisica mmilovac83@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TeacherJelena odgovoreno: 31. siječanj 2018. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2018. Dragi svi, po zanimanju sam učiteljica razredne nastave + pojačani program iz engleskog jezika. Radim u Požegi, u osnovnoj školi na mjestu nastavnice engleskog jezika. Imam ugovor na neodređeno puno radno vrijeme Zainteresirana sam za posao u Zagrebu pa ukoliko ima netko tko bi selio u Požegu, neka se slobodno javi. Pozdrav svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
timraketa odgovoreno: 4. veljača 2018. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2018. Nastavnica sam matematike u gimnaziji u centru Zagreba (neodređeno puno radno vrijeme, položen stručni) i željela bih se zamijeniti s nekim tko radi u Požegi ili okolici Požege. Ako ima zainteresiranih, javite se na 0989559611. Sretno nam svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tea.savica odgovoreno: 9. veljača 2018. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2018. Pozdrav ! Po struci sam soc. pedagog i radim u srednjoj skoli u Osijeku ( neodređeno). Voljela bih se zamijeniti za Zagreb ili Zadar! Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju! tea.savica@gmail.com u obzir dolazi os i ss a ako je u pitanju neka dobra ponuda i pola radnog vremena! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lilly21 odgovoreno: 23. svibanj 2018. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2018. Poštovani, radim u osnovnoj školi u Županji (povijest, puno radno vrijeme, ugovor na neodređeno). Tražim zamjenu radnog mjesta za Zagreb, Zadar ili Šibenik (može i okolica). U obzir dolaze osnovne i srednje škole. Osim povijesti, u obzir dolazi i hrvatski jezik. Lijep pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Issytop odgovoreno: 6. lipanj 2018. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2018. Učiteljica sam RN s pojačanim predmetom Hrvatski jezik. Radim na neodređeno u Zagrebu. Mijenjala bih radno mjesto za Zadar, Biograd, Benkovac i okolicu. 091/548-76-57 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Darko12345 odgovoreno: 9. srpanj 2018. Dijeli odgovoreno: 9. srpanj 2018. Učitelj informatike na puno neodređeno radno vrijeme u Zagrebu, tražim zamjenu za Split. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
miiro78 odgovoreno: 26. srpanj 2018. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2018. Pozdrav svima... Uciteljica sam Razredne nastave na neodredeno vrijeme u jednoj OS u Zagrebu, Novi Zagreb. Radi preseljenja u Samobor trazim zamjenu za isto radno mjesto, moze i okolica Samobora, Sveta Nedjelja... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. srpanj 2018. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2018. Svakako se obratite nadležnom Uredu državne uprave ili sindikatu, kako bi se evidentirali na listi kao zaposlenik koji želi zamijeniti mjesto rada, a sve s obzirom da oni vode ažurirane liste o takvim zaposlenicima. grgurN 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dj mama odgovoreno: 26. prosinac 2018. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2018. (uređeno) Uciteljica sam razredne nastave i engleskoga jezika. Zaposlena sam na neodredjeno vrijeme u skoli u Zagrebu, Knezija, na radnom mjestu uciteljice razredne nastave. U obzir dolazi i nastava engleskoga jezika. Zeljela bih raditi u Klinča Selima / Jastrebarskom / Rakovom Potoku pa ukoliko ima zainteresiranih, molim kontaktirajte me porukom. Hvala! uređeno: 26. prosinac 2018. od dj mama Dodatak mjesta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Valentina 79 odgovoreno: 24. ožujak 2019. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2019. Profesorica sam povijesti i filozofije, radim kao učiteljica povijesti na neodređeno vrijeme u Osnovnoj školi Krapinske Toplice, Krapinsko - zagorska županija. Zbog preseljeja u okolicu Ivanje Reke tražim zamjenu za radno mjesto u istočnom dijelu Zagreba ili Zagrebačkoj županiji. Ukoliko ima zainteresiranih, molim kontaktirajte me porukom. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tommy1985 odgovoreno: 8. travanj 2019. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2019. Može li ravnatelj, kojemu mandat istječe za 3 godine, ali pošto uskoro navršava 65 godina prisiljen je ići u mirovinu, postati v.d. ravnatelj? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mely2102 odgovoreno: 14. kolovoz 2019. Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2019. Nastavnica sam njemačkog jezika u jednoj gimnaziji blizu Zagreba, nepuno radno vrijeme - 25 sati, mijenjala bih ga za Split. U obzir dolaze osnovna i srednja škola. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ana ŠK odgovoreno: 20. siječanj 2020. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2020. Učiteljica sam razredne nastave u Oš Šestanovac. Tražim zamjenu radnog mjesta za Split i okolici. Ako ima zainteresiranih,možete me kontaktirati porukom. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ana I odgovoreno: 12. veljača 2020. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2020. Pozdrav! Učiteljica sam razredne nastave u produženom boravku u Zagrebu. Tražim zamjenu radnog mjesta na području od Trogira do Šibenika. Ima li zainteresiranih? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matfiz odgovoreno: 19. veljača 2020. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2020. (uređeno) Učitelj sam matematike na neodređeno u OŠ Zagrebu/Sesvete Tražim zamjenu radnog mjesta učitelja matematike ili fizike na području Imotskog. Pozdrav uređeno: 19. veljača 2020. od Matfiz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rina1106 odgovoreno: 11. svibanj 2020. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2020. (uređeno) Profesorica hrvatskog jezika zaposlena na puno radno vrijeme u osnovnoj školi u Zagrebu, gradska četvrt Dubrava, traži zamjenu radnog mjesta u zapadnom dijelu grada(Centar,Črnomerec,Trešnjevka,Špansko,Malešnica,Jarun i sl.). Dodatni kontakt privatnom porukom. uređeno: 12. svibanj 2020. od Borbena7 Osobni podatak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petra.hrvatin-gvardiol@sko odgovoreno: 5. lipanj 2020. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2020. Drage kolegice i kolege, iz privatnih-obiteljskih razloga trazim premjestaj iz Zadra u Pulu (ili okolica), stručni sam suradnik pedagog, 10 god.staza, posao na neodredjeno puno radno vrijeme, u osnovnoj školi Valentin Klarin u Preku. Dodatni kontakt privatnom porukom. Ako je netko zainteresiran, ili poznajete nekog kome treba... Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hnemec odgovoreno: 21. listopad 2020. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2020. (uređeno) Drage koleg(ice), Učitelj sam informatike u Zagrebu (Sopot), stalni radni odnos, puno radno vrijeme, 5-8 razredi. Želim se zamijeniti s nekim iz Rijeke ili okolice. uređeno: 21. listopad 2020. od hnemec Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tanja.putnik odgovoreno: 3. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2021. Drage kolegice i kolege, iz privatnih-obiteljskih razloga trazim premještaj iz Zagreba u Osijek (ili okolicu). Radim kao učiteljica Hrvatskog jezika u osnovnoj školi u Zagrebu, imam posao na neodređeno, puna satnica. Ako je netko zainteresiran ili poznajete nekog kome treba, neka mi se javi e-poštom na putniktanja@yahoo.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jelena Zagreb odgovoreno: 15. siječanj 2021. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2021. Uciteljica sam razredne nastave u Zagrebu, Maksimir. Trazim razmjenu za radno mjesto na podrucju Trogira, Splita i blize okolice. Molim slati upite na jelenazagreb@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Antonkica odgovoreno: 11. ožujak 2021. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2021. Pozdrav! Radim kao kuharica u istočnom dijelu Zagreba. Tražim zamjenu za radno mjesto u Karlovcu i okolici. Javiti mi se možete na antonija019@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pero33 odgovoreno: 4. kolovoz 2021. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2021. Pozdrav, može li mi netko pojasniti proceduru zamjene radnih mjesta, kome se obratiti i sl. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mozza odgovoreno: 15. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2022. Pozdrav, učiteljica sam razredne nastave i radim u produženom boravku u Varaždinu. Zbog promjene mjesta stanovanja tražim razmjenu za Zagreb, idealno Sesvete ili Dubrava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lucijalu odgovoreno: 2. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2022. Pozdrav! Učiteljica sam razredne nastave u jednoj osnovnoj školi na jugu Zagreba. Zaposlena sam na neodređeno puno radno vrijeme. Tražim zamjenu za Veliku Goricu i okolicu. U obzir dolazi razredna nastava i Likovna kultura od 5. do 8. razreda. Ako ima tko zainteresiran neka se javi na mail lucijapecek@hotmail.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tmagdic2 odgovoreno: 10. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 10. rujan 2022. Bok svima, učitelj sam razredne nastave u Zagrebu i tražim zamjenu za radno mjesto u Vinkovcima, Vukovaru, Osijeku ili okolici tih gradova. Radim na puno neodređeno radno vrijeme, očekujem da i zamjena bude takva. Selim se iz obiteljskih razloga. Molim zainteresirane da se jave na mejl: magdic.tomislav@yahoo.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ada39 odgovoreno: 12. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2022. (uređeno) Pozdrav svima! Trenutačno sam zaposlena na mjestu školske knjižničarke u osnovnoj školi u Zagrebu na neodređeno i puno radno vrijeme. Htjela bih se iz obiteljskih razloga prebaciti u Šibenik ili okolicu. Molim zainteresirane da se jave na mail: andrijana.milak@gmail.com. Hvalaaa! 😊😊 uređeno: 12. studeni 2022. od Ada39 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
viky091 odgovoreno: 30. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 30. studeni 2022. Učiteljica sam informatike, točnije učiteljica RN s pojačanom informatikom. Radim u OŠ u Sisačko-moslavačkoj županiji (okolica Novske) i imam posao na neodređeno, puno radno vrijeme. Zbog skorog preseljenja u Zagreb tražim premještaj. Zamolila bih zainteresirane učitelje i učitelje koji se žele zamijeniti da mi se jave. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Fertun odgovoreno: 2. kolovoza Dijeli odgovoreno: 2. kolovoza Nastavnik sam matematike u osnovnoj školi u Zagrebu. Zaposlen sam na neodređeno vrijeme ("za stalno") s punim radnim vremenom. Htio bih se s nekim zamijeniti i poći na radno mjesto nastavnika matematike (osnovna ili srednja škola, grad ili selo) u Osječko-baranjskoj ili Vukovarsko-srijemskoj ili Brodsko-posavskoj ili Požeško-slavonskoj ili Virovitičko-podravskoj (istočni dio) županiji. Ako je netko iz Slavonije zainteresiran za zamjenu odgovarajućih radnih mjesta i želi se zaposliti u Zagrebu, molim da se e-mailom jave na dario.misanec1@gmail.com. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Helena P odgovoreno: 26. rujna Dijeli odgovoreno: 26. rujna Pozdrav svima! Po zanimanju sam profesor biologije i kemije i trenutno radim u osnovnoj školi u Šibensko-kninskoj županiji. Želim se zamijeniti s nekim tko radi u Zagrebu ili bližoj okolici, nebitno osnovna ili srednja škola. Ukoliko je netko zainteresiran molim da me kontatira na e-mail helena11144@gmail.com. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.