Jump to content

Prodaja vozila uz punomoć


Jadranko Vuković

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Prodao sam vozilo i kupcu napravio klasičnu punomoć (špranca kod bilježnika), kupac mi je obećao prenijeti vozilo i poslati kopije ugovora i potvrde da je plaćen porez. On to nije učinio i ne javlja mi se te se bojim da nešto mulja. Dali mogu odjaviti vozilo(nemam papire ni tablice, vozilo je u Metkoviću ,a ja u Zagrebu), opozvati punomoć, ili prijaviti slučaj na MUP-u i na koji način.

 

Unaprijed zahvaljujem .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Kako imam člana obitelji koji se bavi preprodajom vozila, to je klasična punomoć za korištenje i/ili prodaju vozila. Služi(e) se time da ne moraju prepisivati vozilo na sebe, nego na treću osobu kojoj ga prepodaju..još ako ima važeću prometnu preko nekoliko mjeseci, super..uvijek ima reg.vozilo na korištenje (nikad u životu nije platio osig. i teh.), a kad ga preproda zaradi se i koji euro. A poštovani Jadranko će biti sretan ako do sada nije stigao kakav prometni prekršaj pa da se i s time ne mora zezat.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija