Zdongo objavljeno: 26. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 26. kolovoz 2015. Poštovani, prije godinu i pol sam Općinskom sudu u Zadru podnio žalbu (ovršni spor), no nikada mi nije stigao nikakav odgovor, te ne znam na čemu sam. Molim nekoga, ako zna, postoji li kakav rok za odgovor na žalbu i koliko traje? Usput, postoji li kakva zastara po tom pitanju? ( ne dam Hanžekoviću ni centa! ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 26. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2015. Poštovani, prije godinu i pol sam Općinskom sudu u Zadru podnio žalbu (ovršni spor), no nikada mi nije stigao nikakav odgovor, te ne znam na čemu sam. Molim nekoga, ako zna, postoji li kakav rok za odgovor na žalbu i koliko traje? Usput, postoji li kakva zastara po tom pitanju? ( ne dam Hanžekoviću ni centa! ) ako je rješenje o ovrsi poslao javni bilježnik trebao si na to rješenje izjaviti prigovor i to javnom bilježniku. pošto nisi nadležnom tijelu poslao prigovor ovrha ti je postala pravomoćna (uvjeren sam). po pravomoćnom rješenju za ovrhu platit ćeš potraživanje. ipak provjeri u sudu kom si poslao žalbu šta je sa žalbom. ili poši zahtjev za zaštitu suđenja u razumnom roku (predsjedniku suda kom si poslao žalbu) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2015. Najbolje je provjeriti u Ovršnom kancelu nadležnog suda stanje sa sporom. A inače, drugostupanjski sudovi samo iznimno imaju određene rokove u kojima bi trebali odlučiti (nije i vaš slučaj), no i tada se to u pravilu ne poštuje, zbog činjenice da nema sankcija budući su rokovi instruktivne naravi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zdongo odgovoreno: 28. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2015. To je bila zalba nakon drugog rocista. Ne znam na cemu sam i gdje to provjeriti? Ažurirano Inace, cijeli slucaj je ovdje: http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/74699-Sudska-presuda-za-ovr%C5%A1ni-prijedlog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2015. Ako se doista radilo o sudskom rješenju, tada u Ovršnom kancelu (pisarnici) suda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.