Jump to content

Prijava sudskog vještaka


Loop

Preporučene objave

Poštovani,

Otac je temeljem krive procjene operiran u jednoj našoj bolnici o čemu postoji vještaćenje koje je obitelj sama platila i naručila kod jednog našeg vještaka.

Po gore navedenom vještaćenju ( koje imamo i ovjereno u pisanom obliku), potvrđeno je da operacija nije bila potrebna i da se radilo o krivoj procjeni.

Igrom slučaja isti vještak našao se u ulozi službenog vještaka u sporu koji smo pokrenuli za naknadu štete od bolnice i svojim drugim vještačenjem ( nije se sjetio da je već iste papire vještačio), u drugom navratu vještačio da propusta nije bilo.

Naš odvjetnik je konfrontirao vještaka na idućem ročištu o tim oprečnim vještaćenjima iste dokumentacije ali se vještak branio da je prvo vještačenje bilo u privatne svrhe. Sud je odbio traženje našeg odvjetnika da se vještaćenje ponovi i da prvo vještačenje uđe u spis.

Kako mi se čini, s obzirom da se radi o naknadi štete od bolnice da od cijele priče neće biti ništa a presuda če biti u rujnu molila bi Vas informaciju što je u ovom slučaju činiti i gdje bi mogla prijaviti dotičnu vještakinju jer mi nije jasno da u ovoj državi radi kako tko hoće i kada hoće?!

Možda sam idealist ali još uvijek vjerujem u pravdu!

 

Hvala unaprijed na odgovorima!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija