Jump to content

Presuda


tonybaraba

Preporučene objave

Bio sam grubo uvrijeden od strane susjeda.Nekoliko minuta kasnije isti susjed uznemiruje jos jednog clana obitelji.Taj clan obitelji poziva policiju.Policija kuca meni na vrata pustam ih unutra i govorim im sto je bilo sa mnom i usput im govorim da ih nisam ni zvao i da im ni nevjerujem.Sat vremena kasnije zove me policija i kaze mi dobicete poziv sa suda.

Na sudu izjavljujem da nemam povjerenja u sistem i ispricam sto je bilo.Odbijem suocenje sa svjedokom jer se ne zelim dodatno traumatizirati i savjetujem sudcu da oslobodi optuzenika jer mi se sve skupa pomalo gadi.

Pola godine kasnije nema jos nikakve presude.Kakve je mogucnosti imao sud povodom mojih izjava i zasto nisam nikad dobio nista sa suda nakon te rasprave?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nista nisam dobio.Protiv okrivljenika je PU podnijela optuzni prijedlog povodom tog dogadaja i nakon rasprave cuo sam od trecih lica da se on hvali da je osloboden krivnje i da ce sad protiv mene dignuti kaznenu prijavu. Nije me strah prijave ali moze li sud donijeti neko rjesenje ili bas mora donijeti presudu.Iako sam ja ogorcen rekao da ga oslobode daje li to za pravo sudu da ne donese presudu vec neko rjesenje ili nesto u tom smislu a da nije presuda.Hvala g man.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija