Jump to content

Školstvo


Luna33

Preporučene objave

Ne znam dali je pitanje u pravoj rubrici ,ali netko će vec znati.

Naime,prije 2 dana od školskog psihologa sam kao roditelj upoznata da je nastavnik prijavio stručnoj službi moje dijete koje je s nekoliko ostale djece sudjelovalo u razgovoru organizacije namjestanja otkaza tom nastavniku.Na moj upit kao roditelja/skrbnika o mjestu ,vremenu i sadržaju,učesnicima i svemu vezanom za to ona mi je odgovorila,da nemam pravo na nikakvu informaciju o tom događaju.Opet sam upitala o učesnicima u tom događaju opet mi kaže da u zaštitu indetiteta djece mi ne može ništa reći.Iskreno meni ta cijela priča nema smisao jer mi nije normalno da je moje dijete netko prijavio,da nemam pravo na niti jedno saznanje o tome i da ce oni voditi neki izvid o tome,ali da ja ne mogu o tome ništa znati.Dijete tvrdi da razgovora takvog nije bilo.Psihologici sam rekla da takvu priču oni mogu izmisliti i okriviti mi dijete.Općenito me zanima šta mislite o svemu i dali ja kao roditelj imam pravo od škole tražiti da mi daju PISMENU obavjeste o toj prijavi i tijeku svih daljnjih aktivnosti. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana, Viama kao roditelju i zz djeteta bi trebali reći sve vezano za inkriminirani događaj i Vaše dijete (što, kada, gdje...?), tako da su Vam bili dužni odgovoriti na Vaša postavljena pitanja, no nisu Vam dužni dati informacije o drugim suučesnicima (djeci) upravo iz razloga zaštite identiteta djece i njihove osobnosti.. 

Također bi Vas, po mom mišljenju, o svakoj dalnjoj radnji i postupanju prema Vašem djetetu, kao i nađenom, izvjestiti kao zz djeteta... 

Sugeriram Vam da inzistirate (zatražite) na razgovoru sa ravnateljom/icom, pa i pisano možete zatražiti njihovo očitovanje za navedeni slučaj, a na Vaš pisani upit dužni su se pisano i očitovati, ako se ne očituju, možete se obratiti nadležnom Ministarstvu.. Sretno Vam.! 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 13 sati , Luna33 je napisao:

Iskreno meni ta cijela priča nema smisao jer mi nije normalno da je moje dijete netko prijavio

Ne vidim razloga zašto bi nastavnik izmišljao i prijavljivao nešto u ovom smislu, ali to ne znači da je Vaše dijete sudjelovalo u tome i da je za nešto krivo. To tek treba ispitati 

Prije 30 minuta, Željac047 je napisao:

Sugeriram Vam da inzistirate (zatražite) na razgovoru sa ravnateljom/icom

Ovakvo vršenje pritiska nema nikakvog smisla, dapače.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija