ixo objavljeno: 23. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2022. Pozdrav, jucer mi je pokucao na vrata gospodin i pitao ime i prezime i potvrdio sam. On je na svom papiricu nesto zaokruzio i onda se predstavio kao inkasator i pokazao svoju HRT iskaznicu i rekao da moram placat pristojbu inace ce me tuziti i ovrsiti. Ja ga nisam pustio u svoj objekt i rekao sam da nemam nikakav uredaj(ne posjedujem TV inace) sto hvata signale niti koristim HRT uslugu te mu nisam dao svoje podatke osim imena i prezimena koje je on vec imao od prije, a ne znam kako. Sad me zanima sto je sljedece? Dal me mogu zaista ovrsiti i naplatiti kaznu ako im nisam dao Oib, ostale bitne podatke i pristup unutar svog objekta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2022. (uređeno) Sad ćeš dobit obavijest da platiš ili će pokrenut prekršajni postupak.A šta će se dogoditi dalje i kako postupat ima opisano u temi HRT pokretanje prekršajnog postupka. uređeno: 24. studeni 2022. od sivko Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ixo odgovoreno: 24. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2022. Ok hvala na info. I sta ako mi posalju tu obavijest da platim, dal da platim ili ne? Mislim nemaju moje osobne podatke osim imena i prezimena. Citam tu neki govore da platim a neki ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2022. Kažu drugi da ne treba platit jer ne mogu dobit tužbu na sudu (HRT). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mkey odgovoreno: 27. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2022. Dana 24. 11. 2022. u 8:55, ixo je napisao: Ok hvala na info. I sta ako mi posalju tu obavijest da platim, dal da platim ili ne? Mislim nemaju moje osobne podatke osim imena i prezimena. Citam tu neki govore da platim a neki ne. Ako platiše postaješ "pretplatnik" a plaćena "kazna" ide navodno inkasatoru kao nagrada za minuli rad. Ako ne platiš, ima par varijanti, kako je već navedeno ovdje: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 1. siječnja Dijeli odgovoreno: 1. siječnja Dana 24. 11. 2022. u 0:18, ixo je napisao: Pozdrav, jucer mi je pokucao na vrata gospodin i pitao ime i prezime i potvrdio sam. On je na svom papiricu nesto zaokruzio i onda se predstavio kao inkasator i pokazao svoju HRT iskaznicu i rekao da moram placat pristojbu inace ce me tuziti i ovrsiti. Ja ga nisam pustio u svoj objekt i rekao sam da nemam nikakav uredaj(ne posjedujem TV inace) sto hvata signale niti koristim HRT uslugu te mu nisam dao svoje podatke osim imena i prezimena koje je on vec imao od prije, a ne znam kako. Sad me zanima sto je sljedece? Dal me mogu zaista ovrsiti i naplatiti kaznu ako im nisam dao Oib, ostale bitne podatke i pristup unutar svog objekta? HRT inkasatora ne moraš ni pozdraviti (ako neće) a ni razgovarati sa njim. mogu izgubiti spor i platit troškove (ako te zastupa odvjetnik). bez prijave ili plaćanja (kojim priznaješ da si obveznik plaćanja pristojbe) ne mogu pokrenuti spor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.