leonarda999 objavljeno: 3. kolovoz 2023. Dijeli objavljeno: 3. kolovoz 2023. Kako mi nije vraceno 5%na mirovini zvala sam HZMO i vele da se obiteljskim ne vraca automatizmom neg buju oni morali valjda rucno il neznam vec kak pa bu to iza Gospe,u to sumnjam tak da bu vjerovatno doslo u mirovini u rujnu Eto obiteljski (onima kojima je uzeto ,naravno)nemojte se iznenadit Branitelji dobivaju automatski(opet oni kojima je uzeto) RWE100 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarkoDelija odgovoreno: 4. kolovoz 2023. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2023. prije 15 sati , leonarda999 je napisao: Kako mi nije vraceno 5%na mirovini zvala sam HZMO i vele da se obiteljskim ne vraca automatizmom neg buju oni morali valjda rucno il neznam vec kak pa bu to iza Gospe,u to sumnjam tak da bu vjerovatno doslo u mirovini u rujnu Eto obiteljski (onima kojima je uzeto ,naravno)nemojte se iznenadit Branitelji dobivaju automatski(opet oni kojima je uzeto) Poštovana, ja sam u obiteljskoj mirovini također (povlaštenoj po zakonu o djelatnim vojnim osobama), skinuto mi je 10% odmah pri izračunu obiteljske mirovine i sada mi je vraćeno 5,26%... Ostatak će vratiti 01.01.2024., znači vraćeno je automatizmom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 4. kolovoz 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2023. prije 2 sati , MarkoDelija je napisao: Poštovana, ja sam u obiteljskoj mirovini također (povlaštenoj po zakonu o djelatnim vojnim osobama), skinuto mi je 10% odmah pri izračunu obiteljske mirovine i sada mi je vraćeno 5,26%... Ostatak će vratiti 01.01.2024., znači vraćeno je automatizmom... Nazalost meni nije ,pa sam zato i zvala HZMO,pogledala u komp i veli da ide rucno iza Gospe Eto tako je kod mene Poz RWE100 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 12. kolovoz 2023. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2023. https://www.mirovina.hr/mirovine/neki-nisu-dobili-povrat-mirovina-po-posebnim-propisima-iz-hzmo-a-su-nam-objasnili-o-cemu-se-radi/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
RWE100 odgovoreno: 13. kolovoz 2023. Dijeli odgovoreno: 13. kolovoz 2023. Moj slucaj od zadnjeg vracanja mirovine od bivse Milanoviceve vlade je takav da mi nisu automatski vratili nego su morali rucno. Morao sam pisati pozurnicu na referadi. Isti slucaj je sada. 5 posto nije vraceno. Vjerovatno su na godisnjem, pa ce morati opet rucno. Zanima me na koji mail da ih kontaktiram cisto da dobijem odgovor da moraju rucno izracunavati i dal se moze pozurnica pisati putem obicno maila ili na neki drugi nacin online? Da li je neko imao primjer da su mu tih 5 posto uplatili neki drugi dan u mjesecu nakon uplate mirovine? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 14. kolovoz 2023. Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2023. prije 11 sati , RWE100 je napisao: Moj slucaj od zadnjeg vracanja mirovine od bivse Milanoviceve vlade je takav da mi nisu automatski vratili nego su morali rucno. Morao sam pisati pozurnicu na referadi. Isti slucaj je sada. 5 posto nije vraceno. Vjerovatno su na godisnjem, pa ce morati opet rucno. Zanima me na koji mail da ih kontaktiram cisto da dobijem odgovor da moraju rucno izracunavati i dal se moze pozurnica pisati putem obicno maila ili na neki drugi nacin online? Da li je neko imao primjer da su mu tih 5 posto uplatili neki drugi dan u mjesecu nakon uplate mirovine? Hvala Najbolje da osobno predao na uruđbeni da imaš dokaz da si predao požurnicu. RWE100 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 14. kolovoz 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 14. kolovoz 2023. prije 11 sati , RWE100 je napisao: Moj slucaj od zadnjeg vracanja mirovine od bivse Milanoviceve vlade je takav da mi nisu automatski vratili nego su morali rucno. Morao sam pisati pozurnicu na referadi. Isti slucaj je sada. 5 posto nije vraceno. Vjerovatno su na godisnjem, pa ce morati opet rucno. Zanima me na koji mail da ih kontaktiram cisto da dobijem odgovor da moraju rucno izracunavati i dal se moze pozurnica pisati putem obicno maila ili na neki drugi nacin online? Da li je neko imao primjer da su mu tih 5 posto uplatili neki drugi dan u mjesecu nakon uplate mirovine? Hvala Ja sam ih zvala za moj slucaj i vele da ide ručno iza Gospe A na pitanje kaj bu bila uplata tih 5% prije mirovine u rujnu nije mi mogla potvrdno dgovoriti Nek se javi ko dobije Poz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
RWE100 odgovoreno: 18. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2023. Samo da javim. Dobio sam izvješće od banke. Sjelo je 5 posto krajem 8. mjeseca. Nisam htio ništa pisat dok nisam vidio izvješće. Skywalker007 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 18. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2023. (uređeno) Tnx Meni još ništa Ak ti nije problem pogledat koji je to bil datum uređeno: 18. rujan 2023. od leonarda999 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 16. studeni 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2023. (uređeno) Ima li jos netko da nije dobil prvih 5% povrata Danas mi vele u HZMO da nisam jedina i da moramo do kraja ove godine dobiti zajedno sa zaostacima uređeno: 16. studeni 2023. od leonarda999 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
orao odgovoreno: 20. studeni 2023. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2023. Dana 16. 11. 2023. u 12:21, leonarda999 je napisao: Ima li jos netko da nije dobil prvih 5% povrata Danas mi vele u HZMO da nisam jedina i da moramo do kraja ove godine dobiti zajedno sa zaostacima Evo dobio danas,sa svim zaostacima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 21. studeni 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2023. prije 8 sati , orao je napisao: Evo dobio danas,sa svim zaostacima Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonarda999 odgovoreno: 11. prosinac 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2023. Dana 20. 11. 2023. u 23:16, orao je napisao: Evo dobio danas,sa svim zaostacima Zanima me jel ti doslo i novo rješenje il samo uplata Meni još uvijek nije niš sjelo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
orao odgovoreno: 12. prosinac 2023. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2023. prije 23 sati , leonarda999 je napisao: Zanima me jel ti doslo i novo rješenje il samo uplata Meni još uvijek nije niš sjelo Samo uplata Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.