help objavljeno: 28. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 28. listopad 2007. molim vas za bilo kakvu informaciju! imam 17 godina. desilo se sljedeće: policija je zaustavila mene i prijatelja (i on je maloljetan) i pretresla nas (bez naloga ali nema veze) i kod mene su našli travu. odveli su nas u postaju gdje smo čekali roditelje itd. izvagali su 6.5 grama s time da su večinom bile sjemenke a trave je bilo manje od 2 grama sigurno. e sad, ovo mi je prvi takav eksces s policijom i sad me zanima što mogu očekivat u naredno vrijeme? tj. što mi se može desiti? s prijateljem je sve ok tj. protiv njega ne ide nikakav postupak. zanima me što se može samnom desiti. hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Razgovor sa socijalnim radnikom, posjetsa Zakovud za javno zdravstvo uz testiranje na droge i kraći sudski postupak u kojem bi mogao dobiti uvjetnu kaznu ili sudsku opomenu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jozef_K. odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. bit će da nije baš tako, ali skoro... Maloljetnicima se za počinjena kaznena djela kao sankcije izriču odgojne mjere, maloljetnički zatvor i sigurnosne mjere. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
help odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. btw to što su mi našli sam donio iz grčke s maturalnog putovanja... neznam da li i to nešto znači.? koliko če otprilike trebati vremena da se nešto počne dešavati s mojim slučajem? maloljetnički zatvor? isuse... kako to ide s obzirom da mi je školovanje u tijeku? ajme katastrofe... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
help odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. i još nešto jel igraju neku posebnu ulogu te sjemenke ili ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
help odgovoreno: 29. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. ii kakve su to točno odgojne i sigurnosne mjere? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Civil odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. sjemenjara. uzas. ne igraju ulogu. drotovi ne čiste, ljeni su. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Laički rečeno odgojne mjere su posječivanje određenih ustanova da bi se svajetovali, uočili pogibeljnost takvog ponašanja i slično. Sigurnosna mjera može biti u vašem slučaju lječenje, ali sumnam da će do toga doći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 29. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2007. Sve u svemu, bas dobro da si se propisno ustrtario. Mozda se okanis gluposti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
help odgovoreno: 30. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. hehe istina. tocno to - gluposti. nadam se da ce sve proc u redu tj. sa najblazim sankcijama. istina je da mi je to otvorilo oci i zavalilo samarcinu ali to je covjeku potrebno da shvati. uci se na svojoj kozi... opravdanje ne postoji. hvala vam svima, javit cu kakav bude ishod situacije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.