Jump to content

ZERP


box7410

Preporučene objave

Kvaka je u tome što smo 2004. godine potpisali nešto što nismo trebali potpisati, pa se na tu kvaku kače slovenci (manje bitno) i talijani (više bitno).

 

»Vijeće poziva Hrvatsku da potpuno poštuje dogovor od 4. lipnja 2004. koji se odnosi na ZERP, a na koji se referiralo Europsko vijeće u svojim zaključcima od 4. lipnja 2004., i pregovarački okvir te da ne primjenjuje nijedan aspekt ZERP-a na zemlje članice dok se ne pronađe zajedničko rješenje u duhu EU-a«, kaže se u zaključcima.

Dogovor iz 2004. koji se spominje u zaključcima odnosi se na zapisnik s trilateralnog sastanka između Hrvatske, Slovenije i Italije, na kojem je Hrvatska izvijestila dvije strane da se ZERP neće primjenjivati za zemlje članice EU-a.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Vira nas je sačuvala od sotonskih sila koje su nas tile pokorit u Domovinskom ratu, danas je to EUkoja u svom Ustavu ne priznaje niti Boga niti čovika, kao ni sve nas koji smo se krvlju izborili za svoju slobodu, pa će nas sačuvat i ujedinit dodatno i ovom prilikom jer dragi Bog se vazda pobrine za svoje jude!

 

Bog vas sve blagoslovija!

 

ADIO!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija