hrvoje2 objavljeno: 19. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2008. Kolege prije svega želim se zahvaliti legalisu i svim kolegama koji su mi pomogli da položim pravosudni ispit. Položio sam ga iz prvog puta bez popravka 18.01. Komisija je bila ok Miljević, Buljan, Gagro, Miletić, Jurić-Knežević Sa presudama se ne treba posebno zamarati treba nabaviti puno primjera i spranci kaznenih (krađa, iazivanje promtne nesreće, krivotvoternje javnih isprava, droge itd.) građasnke (smetanje posjeda, radi isplate, vlasničke i naknada štete itd) Nakon poisanja presuda treba se dobro pripremiti za usmeni jel većina ispitivača pita prvo po presudama (institute, i k.d. iz te glave) Vrijeme potrebno za učenje po mojoj procjeni kai procjeni ljudi koji su nedavno polagali je 3-3,5 mjeseca pravog ućčenja po 7-8 sati dnevno, ako radite kao i ja tako da Vam šef ne da puno vremena za učenje dosta je 5 mjeseci budući da sma ja morao biti na posu skoro svaki drugi dan (vrijedi za odvjedtničke vježbenike) KAZNENO po mom sudu najboljer je učiti iz knjige Kazneni zakon sa sudskom praksom i primjerima od Ane Garačić a neke dijelove koji fale popšuniti sa skriptom koja je pisana po knjizi sa faksa KPP zakon i konzultativno onaj zakon o sudovima za mladež GRAĐASNKO knjiga Vedriš Klarić ali za neke ispitivače kao Gašpar i Sučević morate neke dijelove iz ZOO-a, iz skripte trgovačko i stečaj, pazite na razliku između ništetnosti iz kjnige i ZOO, prvi dio knjige ne trebate učiti već počinjete od ništetnosti rijetki su oni koji pitaju početak RADNO zakon o radu i naći skriptu za službenike OBITELJSKO zakon ORGANIZACIJA zakon o sudovima i DSV ostale stvari iz skripoti USTAV ustavni zakon o ustavnom sudu i one 2 doluke kao i ustav, ostale stvari po skripti UPRAVA ona skripta od pedesetak strana GPP zpp i po skripti ovrha, ostavina i izvanparnično A na kraju šlag kolege posjedujem sva pitanja i odgvore raspoređene po ispitivačima i rokovima za ORGANIZACIJU, USTAV,OBITELJSKO I TRGOVAČKO i voljan sam Vam ih proslijediti. Sretno Hrvoje iz Vinkovaca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leontia odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Prvenstveno moje čestitke na položenom pravosudnom! Svaka čast! Naravno, bila bih ti jako zahvalna kad bi mi proslijedio pitanja koja posjeduješ, a moj mail glasi angela10@net.hr. Šaljem ti veliki pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Kolega, čestitke! Bi li bio voljan proslijediti pitanja i odgovore na mail: floki25@net.hr hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Hrvoje, cestitke i svaka cast! hvala na korisnom izvjestaju! i ja se toplo preporucam za skripte i pitanja! ujedno bi molila kolege koji imaju skriptu iz ovrhe i izvanparnicnog da mi je proslijede! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rokoprc odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Bravo majstore. Pet mjeseci je dugo vremena ali lijepo je kad se na kraju isplati. Ako nije prob molim te pošalji pitanja. Mail adresa je prcroko(et)yahoo.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tara0 odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. please i meni pitanja. Hvala! tara0@vip.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MirtaB odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Najprije, hvala, hvala, hvala! Bila bih ti jako zahvalna ako bi mi mogao poslati pitanja i odgovore na mrohak@net.hr. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
borbena odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Čestitam!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marin7 odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Pridruzujem se cestitkama na polozenom pravosudnom...i stajem u red za proslijedjivanje pitanja....ako stignes digital10@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. ako je netko dobio ono što je kolega ponudio, može li proslijediti na floki25@net.hr? kolega sigurno još slavi, pa mu nije za zamjeriti što je zaboravio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
irska odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Svaka čast! Čestitke na položenom pravosudnom! Ja bi također molila da mi to šta imate proslijedite na tklaric@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valery odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Čestitam na položenom pravosudnom i klanjam ti se. Ujedno bih te zamolila ako imaš vremena da mi proslijediš pitanja. Kao i one koje možda imaju skriptu iz uprave i ovrhe. Hvala puno finska2004@yahoo.co.uk Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aron odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Iskrene čestitke, pošalji sve što može koristiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
andro02 odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Želim se pridružiti ostalim kolegama i čestitati ti! , pretpostavljam da znaš kako glasi ostatak poruke, pa molim te proslijedi što imaš na andrijanace@hotmail.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivanaluksuzovic odgovoreno: 22. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2008. Čestitam na položenom pravosudnom ispitu!!! Ja sam se prijavila pa bi mi bila dragocijena bilo kakva pomoć. Molim te proslijedi mi pitanja koja posjeduješ na mail luksuzovic@net.hr Unaprijed hvala! Ivana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rokoprc odgovoreno: 23. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2008. Ako je netko dobio pitanja od kolege (a može i on sam ako je došao sebi nakon slavlja ) molim da proslijedi na mail: prcroko(et)yahoo.com Rok u veljači je sve bliži... Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
imported_Žana odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. Ako je netko dobio pitanja-odgovore koje je sretno-veseli kolega ponudio jer i ja bi bila jako sretno-zahvalna da mi ih pošalje na mail zana30net.hr i to šta prije jer... rok u veljači je jako blizu!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
roza odgovoreno: 26. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. Bravo kolega Hrvoje, pridružujem se čestitkama. Zamolila bih te da mi proslijediš navedena pitanja, a može ih proslijediti i bilo tko drugi tko ih je eventualno dobio. Unaprijed zahvalna. roza_1@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Doli odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Cestitke Hrvoju:) Ako je netko dobio pitanja molim da mi ih posalje na mail koor_3@yahoo.com. Unaprijed hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snjeguljica odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. čestitam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franjo51 odgovoreno: 18. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. prvenstveno čestitam kolega na uspješnom polaganju, to i mene čeka za koji tjedan, a ako nije problem može i meni ta pitanja na franjo51@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kibo2 odgovoreno: 18. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. Evo i ja se pridružujem čestitkama i molim sve kolege koji su prikupili nešto od pitanja i odgovora, te skripti da mi isto proslijede na kibodizajn@gmail.com. HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MCM odgovoreno: 18. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. no,može li i meni netko prosljediti ta pitanja.... moze odmah na ovaj mail: portal@nasciturus.com zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
macmil odgovoreno: 20. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Čestitke svima koji su položili, a fige onima koji se spremaju.. Molio bi da mi netko pošalje pitanja i odgovore .. Hvala :: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.