perica7 objavljeno: 7. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 7. veljača 2008. Sve čestitke za ovu objavu oko prepiranja i svađanja puno uspjeha u daljnjem radu ,pozdrav svim braniteljima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Ajde za to je plačen. Šala, njegova dobra volja i puno znanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Mrlja, mijenjam mišljenje o tebi. Može vješanje umjesto streljanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Kud baš njega. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Biču dobar pun Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Imaš li giljotinu Mrljo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. liz...liz...pih .... bože sačuvaj... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. Kako ono kaže narodna poslovica? G.vno uvijek negdje ispliva na površinu. E, baš nemamo sreće. Od tolikih podforuma ni manje ni više nego izronilo u podforumu "Prava branitelja". G.vno ne smrdi dok se ne dira pa ću se ja držati te narodne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. Kao dragovoljac,branitelj i HRVI molim urednike da : 1.prebace ovaj Topic u mjesto gdje i pripada,a to je "Caffe". (Nažalost imate moderatore koji ne rade soj posao) 2.Da promijene pravila Foruma jer se očito ona odnose na neke a ne na sve. Citiram :1. Legalis pozdravlja i podržava svaku pristojnu komunikaciju između svih zainteresiranih za rasprave o pravnim temama. Nisu dozvoljeni nikakvi oblici komunikacije koji iskaču iz okvira pristojne komunikacije, a naročito pozivanje na diskriminaciju i nesnošljivost bilo koje vrste. Pod pristojnom i smislenom komunikacijom podrazumijevamo sve oblike argumentirane rasprave i iznošenja stavova koje ne uključuju korištenje prostota i uvreda, kako prema drugim diskutantima, tako i prema pojedinim ustanovama, organizacijama, pojedincima te drugima. Sve objave koje iskaču iz ovih okvira bit će djelomično ili potpuno izbrisane, dok će teme čija diskusija skrene iz okvira smislene i pristojne komunikacije biti zaključane ili obrisane. ...neznam dali se kod pisanja ovog pravila mislilo na sve ili samo na forumaše? Očito ovo pravilo ne vrijedi za neke moderatore. Znam da če se sada isti pronaći u ovome i uhvatiti se na točku koja izgleda ovako: 9. Moderatori i administrator zadržavaju isključiva i sva prava procjene kad je neka tema ili objava izašla iz okvira pristojnog i poželjnog oblika komuniciranja, kao i načina djelovanja u takvim slučajevima. Moderatori i administrator nisu dužni davati obavještenja ili obrazloženja o razlozima poduzimanja takvih radnji. Tema kao sama nije izašla iz nikakvih okvira več je isti moderator izašao iz istih svojim postom. Pa se pitam...da sam ja ili drugi forumaši koji ne misle kao Vi ovako ponio i ovakvim epitetima nekog nazivao ..bili kršili pravila Foruma? Zaključujem po stoti put da na ovom forumu postoje neki moderatori koji svojim položajem liječe komplekse manje vrijednosti.Pri tom ne mislim na veličinu nekog organa več na nivo inteligencije i kvalitet osnovnog kučnog odgoja. Dotični je primjer pravog kukolja u žitu poštenih i čestitih branitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. daj whitedd,kaj te spopalo-mrljo radi dobro svoj posao,pa nismo na robiji.Budi malo liberalniji,ak ti ne paše ,znaš kaj trebaš napravit,mi smo ti branitelji malo"čudna skupina",zato.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zerjav odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. Whitedd je buntovnik i baš mi se sviđa Mrljavac ga jako mrzi i ne rado ga viđa On zagarantirano nije plutajući,smrdljivi drek , nekima staje na žulj i kvari im diktatorski tek . Slobodan je strelac i misli samo svojom glavom , brzacima Legalisa plovi , dobrotvornim splavom . Nikada nema ni dlačice na jeziku , nikoga se ne boji i sklon je riziku . Morem dobrote i ljubavi,on plovi uz slavlje , želim mu mirno more i ponajbolje zdravlje ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. Slažem se u potpunosti na ukazivanje u svezi prepirke, vrijeđanja i tko je što. Mislim da je i prije trebao reagirati, osobito nakon tak je lega -planina ! evo me umiruje pa zato šaljem i tebi ovo umirujuće sredstvo u obliku --... P o z d r a v. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. HVALA ....ima nas... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SEMPERFI odgovoreno: 9. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. nema dugo jedan lik se našao prozvan u mom postu i obrušio se svom silinom na me......Mrlja nije reagirao i ja glupan pošaljem tipu na p.m. sve što me tišti i onda se taj javno naslađuje na konto toga...... zaključak 1. kriv sam što sam se dao isprovocirati 2. Mrle trebaš nekad pogledat detaljnije i postove "etabliranih" tipova... : tikvan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.