Jump to content

molim svjete


zlikovac

Preporučene objave

:-)

zlikovac je napisao:

pozdrav svim braniteljima ,dobio sam od prvostupanjske 20% na kićnu za dva tjedna će biti i rješena drugostupanjska ,što mi je raditi ako dobijem odbijenicu. :-?

 

A što si to dobio 20 % ????

 

Rvi, omjer rat / mir ?

 

A na ovu odbijenicu si mislio odbijenicu kao ne potvrđivanje od strane komisije dlp ? Budi malo konkretniji !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zašto ne bi drugostupanjska komisija potvrdila prvostupanjsko rješenje? Na "kićnu" do sada nisam čuo da je netko dobio status HRVI, ali to je vjerojatno neko novo oboljenje, a o tome bi valjalo pogledati možda ovdje.

;-)

 

Drugostupanjsko rješenje je konačno, a ukoliko ti smanje postotak oštećenja organizma na manje od 20% možeš tužbom pokrenuti upravni spor Upravnom sudu RH u roku od 30 dana po primitku rješenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što se svi čudite pa lijepo je napisao :

Dobio 20 % na kićmu,a za dva tjedna bude dobio rješenje DLP !!! ništa tu nije sumnjivo ! to je nešto po novom kad nešto dobiješ kao na lutriji i još znaš kad ti stiže rješenje od DLP što je još zanimljivije jer to se nažalost čeka mjesecima...postaje zanimljivo... ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da malo pojasnim .Zahvaljujem svim braniteljima koji razumiju da nisam sve objasnio ,ja sam branitelj od 3 mjeseca od 91. god.i zadobio sam povredu kralježnice nisam želio ništa pokretati ali me potaknulo to što među invalidima ima i branitelja iz Minken bojne pa će dobiti preko 5 tis. kuna mirovine a ja i mnodi drugi 2,5 tis. kuna. O vremenu riješavanja na DLP sam došao na taj naćin da sam zvao u Ministarstvo pa su mi o vremenu riješavanja predmeta a predmet je poslan u 10 mjeseci 2006. god. Hvala lijepo. :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala lijepa na brzoj podršci ali još nisam naspomenuo da sam i za vrijeme jedne vlasti sa posla poslan na ulicu da se odmorim pošto sam bio dragovoljac pa sam po njima i pripadnik jedne stranke ali ponovno sam vraćen na posao ali su mi oduzeli sve što sam radom postigao te su mi dali ono najmanje a sa time ću ii u mirovinu.. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija