domi2003 objavljeno: 15. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. lipanj 2008. Molila bih da mi netko pošalje najnoviju skriptu za DSI, ispitni rok mi je 02.07. Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 16. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. Moze samo da e-mail Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domi2003 odgovoreno: 16. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. Piroman, moj mail je klaudija.kralj@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkristina odgovoreno: 16. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2008. Ako nije problem molila bih piromana da pošalje i meni skriptu za DSI. Moj mail je zuky@net.hr Unaprijed zahvaljujem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkristina odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Piroman,svaka ti čast! Veliko hvala za skriptu!! pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
katyca odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. jel meni može skripta za dsi u rujnu ove godine..pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cleo odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Bila bih zahvalna ako i meni može netko poslati skriptu. Imam DSI 01.07. mail: sandra.djuka@dgu.hr. Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 19. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2008. Skripte poslane. Zelim puno srece svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dani21 odgovoreno: 27. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2008. Dali možda može skripta za dsi na danirajic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vilson6 odgovoreno: 30. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. lipanj 2008. moze li i meni jedna skripta molim vas vilson6@yahoo.com hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matepu odgovoreno: 16. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2008. Treba mi skripta za DSI (ova nova), pa molim bilo koga tko ju ima da mi ju dostavi na mail: matekristo@net.hr unaprijed zahvalan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
megi32 odgovoreno: 16. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2008. moze i meni na mail: msebalj031@gmail.com hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 18. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. srpanj 2008. može i meni nanovija skripta moj e-mail je grgic@net.hr hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 18. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. srpanj 2008. ja se izvinjavam poslala sam krivi e-mail evo ponovo vam šaljem svoj e-mail grgics@net.hr hvala još jednom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Alek odgovoreno: 22. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. srpanj 2008. Pozdrav, vidim da se ovdje dilaju skripte na veliko Molim ako i meni netko može poslati na alekcizm@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zanna odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. Molim nekoga tko ima skriptu za DSI da mi ju pošalje. Imam jednu verziju skripte iz 3 mj. ali vidim da ovdje kolaju skripte bez problema pa vas molim proslijedite ju i meni na galic.zana@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smurf odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. Molio bih dobru dušu da mi pošalje skriptu za opći dio DSI janusic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
predatorxxx odgovoreno: 24. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. srpanj 2008. Ako može skriptica na : ayellund@gmail.com bio bih neizmjerno zahvalan !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pele odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. Bio bi jako zahvalan kad bi i meni netko dobar poslao na vladko@net.hr! Unaprijed hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana1 odgovoreno: 25. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2008. I ja želim skriptu! Please ljudi, help! Moj e-mail je ivana.koncic@kr.t-com.hr. Unaprijed zahvalna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smurf odgovoreno: 26. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2008. Zar nitko neće poslati?!? Ajde ljudi molim na janusic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaterialGirl odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. može li mi netko poslati skriptu za DSI pravosuđe-VŠS na mail puc_ko@windowsmail.com ili link?HVALA!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jaffa odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. svi bi skriptu za DSI pa ako ikako moze, molim lijepo, i ja bi obzirom da uskoro trebam polagati.HVALAA!!UNAPRIJED!!na e-mail: montizagreb@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
predatorxxx odgovoreno: 29. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2008. MaterialGirl ne valja ti e-mail adresa inače bi ti poslao skripte !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jaffa odgovoreno: 30. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2008. oduševljena timskim radom na ovom forumu!!!!!!! HVALA NA SKRIPTI predatorxxx!!!!SAD NAKON OVAKVE GESTE I POMOĆI SI NE SMIJEM DOZVOLITI DA NE ZABLISTAM I POLOŽIM DRŽAVNI IZ PRVE!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jaffa odgovoreno: 30. srpanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2008. oduševljena timskim radom na ovom forumu!!!!!!! HVALA NA SKRIPTI predatorxxx!!!!SAD NAKON OVAKVE GESTE I POMOĆI SI NE SMIJEM DOZVOLITI DA NE ZABLISTAM I POLOŽIM DRŽAVNI IZ PRVE!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smurf odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Zahvaljujem svima koji su poslali Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
klokan odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Također lijepo molim skriptu na zmihoci@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaterialGirl odgovoreno: 1. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 1. kolovoz 2008. ne znan u čemu je stvar...možeš li probat na ovu: jelenakatavic@hotmail.com ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ace_Rimmer odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2008. Molio bih koju dobru dušu da pošalje najnoviju skriptu za DSI. Silno hvala unaprijed grgacic@live.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anatema odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. I ja bi molila najnoviju skriptu,hitno mi je.Unaprid zahvaljujen! ivana.baselovic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DSI odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. I JA LIJEPO MOLIM SKRIPTU ZA DSI NA MAIL: janavicic@yahoo.com UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEM! POZZ SVIMA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
firestarter_ odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. I meni treba skripta pa molim nekoga da mi pošalje na mail exfirestarter@yahoo.com Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rose2 odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. može li mi netko poslati skriptu za DSI na mail rose2rr@gmail.com, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marninho odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. i ja bih molio skriptu za DSI ako netko ima i to na marijanvisaticki@net.hr unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
azra_980 odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. molim skriptu za DSI!!!! azrakarabegovic@yahoo.com unaprijed hvala na pomoći Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zita odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Molim skriptu za DSI. Hitno mi je, učila bih vucic.anna@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mattea odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Molila bih ako bi i meni poslali najnoviju skriptu za DSI bila bih jako zahvalna. Moj mail je mattea_ri@net.hr Hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
donna odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. zar je moguće da nitko nema skriptu??molim vas pošaljite!!!!moram učiti!!! donna100_@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
megi32 odgovoreno: 9. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2008. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubicon odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Toplo se preporučam za jedan najnoviji primjerak skriptice! Puno hvala dobrim dušama!!! tmilcic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tref odgovoreno: 25. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2008. pliz, ako neko i meni može poslat najnoviju skriptu za opći dio državnog ispita i pitanja ako imate? hvala puno. mail adresa je ana_bakota@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tadeusch odgovoreno: 26. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 26. kolovoz 2008. molio bi ako neko i meni može poslat skriptu za opći dio državnog ispita.... mail adresa je ozisdu@gmail.com hvala puno ..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanja_25 odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. S obzirom da takodjer polazem DSI u listopadu, molila bih neku dobru dusu da i meni posalje skriptu za ispit, imam jednu ali je dosta stara.... Unaprijed hvala mail: smarinovic2@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lidija111 odgovoreno: 27. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 27. kolovoz 2008. ako moze i meni jedan primjerak skripte hvala lidija.benic@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaterialGirl odgovoreno: 31. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2008. ima li netko skriptu za državni stručni ispit iz pravosuđa za višu stručnu spremu,ako ima itko neka hitno šalje, spasio bi me Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaterialGirl odgovoreno: 31. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2008. adresa je jelenakatavic@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monikas odgovoreno: 30. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2008. jel može i meni: monikas@net.hr, hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
superf odgovoreno: 1. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2008. Evo i ja bi lepo molil najnoviji primjerak skripte za DSI! adresa je: superfast@net.hr Fala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
subir odgovoreno: 2. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2008. Bila bih zahvalna na jednoj skripti: marijana.dominikovic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
summerboy odgovoreno: 3. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2008. Molio bih skriptu na e-mail summerbeach80@hotmail.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misko100 odgovoreno: 8. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2008. molim vas ako netko ima skriptu za DSI da mije posalje na mirkosabic@yahoo.com, unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
viduka odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. molim vas ako netko ima ikakvu skriptu za posebni dio iz kulture neka mi posalje na mail: martina.vidakovic@gmail.com hvala punoooooooo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bano007 odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. Ukoliko ima dobre duše da prosljedi aktualnu skriptu za državni stručni ispit?! bano007(a)gmail.com THX unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
viduka odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. puno hvala svima koji su mi proslijedili skriptu!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maxymalny odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. trebam skriptu za dsi, pošaljite na manuel.cardic@gmail.com unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gonewolf odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. Molim dobru dušu da mi proslijedi najnoviju skriptu za dsi kojeg moram polagati i 11.mjesecu 2008 na e-mail zoran.vukosa@ri.t-com.hr Tješim se da neće biti prestrašno jer polažem za SSS, ali ipak me lagano hvata panika. Unaprijed PUNO HVALA!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
enabacko odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. Molim neku dobru dušu da mi poašlje noviju skriptu za DSI na enabacko@net.hr Unaprijed Vam zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maxymalny odgovoreno: 12. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 12. listopad 2008. hitno trebam skriptu manuel.cardic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
enabacko odgovoreno: 13. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. Piroman, veliko hvala !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
moli odgovoreno: 14. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2008. I ja bi jednu skriptu. Unaprijed zahvalna VSS. Adresa:ksenijaz@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
martah odgovoreno: 14. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2008. Može i meni jedna skripta. Unaprijed zahvalna VSS. Mail : martina04@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mk2112 odgovoreno: 14. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 14. listopad 2008. Lijepo Vas molim da mi netko pošalje skriptu za DSI na mail mkranjec23@net.hr Unaprijed puno hvala svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ribica21 odgovoreno: 17. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. jel može skripta za državni stručni ispit ako ima bilo tko noviju molim vas, ja imam od 2005.godine a od onda se dosta toga mijenjalo.rok mi je u 11.mijesecu.unaprijed veliko hvala. sime.rumora2@zd.t-com.hr hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goga17 odgovoreno: 17. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. Može i meni jedna novija skripta na imbrisic@hi.t-com.hr Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goga17 odgovoreno: 17. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2008. Može i meni jedna novija skripta na imbrisic@hi.t-com.hr Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aero odgovoreno: 19. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 19. listopad 2008. Nažalost zapalo me da moram polagati DSI - promet. Građevinski sam inženjer, sa skoro 50 god. i definitivno nisam oduševljen tim polaganjem, ali šta se može. Molio bih da mi netko pošalje skripte na predrag.jelic@bj.htnet.hr Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rujan1977 odgovoreno: 20. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2008. Molim Vas da mi pošaljete skriptu za DSI na ovaj mail: rujan1977@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tomica odgovoreno: 20. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2008. može i meni jedna ? tomba@email.htnet.hr hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tolasi odgovoreno: 20. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2008. Molio bih kao i većina da mi netko pošalje skriptu za državni na mail obrovac.tomislav@gmail.com . Unaprijed veliko hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
po3ba odgovoreno: 20. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 20. listopad 2008. Molilo bih da mi netko pošalje najnoviju skriptu za DSI, ispitni rok mi je u prosincu ove godine. Veliko hvala unaprijed! email: po3ba@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shajdinj odgovoreno: 21. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2008. Molilo bih da mi netko pošalje najnoviju skriptu za DSI, ispitni rok mi je u prosincu ove godine. Veliko hvala unaprijed! email: shajdinj@inet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jura1 odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. Možeš li i meni poslati najnoviju skriptu za DSI, please mimamim25@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DSII odgovoreno: 30. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2008. Bok.... I ja bi molio ako mi netko može poslati skriptu za DSI. Izlazim u 11 mjesecu. Ako netko ima iskustva iz veterinarske struke ili polaže, neka se javi. nhopek@inet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mia1977 odgovoreno: 3. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2008. molim da neka "dobra dusa "i meni pošalje noviju skriptu za DSI i novija pitanja. molim navedeno slati na mia1977@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gagro odgovoreno: 3. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2008. Pozdrav svima !!! Molio bih da mi netko posalje noviju skriptu za polaganje DSI, unaprijed H V A L A ..... gagro.j@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjiljanaKZZ odgovoreno: 4. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2008. Molila bih najnoviju skriptu iz DSI-a. ljiljana.horvat@kr-zag-zupanija.hr Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kvrga odgovoreno: 4. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2008. Može i meni jedna na algra@optinet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
atenjanka odgovoreno: 5. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2008. Bok. Molila bih najnoviju skriptu od Piromana ili nekoga tko ju ima na atenjanka@gmail.com. Thanks Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gallanty odgovoreno: 5. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2008. please može pomoć? polažem državni stručni - zubotehničar... ako netko može poslati skripte na gallanty@hotmail.com hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
delany odgovoreno: 5. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2008. Molim da mi netko pošalje najnoviju skriptu za dsi, hvala! delany@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tempus odgovoreno: 6. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2008. ... moze i meni jedna skriptica prosim na matrexnn@gmail.com puno 'fala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama
Preporučene objave