Jump to content

pozdrav......


diana35

Preporučene objave

želim pitati nekoga da li mi može pomoći savjetom iz vlastitog iskustva..rastavljena sam i djeca su dodjeljena prvo meni.pa nakon dvije godine bivšem suprugu zbog naravno dječje neodlučnosti,svidjelo im se seliti itd..sada nakon dosta vremena kćer polazi u srednju školu i želi kod mene pohadjati školu i živjeti samnom...naravno ja sam još uvjek nepovjerljiva da je to sada i konačna njena odluka...ali zanima me gdje da podnesem zahtjev za skrbništvo na sudu ili centru za socijalnu skrb,jer suprug bivši i ja nismo u dobrim odnosima već godinama i nažalost moram to preko institucija rješavati....unaprijed hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebate pokrenuti izvanparnični sudski postupak koji se pokreće prijedlogom (ne tužbom!)nadležnom općinskom sudu, zbog izmjenjenih okolnosti na kojima se zasnivala dosadšnja sudska odluka, u kojoj je navedeno da kći živi s ocem i tražiti od suda da djete nastavi živjeti s vama.

Naravno da sve treba u zahtjevu dobro obrazložiti i potkrijepiti dokazima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija