Jump to content

predugovor


vikica85

Preporučene objave

:mase1:ciao,ajde jedan savijet trebam hitno !!! odlučili smo se za kupnju nekretnine i sa prodavateljima potpisali predugovor koji nije bilo potrebe ovjeriti kod javnog bilježnika za potrebe dizanja kredita.kredit je odobren i trebali smo ić potpisati ugovore kod biljeznika ali prodavatelji se na javljaju.da bi stvar bila još bolja predugovor smo sklopili jos u proljeće a kako dio nekretnine nije bio legalan u dogovo s njima nakon potpisanog predugovora taj smo dio legalizirali do 1.7 da nas ne zakači rušenje i tada se počelo odugovlačitis njihove stane i nikako da se nademo.na predugovoru stoji da će novci biti isplaćeni do kraja mjeseca .sta ako oni odustanu ??? imamo li kakva prava ili smo potrošili uzaludne novce na legalizaciju??'

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u predugovoru je trebalo upisati iznos kapare koju prodavatelj treba isplatitiu slučaju odustajanja od prodaje.uz upisivanje dogovorene cijene i obveze sklapanja kupoprodajnog ugovora.

nadam se da ste bili pametni pa zahtjev za legalizaciju podnijeli na svoje ime kao budučeg vlasnika.upisali svoje ime kao osobe koja plaća.

tada bi imali pravo tražitipovrat uloženog uz zakonske zatezne kamate.

ako je legalizacia izvršena u ime vlasnika i izvršeno plaćanje u problemu si .

moraš imati dokaze i svjedoke za ulaganje.cijena nekretnine je povečana i to je razlog odustajanja od sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nismo ugovarali nikakvu kaparu već samo cijenu jer je takav bio dogovor da se kredit isplati na njihov račun po odobrenju .a legalizacija je na nas da,ali mene brine više to što nismo kupoprodajni ovjerili već je samo potpisan sa naše i njihove strane pa se bojimo da bi mogli jednostavno samo odustati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija