Jump to content

Povreda posjeda.


go72

Preporučene objave

Poštovani!!

Prije 2 mjeseca sam vidio da u susjedstvu fotkaju kuću za reklamu za agenciju. Na internetu sam pronašao oglas sa slikama i utvrdio da je jedna slika slikana sa moje kuće, bez moga znanja i odobrenja. Da spomenem da me opunomoćenik izbjegavao (kuća je u vlasništvu strane firme i imaju opunomoćenika koji živi u Austriji) nakon 3 tjedna je opunomoćenik došao i ja sam ga zamolio da spornu sliku ukloni jer me nije pitao. Na to on odgovara da me nije bilo i da su fotografi morali to jutro otići i da su zato slikali bez pitanja. ja sam mu odgovorio da već kad je slikao da mi je mogao reći a ne se praviti lud. Zamoilo sam ga da ukloni tu sliku iz oglasa na što je on rekao da hoće, ali do danas nije uklonjena. Mene interesira šta mi je raditi, da zovem policiju, da ga tužim, da ga udarim...?

 

Pozdrav Go72..?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemojte ga udariti, osim ukoliko se želite malo "družiti" sa policijom i sudom. Što se tiče poziva policiji - koji je razlog poziva? Eventualno ste ih mogli zvati kada su radili foto session, a vi im zabranili. A tužba? Bez da uopće ulazim u opravdanost iste, imajte na umu kako se radi o stranoj firmi te stranom opunomoćeniku, koji živi u Republici Austriji, pa razmislite koliko će vam se to isplatiti. Ne toliko u financijama, koliko u vremenu i živcima.

 

Ako vas to toliko smeta, obratite se pismenim putem (mailom) Agenciji, objasnite im o čemu se radi i da želite da sliku vaše kuće uklone sa web stranice. Iako je veliko pitanje hoće li to učiniti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oni su sami slikali dok nas nije bilo kući jer smo bili na poslu. a ja sam opunomoćenika zamolio da ukloni sliku jer me ni nakon slikavanja nije ni pitao ni obavjestio nego sam ja sam našao sliku na internetu. A inače je opunomočenik Srbin koji živi u Austriji.

 

Hvala go72

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja bih ipak prijavio policiji daneko putem interneta prodaje moju kuću (navođenje stranice i oglasa). pismeno(preporučeno sa povratnicom) ili na zapisnik čiju bi kopiju tražio.

srpska posla. hoće nekoga prevariti. kasnije možeš imati problema sa eventualnim kupcem svoje kuće. nije prvi puta daje na taj način vršena prijevara.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija