antika objavljeno: 29. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2015. Poštovani, obraćam vam se pitanjem i molim za odgovor. Naime, o čemu se radi. Danas sam od HEP-a dobila Opomenu pred obustavu električne energije za mjesec siječanj 2015. Mene zanima kako je moguće da se opomena šalje za tekući mjesec koji još nije završio a osim toga to je akontacija koju je netko proizvoljno izračunao. Moram naglasiti da su svi prijašnji računi podmireni. Zanima me ima li HEP pravo prijetiti obustavom isporuke za mjesec koji još traje. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hasko odgovoreno: 29. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2015. Poštovani,obraćam vam se pitanjem i molim za odgovor. Naime, o čemu se radi. Danas sam od HEP-a dobila Opomenu pred obustavu električne energije za mjesec siječanj 2015. Mene zanima kako je moguće da se opomena šalje za tekući mjesec koji još nije završio a osim toga to je akontacija koju je netko proizvoljno izračunao. Moram naglasiti da su svi prijašnji računi podmireni. Zanima me ima li HEP pravo prijetiti obustavom isporuke za mjesec koji još traje. Pozdrav Akontaciju izračunavaju na osnovu potrošnje prethodnih 6 mjeseci. Ako su proizvoljno izračunali , znači da nisu imali pristup mjerilu za vrijeme redovnog očitanja. Sigurno su dali rok za plaćanje , a on istječe iza 1. veljače ( pretpostavljam). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Imaju pravo poslati opomenu ako je prošao rok dospijeća, a ovo s isključivanjem se slažem da je prijetnja - mislim da takva praksa nije u redu prema Zakonu o zaštiti potrošača. Predlažem da ih prijavite min. gospodarstva, tj. postavite upit o propisnosti takvih prijetnji. - prijave - o isključivanju, spominje i prijavu prijetnje policiji(!) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Uglavnom, rok plaćanja na uplatnici je negdje oko 15-tog u mjesecu, a ako zakasnite nekoliko dana, šalju opomenu. U HEP-u su (ako je el. energija u pitanju) nemilosrdni, ako uzmemo u obzir druge tvrtke kojima plaćamo režije, vodu, komunalije........ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hammerless odgovoreno: 25. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2015. http://objektivno.hr/hrvatska-kao-ovrsni-eldorado-smiju-li-nam-iskljucivati-vodu-struju-plin-ne-32376 http://www.hazud.hr/ustavni-sud-zabranio-prisilno-iskljucenje-vode-struje-i-plina-jos-2007-godine/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.