Jump to content

Oduzimanje kovanica


ficooo

Preporučene objave

Da li netko možda zna, da li legalan postupak kada osigurenje nekog sportskog ili inog događaja zatraži od gledatelja prilikom ulaska na stadion ili dvoranu da preda kovanice koje ima sa sobom ( da slučajno nebi nastalo remećenje javnog reda i mira, bacanjem tih istih kovanica) ili u suprotnom nemože ući na to događanje. Zanima me to iz razloga kako netko, nekome može oduzimati službeno nacionalno sredstvo plaćanja uz obrazloženje da je to u cilju prevencije remećenja javnog reda i mira?

Hvala unaprijed na obrazloženju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo da dočaram nekonzistentnost - ja sam 2013. bio na tekmi sa Srbijom na Maksimiru (još k tome na sjeveru), par momaka, koji su sa mnom bili pregledavani, ostali su bez kovanica (iako šansa da se sa sjevera pogodi nekoga dole nije čak ni teoretska zbog daljine i premale težine kovanice, iako bi ona od 25 kuna možda čak i išla :-D), ali primjerice upaljači i šibice nisu oduzete, a radilo se o utakmici visokog rizika (unatoč izostanku gostujućih navijača). Koja je tu logika, ne bih znao, ali tek toliko da znadete.

Sve to rečeno ne negira proceduru, koju je Drot spomenuo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija