Jump to content

Susjeda sa 6-7 pasa


Lifty420

Preporučene objave

Poštovanje korisnicima foruma,

Zanima me što se može poduzeti u vezi susjede koja ima nekih 6-7 pasa i to sve ona mala gamad kada krenu lajati to je za ubiti se ne može se tolerirati koliko je glasno, ja to slušam već godinama i više ne mogu u zadnje vrijeme sam počeo bacati sve što mi dodje pod ruku, možete me osuđivati zbog toga ali ne zanima me, da vas stavim u istu situaciju vidio bih vas, znači zanima me kako se to može riješiti a da ne nastradaju te životinje, i sam imam psa i suosjećajan sam prema životinjama nisu one krive, ali to je i zasrano dvorište i smrdi ona se ne brine uopće o tim životinjama nisu u šetnji bili niti jednom. Radi se o psihički bolesnoj osobi koja je ujedino i kvazi poznata novinarka sa otv,z1 pa prvoj susjedi daje 1000 kuna mjesecno za ''čišćenje'' i ne vjerujem da bih imao njenu podršku (Iako ih udara metlom kada ove nema doma jer i njoj smeta, znači prodana duša). Uz to ima i par susjeda koji se slažu sa mojim mišljenjem. Također ako išta pomaže bavim se glazbom od doma i to j....no lajanje utječe na moju produktivnost i ometa me u obavljanju moje djelatnosti, student sam kada učim također dođe mi da ih podavim ali to se nikada neće desiti jer znam da životinje nisu krive ponavljam .Bio bih zahvalan na bilokakvom savjetu koji mi može pomoći da se taj problem riješi. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate dvije opcije, po mom mišljenju - prijaviti komunalnom redaru (po osnovi Odluke o držanju životinja iil Odluke o komunalnom redu vašeg Grada/Općine) ili prijaviti Veterinarskoj inspekciji držanje životinja u neodgovarajućim uvjetima. U prvom slučaju, išla bude novčana kazna i upozorenje, a u drugom je moguće i oduzimanje životinja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 30 minuta, malicovjek je napisao:

Od svih gradova mislim da jedino Osijek to ima riješemo kroz odluku o drzanju zivotinja i po toj odluci moze se drzati u kucanstvu 1 pas i 1 macka, a ostalima kako se zalomi nazalost

Vezano za ograničenje broja pasa i mačaka, evo jedan link za presudu Visokog upravnog suda RH

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2013_09_119_2557.html

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija