Jump to content

Svjedok


Ana17890

Preporučene objave

Bez obzira na odvjetnika, stranka u postupku ima pravo predlagati izvođenje određenih dokaznih radnji, kao i predlagati saslušanje određenih svjedoka za koje smatra da bi svojim iskazom mogli doprinijeti utvrđenju stvarnog činjeničnog stanja, tj. da bi mu, njihov iskaz, išao u korist, u konkretnom slučaju, dokazivanja Vaše nevinosti, no to je poželjno u dogovoru sa odvjetnikom...e sada zašto je Vaš odvjetnik potpisao da nije potrebito saslušanje predloženog svjedoka, to bi trebali riješiti sa njim, dali ste mu punomoć za to.., vjerojatno je smatrao da bi iskaz predloženog svjedoka išao na Vašu štetu ili da ima dovoljno dokaza koje idu u Vašu korist ili nešto slično, jer je on dužan na adekvatan i zakonit način (najpovoljniji način) zastupati Vas, Vaše interese i Vaša prava..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao sto vam je @Željac047 rekao, odvjetniku ste dali punomoc, pa je mogao odluciti i potpisati sve sto je potrebno. Ukoliko se s time ne slazete i smatrate da je svjedok ipak od krucijalne vaznosti za spor, a koji iskaz bi vam svakako isao u prilog, porazgovarajte s odvjetnikom i dogovorite se. Ipak placate strucnu pomoc kako bi izvukli najbolji ishod za sebe u predmetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija