Jump to content

bolovanje


planina

Preporučene objave

sada čujem da onaj tko je na bolovanju zbog profesionalnog oboljenja da više nemože ostvarit svoja prava kod obiteljskog liječnika(doznake,otvaranje i zatvaranje bolovanja)nego kod odabranog liječnika medicine rada,a kojeg je odabrala tvrtka u kojoj radiš...mislim da če ovo samo dodatno iživcirati ljude koje če sada skidati sa bolovanja po kratkom postupku...neznam,barem sam ja dobio takav dojam?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja pak sam dobio upravo supratan "dojam", sad će se uvesti malo reda barem u tu kategoriju, profesionalne bolesti i ozljede na radu gdje je bio daleko najveći postotak simuliranja bolovanja i sve to za 100% nadoknadu plaće.

 

Nek ovo ne shvate osobno svi oni koji zaista boluju i liječe se, već oni na koje se ovo zaista odnosi, a takvih sam se trabanata nagledao, naslušao ......

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa istina netko dobije sto posto bolovanje nakon 2 nalaza,a ja sam na bolovanju tri godine i tek nedavno su mi priznli sto posto bolovanje sa svim zaostacima od prvog dana..a da nepričam da imam papire od najačih psihijatara i psihologa,jednostavno vukli su me za nos i na kraju eto opet mi morali dati što me po zakonu pripada...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ova nova legislativa u biti se u gotovo cijelom svom dijelu odnosi na ozljede na radu, doduše obuhvaćene su i profesionalne bolesti, no one su zaista zanemarivi dio te priče (u odnosu na ozljede na radu, zanemariv je broj priznatih prof. bolesti, recimo u županiji iz koje dolazim zadnjih najmanje dvije godine uopće nije bilo slučaja profesionalne bolesti), tak da su branitelji samo malim dijelom obuhvaćeni ovim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija