planina objavljeno: 4. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 4. veljača 2008. sada čujem da onaj tko je na bolovanju zbog profesionalnog oboljenja da više nemože ostvarit svoja prava kod obiteljskog liječnika(doznake,otvaranje i zatvaranje bolovanja)nego kod odabranog liječnika medicine rada,a kojeg je odabrala tvrtka u kojoj radiš...mislim da če ovo samo dodatno iživcirati ljude koje če sada skidati sa bolovanja po kratkom postupku...neznam,barem sam ja dobio takav dojam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 4. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. Ja pak sam dobio upravo supratan "dojam", sad će se uvesti malo reda barem u tu kategoriju, profesionalne bolesti i ozljede na radu gdje je bio daleko najveći postotak simuliranja bolovanja i sve to za 100% nadoknadu plaće. Nek ovo ne shvate osobno svi oni koji zaista boluju i liječe se, već oni na koje se ovo zaista odnosi, a takvih sam se trabanata nagledao, naslušao ...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Viktor10 odgovoreno: 4. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. moj doktor se inofrmirao u svezi mene i dalje ostajem kod njega, znači da ne važi za sve, inače profesionalno oboljene u svezi DR 100% bolovanje, već 2 god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 4. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. pa istina netko dobije sto posto bolovanje nakon 2 nalaza,a ja sam na bolovanju tri godine i tek nedavno su mi priznli sto posto bolovanje sa svim zaostacima od prvog dana..a da nepričam da imam papire od najačih psihijatara i psihologa,jednostavno vukli su me za nos i na kraju eto opet mi morali dati što me po zakonu pripada... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 4. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. Ova nova legislativa u biti se u gotovo cijelom svom dijelu odnosi na ozljede na radu, doduše obuhvaćene su i profesionalne bolesti, no one su zaista zanemarivi dio te priče (u odnosu na ozljede na radu, zanemariv je broj priznatih prof. bolesti, recimo u županiji iz koje dolazim zadnjih najmanje dvije godine uopće nije bilo slučaja profesionalne bolesti), tak da su branitelji samo malim dijelom obuhvaćeni ovim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 4. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. Ako govorite o PTSP mislim da je sve manje branitelja po tom pitanju kod psihiča u zadnje vrijeme sam primjetio jako puno ljudi iz firmi koje su propale ili su prodane po onoj famoznoj kuni,pa kao višak radnika nemogučnosti zapošljenja zbog starije dobi dolaze da bi dobili invalidsku mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 5. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2008. u pravu si, liječenje je god liječnika medicine rada i on određuje sve ostalo. možda to i nije tako loše obzirom da ima dosta koji se foliraju ,a oni uistinu bolesni poradi takvih su zapostavljeni i mjesecima čekaju na red za liječenje... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.