Jump to content

upis zvanja u radnu knjižicu


krasnooka

Preporučene objave

Nije važno gdje si studirala, već gdje ti je otvarana radna knjižica odn.gdje će biti ako je još nemaš. A to ćeš učiniti na "županiji" popularno zvanoj. Dakle, ako si iz Osijeka to će ti biti upravo tamo. Dođeš sa originalom diplome, ili ako je još nemaš daj si upisati uvjerenje o diplomiranju. Čas posla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

evo da pitam u sklopu ove teme da ne otvaram novu:

dobila sam od svog fakulteta Potvrdu da sam stekla zvanje dipl.ekonomista - diplomu cu dobiti za cca 5mjeseci, otisla sam u opcinu kako bi mi zvanje upisali u radnu knjizicu - poceti cu raditi za mj dana i upisanim zvanjem bih ostvarila odredjena prava sto se tice visine place - medjutim gdja.birokratistica mi je u opcini odgovorila kako se zvanje upisuje na temelju predocene diplome i kako su od ministarstva dobili zabranu upisivanja zvanja na temelju nekog drugog dokumenta koji nije diploma. Upitala sam, znaci li to da sad ja moram dobivati nizu placu samo zato jer mi fakultet jos nije izdao diplomu i ona kaze kako mi ta potvrda o diplomiranju, koju mi ona nije htjela priznati, vrijedi i na zavodu i pri zaposljavanju. Ne razumijem na koji bi nacin ja mogla ostvarivati dodatna prava pri zaposljavanju, ako je temelj zaposljavanja moja radna knjizica i nista vise. Ima li netko kakvu informaciju o ovim birokratskim glupostima ili ako netko zna gdje bih mogla pogledati kakav pravilnik ili nesto sl. da znam na cemu sam, hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija