Jump to content

činovi


planina

Preporučene objave

u svezi zvanja umirovljen sam sa činom stožerni narednik,a temeljem rješenja od 15.07.2008.godine gdje dobivam zvanje viši policijski narednik....mislim da temeljem tog riješenja ide časnički namjesnik...ma moraču ja u hzmo ukod pravnice,oni to izračunaju ali sve nekako minimalno i na kapaljku?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

planina je napisao:

u svezi zvanja umirovljen sam sa činom stožerni narednik,a temeljem rješenja od 15.07.2008.godine gdje dobivam zvanje viši policijski narednik....mislim da temeljem tog riješenja ide časnički namjesnik...ma moraču ja u hzmo ukod pravnice,oni to izračunaju ali sve nekako minimalno i na kapaljku?

vjerojatno si bio u policiji u pricuvi i ako su ti dali to rjesenje kako si naveo visi pol.nar.onda ti spada stozerni narednik kako su ti i dali i tu od HZZMO nemas sto vise traziti,uostalom kod esada imas neke tablice o prijevodu cinova iz pol. u vojne. pa sam vidi.

Ukoliko smatras da taj cin visi policijski narednik nije uredu,onda si trebao izjaviti zalbu MUP/u na to rjesenje u zakonskom roku.

osnove za zalbu dali si imao ili ne to ne znam jer nemam ostale podatke ,gdje si bio u mupu , kada i u kojem svojstvu,,aktivni,pricuva SJP itd.,kada bi imao te podatke,mogao bi pogledati pravilnik i znati dali si ili jos imas pravo na zalbu u svezi rjesenja na cin.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nema šanse da dobiješ čin časnički namjesnik ,za to bi trebao dobiti rješenje policijski inspektor samo na znanje... obzirom da nisi imao nikakav čin budi zadovoljan i s ovim koji si dobio ,,neki su postali uistinu dosadni sa svojim traženjem ma što nisi polagao ispite upisao školu,postao prof.vojnik ili policajac onda bi imao i pravo na traženje čina-ovako ne zamaraj ostale ljude. :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

što ti imaš protiv kadra iz šimunske ? da je on trebao dobiti neko više zvanje zasigurno bi dobio,no ako si toliko naučit možeš i sam izčitati da predmetni nije mogao niti pomoću čarobnog štapića dobiti čin časnički namjesnik... eto tebi na znanje završio sam škole baš one koje su potrebite da bi mogao nekima odgovoriti ,a naravno i tebi koji si tako nekulturan sa svojim nekim izjavama u komentaru.... vezano za mozak koji spominješ mišljenja sam da s tvojim imaš velikih problema... pozdrav ... :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

,,neki su postali uistinu dosadni sa svojim traženjem ma što nisi polagao ispite upisao školu,postao prof.vojnik ili policajac onda bi imao i pravo na traženje čina-ovako ne zamaraj ostale ljude.

 

...ovo je tvoj odgovor osobi koja traži savjet; vrlo kulturno i profesijonalno... još da ga mazneš pendrekom po čelu?!....

... a što se tiče moga mozga, sa njim SVAŠTA nije u redu i vjerovao ti ili ne, PONOSAN sam na to....

 

--------------kraj rasprave sa moje strane---------------

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@ agnez

daj se sredi i pgledaj u ogledalo.. ti meni držiš predavanja dok neki poput tebe idu blatiti i praviti razliku između šimunske i sveto šimunske,ti si totalno ne za baniranje već za dobru batinu ! daj se više otkantaj od mene jer mi se naprosto gadiš... ti si školovan samo da još kažeš koju tu naobrazbu imaš i onda si sve rekao,,,sad lijepo idi u kućicu i tamo maši repom...... sve što sam do sad napisao je istina a ti krele ako tebi to neštima nemoj čitati,kužiš ili si i ti s neke planine pa sad dobio internet i praviš se pametan... ti si sredio svoj status,pa tvoj status je umobolnica jedino dobro za tebe i slične provokatore..... :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...tiru-riru, tiru-riru...

...zovite hitnu pomoč, deltacro je puko ko kokica...

...bit će ti fali pendrečina da moš postupat po naređenju...

...ako si bio u milicijskoj školi, u SUP-u SR Hrvatske znači da si prošo sve provjere ondašnjih kosovaca, supovaca i sličnih; primljen u školu da moš prjetit i vrjeđat ljude, sve to radit skivajuči se iza krvave zvjezde petokračine...

...i to ti ostalo u krvi...

...ali , Tito je umro, yuge više nema, a ni mesić neče još dugo bit predsjednik RH...

...idi zmijo pod kamen i ne izlazi više...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ti si uistinu blesav ne bolestan već blesav... koje ti gluposti lupetaš "nikša", naravno da sam prošao sve te provjere pa i sad se rade sigurnosne provjere i tebi nešto objašnjavati stvarno mi nepada na pamet.. blento jedan da nije bilo nas ti sigurno nikad nebi imao priliku da budeš ono što sad jesi...no to nije tema ,al obzirom da me provociraš morao sam ti odgovoriti,,,,, imaš tu jako velik broj koji su bili u sustavu sup rh ali ti si toliko plitak da neznaš da su prve redarstvene snage imale oznake milicije i da su nažalost bile petokrake ali ti tada nisi imao onu stvar da budeš u odori pa tako nisi ni dočekao dan kad smo stavili prve šahovnice koju i danas imam za uspomenu,a -nikša- što ti imaš za uspomenu ? osim da baljezgaš ovdje i provociraš ništa pametno nemaš niti odgovoriti,niti komentiratia kamo li reagirati na neku nepravdu.... :propovjeda:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...provociraš ti, i to vrlo uvredljivim rječima; ja samo iznosim činjenice koje tebe vjerovatno bole ali to je tvoj problem...

...mene su "tvoje" kolege sa petokračinom pendrečile zdog verbalnog delikta tj. vrjeđanja premilog im i nikad prežaljenog krvoloka Broza, a dvojica od nih troje (treči je bio pošteni srbin pa pošo doma) su meni poslje bili "kolege"...

...uistinu, bio sam pripadnik MUP-a od 9/1991, ranje nisam mogao jer nisam imao reguliranu vojnu obvezu odnosno nisam bio vojni obveznik, ali ni dotat nisam mirovao...

...i da ne kenjam previše, nikada ali baš nikada nisam vjerovao konvertitima i dobro sam pazio da mi ne budu iza leđa, ali i nisu bili jer su uglavnom čuvali stolice, bili dežurni na centralama i čuvali "važne" osobe koje su uglavnom imale staž u SKJ...

...sa teritorijem tzv. Republike Bosne i Hercegovine nisam imao ništa ali sam išao tamo nakon 4/1992 da se maknem od govnara koji su se ovdje već tada dobro uhljebili...

...tebi, vidim po tvom pisanju, smetaju oni što imaju veči omjer od tebe, oni koji su bili u pričuvi Mupa pa dodijaju činove, branitelji sa područja BiH koji koriste svoja prava...

...i na kraju da te naučim, Bosna je srce hrvatstva još od stolječa sedmog; tebi je to druga država, ne briga te za naše branitelje tamo, oni su ti samo grebatori - slobodan sam zaključiti da si ti ustvari u duši JUGOSLAVENČINA koja viri iz burduševe guzice...

...eto toliko, nadam se da nisam niš zaboravio...

...budi pozdravljen, bivši moj "kolega" , uživaj u svojoj teško stečenoj mirovini i pusti druge da ostvaruju svoja prava i ne budi ljubomoran na druge... :zatvoren: :amen:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

svim prisutnima na ovom forumu, jedna obavijst, a ona glasi: dragi nam "deltacro" već duže vrijeme nameće svoju pamet, kao jedan od najstručnijih ovdje, međutim kad njegove postove pročitate vidjet će te da se samo radi o objedama, tko je što zaslužio, dobio kakav čin...a eto on nije general, jer jadan eto "sam" obrani ovu nam Hrvatsku.

Zlonamjeran je i to sam mu već rekao, a ponovo mu kažem, daj se više skini i ostavi "nas" koji imamo problema da si jedni drugima pomognemo, a ti pajdo "deltacro" odi na neku drugu stranicu, i brate mili, soli pamet drugima. Već sam ti jednom rekao, da ti tvoji komentari i suze što nisi iznad svih, ovdje nisu potrebne, jer koliko vidim a i čitam, ovdje ljudi trebaju pomoć.

 

deltacro, uzmi nekoliko crva i odi malo pecat, ak možeš tamo se i zadrži neko vrijeme, par mjeeci, godinu, pa i duže........Pozdrav svima dobronamjernima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija