Jump to content

izibizi

Preporučene objave

molim lijepo da li netko ima iskustva sa uslugama privatnih istražitelja u svrhu sakupljanja dokaza za sud i da li se uopće priznaju na sudu dokazi sakupljeni na taj način? riječ je o brakorazvodnoj parnici. molim također ako je netko imao iskustva zanima me koliko uopće privatni istražitelji naplaćuju svoje usluge

hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

šta će ti privatni istražitelj ? da sljedi ženu i skuplja informacije-dokaze o švrljanju?

ako imaš viška novca daj ga u karitas.

za brakorazvodnu parnicu nije bitno dali neko od bračnih partnera ima još kojeg ljubavnika/cu nego činjenica da daljnji zajednički život nije moguć.

ako si odlučio prekinuti bračni život

podnesi tužbu za razvod braka. (primjer tužbe nađi na internetu)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bovu vam je već objasnio bit.

 

Te stvari nisu relevantne u brakorazvodnoj parnici, iako se nažalost takve parnice pretvaraju u "lov na vještice", pogotovo od strane bračnog druga koji se smatra prevarenim, "izdanim" i onda to želi dati do znanja "urbi et orbi". Iako se to apsolutno ne tiče niti "urbi", a niti "orbi". Neki suci to znaju dozvoljavati na raspravi, ali isključivo za vlastitu zanimaciju, pa onda poslije prepričavaju - "Joj, znaš s kim se Štef/ica igrao(la) *potapljanje brodova*?"

 

Ne treba vam to. Ako sumnjate na takvo što, konfrontirajte bračnog druga s tim, i ako vam se sumnje potvrde, ovisno o ishodu razgovora koji će uslijediti, reagirajte. Ili pokušajte spasiti ako se ima što za spasiti, ili podnesite sporazumni zahtjev za razvod braka. A novac radije potrošite na nešto drugo, na dijete (ako imate) ili na sebe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uf, trebao sam elaborirati, žao mi je

hvala obojici na odgovorima, ono što ja pokušavam dokazati je alkoholizam koji se jako dobro skriva a sve u interesu skrbništva nad djetetom

znam da oboje roditelja dijele skrbništvo ali mi smo razdvojeni i živimo 4 sata udaljeni jedno od drugog u različitim gradovima i želio bih da dijete živi samnom a ne s njom

eto, žao mi je što nisam odmah objasnio

isto tako da li znate da postoji neka pouzdana medicinska pretraga koja dokazuje alkoholizam jer po mojim saznanjima nema?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ove sumnje u alkoholizam bivše, iznesite (u pismenom obliku) CSS-u, i tražite njihovo postupanje.

 

...isto tako da li znate da postoji neka pouzdana medicinska pretraga koja dokazuje alkoholizam jer po mojim saznanjima nema?

 

Koliko je meni poznato, to se može sa 100% sigurnošću utvrditi isključivo sveobuhvatnim medicinskim pregledom osobe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam upravo to i napravio, kao i prijavio policiji a i tražio savjet odvjetnika. Ukratko - nikoga nije briga ili mi ne vjeruju. Ovo sa privatnim istražiteljem je eto baš očajnički potez jer ne mogu vjerovat u kakvoj zemlji živim :glavomozid:

Hvala na odgovoru, opet ću pokušati preko odvjetnika tražiti taj pregled...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija