Jump to content

savjet/pomoć


dijana19

Preporučene objave

pozdrav svima!

neznam u koju točno kategoriju svrstati svoje pitanje,ali trebala bi pomoć...naime zanima me koga tužiti i kome se obratiti u svome slučaju te koji je rok zastare te dali se uopće nešto može učiniti..

kao redovan student sam radila preko sc-a u jednoj firmi i vraćajući sa posla sam ,kad je u 1 mj pao ono snijeg jako pala nedaleko od busne stanice na cesti,radi neočišćenog kolnika,te slomila gležanj i sve potkoljenične kosti,pri tome je hitna došla po mene,boravak u bolnici,ugradili su mi vijke,svašta nešto,fizikalna i tek sam stala na noge negdje u 5 mj,sad opet idem na operaciju,vaditi te vijke,tako da taj cjelokupan proces lječenja još nije završio. kad sam se obratila sc-u,rekli su mi da imaju sklopljenu policu osiguranja sa allianzom,ali da ne mogu dobiti nikakvu odštetu ni ništa jer oni nisu sklopili policu osiguranja od ozljede koja štiti studenta pri povratku ili dolasku na posao,da samo u slučaju moje smrti bi moja obitelj dobila 10,000 :D drugo kao ništa.

s druge strane razlog mog pada je pošto busevi nisu vozili,cesta nije bila niti malo očišćena(to je baš ono prvo večer kad je jako napadao) i zveknula sam. imam svu papirologiju i potvrdu iz te firme da sam taj dan radila kod njih,te imam papire na kojima piše kad je hitna došla po mene,tako da sve štima po tom pitanju. jel moguće stvarno da studenti nisu zaštičeni po nikakvoj osnovi? tužiti holding radi neočišćenih cesta? ili ništa? hvala unaprijed na odgovoru :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

<<osoba koja je na temelju ugovora sklopljenom s upravom za ceste preuzela neposrednu obvezu održavanja i čišćenja ceste dužan je nadoknaditi štetu ako bi ona bila prouzročena neispunjavanjem obveza prema tom ugovoru ili nekvalitetnim izvršavanjem ugovornih radova>>

VSRH, Gzz 9/2007-2 od 23. siječnja 2008. godine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija