mousezg objavljeno: 31. prosinac 2013. objavljeno: 31. prosinac 2013. prvo, isprike ako sam fulao mjesto ovog topica , ali stvarno nisam znao di da postavim ovo... Dakle, bila prometna nesreca, dvije osobe ozlijedene, dosla policija, angazirani odvjetnici... u roku 8 dana, novac za auto je sjeo od allianza, auto je popravljen.... ljećenje je trajalo do 10 mjeseca ove godine, sva papirologija dana odvjetnicima uključčujuci punomoći i broj tekućeg računa .... 22.11.2013. allianz isplačuje novac za obje osobe odvjetnicima, + naknadu za njih 2x 1800kn tak nekak..... početkom 12 odvjetnici kontaktirani mailom, nema odgovora..... jučer slao mail, opet nema odgovora .... dakle, dobili su novce i sad se nejavljaju.... što mi je činiti ?? Citiraj
bovu odgovoreno: 31. prosinac 2013. odgovoreno: 31. prosinac 2013. samo ti šalji mailove i razgovaraj telefonom dok tražbina ne zastari. Citiraj
mousezg odgovoreno: 31. prosinac 2013. Autor odgovoreno: 31. prosinac 2013. samo ti šalji mailove i razgovaraj telefonom dok tražbina ne zastari. mozes pojasniti ??? ovo mi zvuci kao sarkazam, kao da cu ostat bez novaca Citiraj
G-man odgovoreno: 31. prosinac 2013. odgovoreno: 31. prosinac 2013. ...što mi je činiti ?? Obzirom se igraju pokvarenog telefona - iznenadite ih nenajavljenim dolaskom i kako bi Jerrry Maguire rekao - http://www.youtube.com/watch?v=kadE27np6aU Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.