Jump to content

ponovno odbijanje testa na droge


kk98

Preporučene objave

Pozdrav,

prije godinu i pol dana dečko je odbio test na droge te je na isti prekršajni postupak uložio prigovor tražeći odlazak na sud na koji još uvijek nije dobio odgovor niti poziv na ročište. Jučer su ga policajci ponovno zaustavili te je ponovno odbio test te dobio isti zapisnik (10 000 kn kazne) te mu je oduzeta vozačka na 12h. Koliko sam upučena za takav  prekršaj dobiva se 6 kaznenih bodova, što znaći da ih on sada ima 12. Hoće li proći i drugi prigovor s obzirom na ponavljanje prekršaja i kada se točno ubrajaju kazneni bodovi od prekršaja? pri završetku sudskog ročišta ili ima neki drugi princip? i sobzirom da su oba prekršaja napravljena u roku manjem od 2 godine razmaka dodjeljuju li se kazneni bodovi po vremenu prekršaja ili zaključenja sudskog ročišta? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Ja sam do sada 3 puta odbio testiranje i nakon svakog odbijanja sam morao na "izvanredni lijecnicki pregled"

sve dok nisam donio rezultate pregleda na uvid, imao sam zabranu upravljanja vozilom.. nikakvu kaznu nisam dobio nakon sto sam obavio lijecnicki pregled koji je bio uredan.  Sve je samo bila stvar principa zbog "lokalnih šerifa" koji prelaze svoja ovlastenja konstantno i misle da mogu raditi sto hoce..  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Dana 30. 03. 2022. u 8:06, Popajj je napisao:

Eh sad bi lagao kad bi rekao da prekrsajnom nalogu nije pisala kazna, kolika stvarno nemam pojma u ovom trenutku, nakon sto sam podnio prigovor dobio sam uputu za "izvanredni lijecnicki pregled" itd kako sam naveo prije. Kaznu nakon toga nisam dobio kao sto nemam ni kaznenih bodova

Kakav si prigovor podnio? Priznao/negirao/nisi izjasnio krivnju?

Nije mi jasno kako je moguće da nisi dobio kaznu za prekršaj koji si počinio to nema nikakvog smisla,na izvanredni šalje policija a ne sud tako da sud je morao nešto odrediti...?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija