Jump to content

Rok veljača 2008.


Svilena

Preporučene objave

Legalis ti priprema pratnju i prigodne poklone. Da ne tulis sama. :-)

 

Sest cigana pratit ce te od hotela do Ministarstva, za vrijeme ispita na plocniku ispred zgrade pjevat madjarske romanse i razvuci osmjeh s tri zlatna zube kad izadjes van.

 

U slucaju uspjesnog polaganja planira se nastup Matka Jelavica, a u slucaju da roknes na jednoj grupi prikljucuje se i Drazen Zanko.

 

Ministarstvo unutarnjih poslova izdalo je dozvolu za organizirnani mirni skup ispred Palace pravde i okretanje vola na raznju.

 

Jubo box gina sumnjive kvalitete i paket petardi sacuvan od novogodisnje proslave.

 

Set nozeva od inoxa 18, nehrdjajucih... znas vec... odlezali 67 dana pod kamenom na dnu oceana.

 

Stalak za cd u obliku autica.

 

Visenamjenska klijesta, stavljaju i drukere na kozne jakne.

 

Komplet sredstava za ciscenje, 3 u 1 - cisti, sjaji, polira.

 

Pripijenu majicu sa sljokocaa i natpisom Legalis izvezen zlatnim koncem

 

8-djelini komplet casa za limunadu.

 

Sabrana djela ruskih klasika preradjenih za SMS poruku.

 

Cisto kao daljnja motivacija za ucenje... ova listanije zavrsena!!! :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hello!

ja sam ti prijavila za kraj veljace, pa cemo vidjeti. Inace imam skraceni program. Napravila sam kazneno materijalno,( ukljuceni bolesnici i maloljetnici), davno sam si povadila organizaciju i to cu nabubat zadnjih 3-4 dana, klarica procitala jednom sve, ali ucim po zakonu.,a on mi je samo pomoc. Sad ucim tako da pola dana radim Zkp ( i njega sam negdje pola napravila i procitala 2 puta zakon o izvrsenju kazne zatvora tako da imam okvir sto iz njega naucit- svega par clanaka), a drugu polovicu Zoo ( pao je opci dio, naknada stete, jednostrani pravni poslovi, mjenica i cek, iako spadaju pod trgovacko, a ugovore sam ostavila za zadnje i to ne znam, mislim da ih treba sve napravit, kupopreodaju do savrsenstva, a ostale osnovne stvari -pogotovo one koji nisu u klaricu- tipa kredit, organizirano putovanje, licencija..)

Eto to bi bilo to..a ti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ej, društvance.. ajde, troje je društvo... možda nas baš sve stave isti dan...heheheh

i ja sam imala isti stav.. prijava za kraj veljače, a molim boga da stave u ožujak... možda će nam se i ispuniti ako dovoljno jako želimo...

ubija me kazneno totalno... malo mi je problem s učenjem, jer radim (ne dobih slobodno) pa učim navečer... sad samo preletavam pitanja, jer ništ drugo ne stignem...

nemam osjećaj da ikoji predmet onako zaozbiljno znam... ali možda je to samo osjećaj... vidjet ćemo.

P!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo jos jedan u skupinu se prikljucuje.

Pisao sam da me stave prvi tjedan u ozujku. Tako sam si s poslom iskombinirao, dobio 15 dana od poslodavca,a ostatak budem GO koristio. Odsutan s posla od 11.01. pa nadalje.

Poceo uciti popdne i navecer od kraja studenog pa tako dosad prosao gradivo osim kaznenog, koje prolazim zadnja tri dana. To je katastrofa, kao da citam potpuno neku drugu znastvenu granu, a ne pravnu...Mislim da ce potrajati bar 10-ak dana.

Inace je materija (osim KZ i ZKP-a) relativno ok, nalazi svoje mjesto u pravnoj slagalici :-) . Glupa i dugacka nabrajanja ostavljam za zadnje dane.

Vraćam se NSB tebi...

Poz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hello ekipo!

 

ne zelim nikoga bacati u bad, ali zasto mislite da bi rok trebao trajati i u ozujku? Zavisi naravno i o broju kandidata, ali meni nekako mirisi da bi usmeni mogao poceti 15, 16 2. i trajati do 1.3, ali preko toga? Obicno su dugi rokovi oni ljetni i jesenski, i ovaj u 12. mjesecu jer zbog blagdana nema ispita 2 tjedna!

Sto se kp i kpp tice, meni su cak neki dijelovi i zanimljivi ako se udubis u materiju, ali dok se to sve popamti..brate mili..i koji cuspajz u glavi nastane..izgubih skoro mjesec dana na to dvoje!!!

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dok vam se svi od blagdana otrijezne, neće nitko ostati ni za veljaču, a kamoli za ožujak.

 

 

He, he,Malo vam cijedim mast. Bit će sve u redu

Ja sam polagao u veljači i bila mi je super za učenje. Duge noći siječnja, program na TV-u dosadan, toplina doma, velike količine čokolade, sokova, skripiti i zakona.

Sunce nisam vidio podulje vrijeme zbog učenja. Ligao bih oko 5-6 ujutro, spavao do 13 sati, i ponovno negdje od 17 do 19 sati. Ukućani provjeravali imam li ubode na vratu, da nisam postao vampir.

 

Nenaspavan se nemože učiti :beba: :cita:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema odustajanja! Kako ide ljudi? je, malo je zatoplilo, cijeli 1 stupanj iznad nule danas! U Zagrebu barem, ne znam kako je drugdje. Otkuda si ti rokoprc?

A dva tri dana uvijek fali, valjda smo to naucili jos na faksu. Mani je barem jos samo jedan dan falio i onda bi bilo dobro..hahaha...

 

Ja se toplo nadam da sam u krivu sto se ozujka tice i da cemo svi dobiti ono sto smo i trazili.., ali evo mozda netko tko je polagao u veljaci da nam kaze kako je bilo prethodnih godina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobro ele kaže: nema odustajanja! sreća prati hrabre! i ostale parole koje nam mogu pomoći!

ja duboko vjerujem da ćemo nas 4 biti u ožujku ;-)

jučer ništa učila (ah,posao...)... valjda će danas biti bolje! ovo se pretvara u pravu sapunicu...kad, tko, koliko i gdje :-P

no, društvo, čujemo se kasnije.

znam da vam dobro ide!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Evo ljudi idem i ja u veljači. Ja sam jedan od onih optimista koji se nada da će prebaciti za ožujak, pa sam tražila da me stave od 03.03. pa nadalje. Moram priznati da nisam nešto oduševljena svojim znanjem, ali mi svi kažu da je to znak da sam naučila. Ne bi rekla, jer ako je to tako trebala sam onda izaći prije 6 mjeseci dok nisam ni taknula knjige. Svakim danom mi sve teže. Jeste li vi štogod oplemenili svoje glave?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, jeste primijetili da kad vas netko pita kako učenje, a vi kažete: onako, ništa ne znam!, a on kaže: ma to ti je super znak, znači da sve znaš! :bang:

Ne znam, uf... sad je malo panika, ali bit će sve ok, imam dobar feeling!

Znači, sad smo u fazi iščekivanja poziva! Ajoj! :glavomozid:

Tara, dobrodošla u društvo!

Dajte, javite se, pa nije vrag da svi samo učite, a nema vas tu... Još ću ja optimista naježiti! Hehehe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija