maggy objavljeno: 31. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2008. Napjev s tekstom himne "Lijepa naša domovino" jest Svečano Lij-pa na-ša do-mo-vi-no , Oj ju-na - čka ze-mljo mi-la, Te-ci Dra-vo, Sa-vo te-ci, Nit' ti Du-nav si-lu gu-bi, Sta-re sla-ve dje-do-vi-no, Da bi va-zda sre-tna bi-la! Si-nje mo-re svijetu re-ci, Da svoj na-rod Hr-vat lju-bi. Mi-la ka-no si nam sla-vna, Mi-la si nam ti je-di-na. Dok mu nji-ve sun-ce gri-je, Dok mu hrašće bu-ra vi-je, Mila, ku-da si nam ra-vna, Mi-la ku-da si pla-ni-nas! Dok mu mr-tve gro-bak kri-je, Dok mu ži-vo sr-ce bi-je! MENI OVO NIJE JASNO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Ni meni nije jasno sto vama nije jasno. Osim sto je tekst u dvije kolone. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plava odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Ne kužim koji točno dio nije jasan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. uffffffffffff, dobro da još nekom nije jasno što je pjesnik htio reći.... ja mislila da je to zato što sam plavuša de razjasni da i nama svane Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. možda pomogne...ovo je tekst himne Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Savo, Dravo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije! Autor riječi - Antun Mihanović [uredi] Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Zena cita tekst s lijeva na desno pa joj je zbrkan. A tekst je u dvije kolone samo sto se to kod c/p ne kuzi. Treba prvo lijevu kolonu citati od vrha do dna, pa desnu. Tada tekst ima smisla. Ili vam nije jasno ono "svecano"? Oznaka kako pjevati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. prvo nisam citala napjev, jer sam mislila da je isti poput teksta himne, a kad sam počela čitati, vidim da tu nešto , BAR MENI nije jasno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Ajmo neja i Plava, desnicu na herc, cvrsto stisnut novcanik i slozno, svecano u glas: Lijepa naaaasa domovino... Mozda onda bude jasnije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. nisam tako glupa, za ovo svečano!!!! ali imam tekst zakona , čl. 17. st 1. Lij-pa na-ša do-mo-vi-no , Oj ju-na - čka ze-mljo mi-la, Te-ci Dra-vo, Sa-vo te-ci, Nit' ti Du-nav si-lu gu-bi, i bas ne bih skužila da je tekst trebao biti u koloni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. vec sam se uplasila da ne znam tekst himne!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. a valjda je greška nepismenih.... ne frkiraj se, lijepo si uočila, ja ti stavila tekst:propis: , sad samo zapjevati... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. ajmo onda nejo u stav mirno kao nasi rukometasi !!!! i otpjevajmo tu himnu....ali pazi imaju "dvije kolone" da se ne zeznemo !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Možda je razlog cijeloj zbrci zbog toga što je informatika 1990. bila u povojima ili je netko u štampariji slavio ročkas. Ovo je valjda zabavniji dio DSI-a Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. bas...jer stvarno mi se ne da nakon 8 sati na poslu sjesti doma i.... i učenje i tako iz dana u dan....a tek sam počela a za 4 mj se udajem, pa me to vise zaokuplja!!!! ali bar cu znati himnu na svadbi...da me se moj dragi ne stidi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja82 odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Nego, tko ju je uglazbio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Probaj guglat Runjanin. Vas je cure totalno puko taj DSI, pa gradivo osnovne skole ste zaboravile. Imam za vas pravu stvar!!! klikni na Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy odgovoreno: 1. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. karaoke su genijalne!!! kao i sve na you tube!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. ja :baba: okupila ekipu u uredu:tikvan: i sve ih natjerala da pjevaju na karaoke, naravno šefa nema... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.