Jump to content

zamjena slušanja


mkaomarioneta

Preporučene objave

  • 3 mjeseci kasnije...

Da to je taj broj...ja sam uspjela dobiti, ali prije toga sam pukla ko' kokica. Na kraju kad sam uspjela dobit, skoro pa više nisam znala zašto zovem jer sam se toliko ufurala da sam, kad sam čula glas s druge strane, ostala totalno paf. :smijeh: Naravno, sad mi je smiješno, ali u tom trenutku...uopće.

 

Sistem je čisto ludilo: Zoveš, ne možeš dobit, pa zoveš, izbacuje te, onda prođeš i zvoni, ali nitko se ne javlja jer valjda imaju više linija, ništa, opet zoveš i zoveš i zoveš i misliš si, pa ako danas ne dobijem, nema slušanja - a tlak raste li raste.

 

Jel moguće da se ne može ništa normalnije smisliti od ove metode? Niti je nama uopće fora, a sigurno niti onima koji tamo rade. Čista ludnica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ramo, nažalost 20.03 se neće održati usmeni dio ispita jer su svi kandidati odustali.Trebala sam ić slušat, ali su mi tako javili iz Ministarstva.

Slušala sam i Vičića i Miletića i mislim da ima dovoljno njihovih pitanja na legalisu po kojima je dobro ponavljati.Kod Vičića se nemoj zezat s ovrhom, a ni kod Miletića sa stečajem....

Sretno..... :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija