natalie objavljeno: 4. siječanj 2009. Dijeli objavljeno: 4. siječanj 2009. Drage kolege, otvaram ovu temu, kako bi nam svima bilo lakše. Koliko nas ima? Očekujem da djelujemo kao sparatanska falanga! Javite se! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kati odgovoreno: 6. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2009. evo da se i ja javim...sutra mislim prijaviti ispit, ali još nisam sigurna da li ću ga prijaviti za ožujak ili travanj. kak ide učenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natalie odgovoreno: 6. siječanj 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2009. Hvala Bogu da se netko javio, već sam počela biti usamljena Ja ću isto prijavljivat ovaj tjedan, i to ziher za ožujak. Učim neka tri tjedna, malo manje. Dok radim čini se sve ok, ali kad okrenem na početak ne sjećam se ničega. Koma. Mrzim taj osjećaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kati odgovoreno: 6. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2009. Pa ja sam nešto malo počela učiti uz posao i tek sam od jučer slobodna, tj. na učenju. Prošla sam (površno!!!)KP i KPP pa me jučer zbunilo kad sam vidjela novi ZKP. No, budući da se večina članaka novog ZKP-a primjenjuje tek od srpnja 2009 odnosno od 2011, pretpostavljam, tj.nadam se, da će do tada pitati po starom ZKP-u, ili ?!?!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natalie odgovoreno: 6. siječanj 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2009. Mene to isto muči, ali mislim da ću učit po starom, još je uvijek na snazi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 6. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2009. ...evo još jedna na listi:( baš danas imam osjećaj da niiiišta neznam!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 17. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2009. pozdrav! izlazim isto u ožujku, prijaviti ću ponedjeljak. na učenju sam već drugi tjedan i prošla sam (pročitala) gp, gpp i kazneno. polažem po skraćenom programu. ako kome treba neka skripta ili neko pitanje (bila sam na slušanju 3 puta), neka mi se slobodno javi. i naravno, neka mi javi kako ide učenje, naročito oni koji misle izaći u ožujku!! vedrana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 17. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2009. i da...nadam se da mi je 2 mjeseca dovoljno.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 18. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2009. ovaj...imas slobodno dva mjeseca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 19. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2009. stari godišnji + novi godišnji + 7 dana za ispit po kolektivnom + 2 dana jer sam mijenjla prebivalište..pa sam sve nekako spojila. ako mi prifali koji dan do ispita, uvijek postoji bolovanje. a nadam se da mi neće trebati! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 19. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2009. super, blago tebi jesi ucila kaj uz posao ili samo ova dva mjeseca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 20. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2009. čitala sam malo,oko 2 sata dnevno. ne može se više uz rad.... a ti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 20. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2009. ma ja cu tek krenuti uciti, sad sam na pripremnom seminaru. isto cu morati uz posao, ne znam koliko cu imati slobodnog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 2. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2009. kako ide, vi koji izlazite u trećem mjesecu? ja sam započela sa čitaanjem, drugi put.nisam baš sve prošla....ali uglavnom da, ove velike ispite Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 12. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2009. ekipa, bok! Evo da se i ja javim-izlazim također u trećem mjesecu. Ostalo mi je još za naučiti ustav i organizacija pravosuđa pa se bacam na detaljno ponavljanje,jer mislim da sam sve zaboravila. Kada ste prijavljivali ispit da li ste predložili datume kada biste htjeli odgovarati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mare-mare odgovoreno: 12. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2009. Izlazim u ožujku...Počela ponavljati.....Ovo mi je tek drugi put da prelazim gradivo.Užas.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Fuga odgovoreno: 12. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2009. Molim kolege koji su bili na slušanju ispita u siječnju i veljači da objave pitanja, posebno od Lovrić i Baranović. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maggy007 odgovoreno: 14. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2009. Bok! Zamolila bi za pomoć oko Trgovačkog prava, Kp te Kpp. Nabavila sam skripte objavljene na netu al nisam sigurna da su kvalitetne i dovoljne.Bojim se da ću izgubiti puno vremena dok shvatim koji mi je najbrži put. Da kupim knjigu Petrovića Osnove trgovačkog prava? Imate li koji savjet iz čega učiti, vi koji ste već uhodani, unaprijed puno puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 26. veljača 2009. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2009. Alo ekipa:))))) kakvo je stanje? Meni je ostalo gpp i građansko materijalno za ponovit, pa sam sve prošla 2 puta! Ajmo maaaalo ohrabrenja....javite se! P.S. Da li je netko sluuučajno dobio poziv:( Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
diogen odgovoreno: 3. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 3. ožujak 2009. Evo, ja sam dobio da poziv za ispit dana 17. 03. 2009. iako sam molio Ministarstvo da mi da termin za kraj ožujka. Fenomenalno! To vjerojatno znači da na vrijeme neću saznati imena članova komisije, a kako ne smijem riskirati da padnem, prijavit ću ispit odmah za svibanj! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dioooooogen...već sam ti napisala komentar, nadam se da si danas bolje nakon prespavane noći! Vidim da si napisao da ne smiješ riskirati pad, ti ćeš sam prosudit kako stojiš sa znanjem... nitko od nas ne bi volio pasti naravno! Ja još nisam dobila poziv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
diogen odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. Hvala ti kolegice na moralnoj podršci, no nisam prospavao noć. Ona traje i traje. Uživaj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. Bok ekipa! Kako je? vidim da nas je već sve uvatila panika. Jučer sam dobila poziv za dane 25, 26 i 27.03.-je li još netko dobia te iste dane? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. stiglo...19., 20. i 21., još nisa svjestan! p.s. somuch će proć sto posto jer sve zna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 4. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2009. hehehehe...vidit ćeš kad me ujutro posjeti barba poštar, pa mi donese te tvoje brojčice, pa call croatia airlines ima li slobodno misto do tebe:) P.S. E kad bi ovo bio rok samo prolaženja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 5. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2009. Evo ga.... 25., 26. i 27. ožujka! Valja krenit u posljednju bitku, ljudi hold on! P.S. Odo mi se vidimo, a uvikisto tebi ostaje slobodno mjesto u avionu, tik do tebe:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nika_no1 odgovoreno: 5. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2009. Sretno ljudi! Ma sigurna sam da ćete rasturit! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 5. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2009. bok, somuch! Drago mi je da netko ima isti dan kao i ja!Počela sam ponavljati prije 5 dana, nadam se da ću sve stići. Kako tebi ide? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 5. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2009. Meni je ostalo građansko materijalno za ponovit...pa ću počet po pitanjima ono ovo znam, neznam, još neke stvari šta mi se brkaju ponovit! Za sada je ok, još nema treme:) Ima dana kad mi se čini da neznam one predmete šta sam prve ponovila...kolege koji su položili vele da ih je taj osjećaj držao sve do početka ispita, pa ajmo pozitivno mislit:)))))) Čujemo se! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 5. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2009. stigao poziv....23,24 i 25. a imam sve još za ponoviti (nadam se još 2 puta preći sve...više manje) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zessa odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. Bok ljudi, evo ja sam jučer imala svoj dan D i moram priznati da je danas stvarno osvanuo sunčan dan! U svakom smislu! Položila sam i ne mogu još vjerovati da je sve gotovo..Ipak, moram vratiti svoj dug legalisu jer bez njega bi bilo još teže. Prvo da kažem, zaista je istina da to nije toliko grozno koliko se čini prije nego tamo dođete. Ja sam se dosta iscrpila na pismenom, i skoro sam prespavala ono malo vremena koje sam imala za ponavljanje između pismenih i usmenog ali vjerujte i bez tog zadnjeg ponavljenja sve to možete!! Nitko neće cjepidlačiti, to vam kažem jer sam imala malo zeznutu komisiju, pa opet se može. Dakle, ovako, Gagro, Baranović, Vičić, Komadina i Miletić. Prvi savjet i najvažniji: Kad dobijete komisiju učite samo po njihovim pitanjima, isprintajte si sve rokove od te komisije i derite po tome! Meni niti jedan ispitivač nije niti jednim pitanjem izašao iz svojih pitanja i to je zaista tako! Dakle samo pitanja! Vičić nije toliko strašan,ja sam ga se najviše bojala, ali ili je imao dobar dan ili ljudi svašta govore, ali njegova pitanja učite i sve ok. Čak postavljaju ista podpitanja! Baranović je malo nervoznjikava ali je korektna, malo zbuni. Komadina i Gagro su genijalci, svoja pitanja samo, smiju se, zezaju, opušteni, Miletić je ok, ugodan, voli čuti odgovore na svoje pitanja točno po definiciji i hvali ako se lijepo izražavate. Eto, toliko za sad..i da.. ako imate Miletića NE pišite u izreci presude pod prijetnjom ovrhe!pišite samo npr. dužan je bla bla učiniti u roku od 15 dana! Ne odustajte koliko god se činilo tečko. Sreća prati hrabre zato : Sretno i samo hrabro! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zessa odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. ispričavam se za ovih milijardu smajlića.. nisam skužila da sam ih toliko puta stisnula..pardon.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
costanza odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. Čestitam!!! zanima me koliko si učila..ja imam 3 mjeseca od toga mjesec i po slobodno pa me strah da neće bit dovoljno. Najveća mi je panika od grđanskog i trgovačkog, mislim da mi samo za to treba mjesec dana. uf..uf.. ipak, volim vidjet komentare kao tvoj koji daju nadu da nije sve tako sivo.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. zessa, cestitam od srca! sva sam happy kad procitam kako se sve vise i vise ljudi rijesilo te muke!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 6. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2009. bravo zessa!!! bas me zanima sto je s IDR, kaj nije imala 4.3. ispit ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 7. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2009. Usmeni mi je 21.3. - SUBOTA!? Vidim da nije bila ''ispitna subota'' ni u 1. i u 2., kakvi su u subotu (ujutro valjda), jesu grintavi.... dajte par informacija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 7. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2009. Ja sam slušala ispit u subotu i profesori su bili skroz ok-opušteni i išlo je brzo, ispit je završio već oko 10.30. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 7. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2009. odo nemaš pojma koliko mi to znači, uljepšala si mi život i smanjila muku, hvala, a ja prijatelji...izgubih dan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iDR odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. Sue je napisao: bravo zessa!!! bas me zanima sto je s IDR, kaj nije imala 4.3. ispit ? Dear Sue, višemjesečna podrško položilaaaaaaaaa Koliko sam puta vidjela ove smajliće kako skakuću i poželila da ih ja jednog dana mogu istaknuti kao izraz svojeg veeeeeeeeeelikog zadovoljstva i sreće. Kako je jedan moj kolega rekao: pao mi je Velebit sa srca Pošla sam se malo odmoriti, imam nešto starog GO-a, pa nisam baš bila blizu neta, zato kasnim, uglavnom slijedi isrpna teoretizacija mog viđenja PI, kao vraćanja duga Legalisu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. bravoooooooo znala sam da ces rasturiti!!!super, bas mi je drago, cestitam:skakuce: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. Čestitke iDR!!! p.s. dajte par primjera kad ovršnost nastupa prije pravomoćnosti..neću moć zaspat bez toga! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. ne znam jel se to misli na ovršnost prije dospjelosti (šta bi znao) ili na ovr. prije pravom. (šta ne bi znao) .... ma nemam pojma više ništa!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. ma čekaj čekaj, mislim da sam poludio, kako može bit ovršna prije dospjelosti - NE MOŽE!, a jel može bit ovršna prije pravomoćnosti (mislim na presudu, rješenje, zaključak bilo šta)!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iDR odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. Zahvaljujem na čestitkama Sue i uvikisto... Da, mene je Marković iz uprave pitao da li rješenje može biti izvršno prije pravomoćnosti, odgovor je naravno DA, tražio je primjer, a taj bi bio: ako žalba ne odgađa izvršenje rješenja...i bio je zadovoljan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 8. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2009. to je to, a evo cijelog objasnjenja by rubens: http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=16893&forum=36&3 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 9. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2009. Baš ste srca, uljepšali ste mi dan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nipa odgovoreno: 9. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2009. Ima možda netko za 31.3, 01.04 i 02.04? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 12. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2009. Da li netko zna od kojeg datuma počima ovaj rok? Kad su prve presude Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nipa odgovoreno: 12. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2009. Mislim 16., ali nisam 100%. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natalie odgovoreno: 13. ožujak 2009. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. ja sam 23. Baš sad vidjeh komisiju, moglo je i bolje. Sučević! Molim drage kolege, ako netko ima pitanja od Sučevića da mi pošalje na natali.natalija@gmail.com , imam jako malo pitanja od njega. I što on pita uvijek??? Molim vas pomoć. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nipa odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. Da te makar malo utješim, meni je Garačić. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. Palarić, Rašo, Miletić i VičiĆ - zanima me samo kako miletić izgleda (fizički), ove druge sve znam i mislim da su ok! bar su nam je objavili na vrijeme Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nipa odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. Upiši Jakob Miletić u google, odmah ti izbaci VSRH, tamo ti je slika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. Somuch, jesi li vidila našu komisiju? Šta ti se čini? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 13. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2009. hvala nipa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 14. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2009. Uvikisto ...sve sam ti rekla! Bit će to sve ok-amo akcija misliti pozitivno! Ima li još netko osim odo i mene 25.,26. i 27. 03.? Odo kakvi su tvoji dojmovi o našoj komisiji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odo odgovoreno: 14. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2009. Čitala sam komentare o našim ispitivačima i čini mi se da smo dobili dobru komisiju-samo me malo strah za Kliera, jer koliko sam vidila nema baš puno njegovih pitanja, našla sam svega tri stranice. Ako ti netko proslijedi njegova pitanja molila bi te da mi ih pošalješ na goran3003@net.hr Hvala, somuch! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 15. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2009. gdje ste ljudi, 23,24 i 25.3.??!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 16. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2009. Veve, izgleda sa su nam se kolege ulinile 25,26 i 27. smo samo ja i Odo za sada Vidim da je i tebi 25. Lovrić iz GM, bila bih kad bi objavila pitanja ili ako ti nije problem ostavit nekakav kontakt da ti se javim, sretno! glorymir5@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 16. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2009. ajme puknit će mi tikva! ne mogu više ovo izdržat, koliko ima ovoga, jedva čekam subotu ...i onda neka umrem nek utonem u san...! sretno svima ožujkašima, a posebno somuch, čujemo se kad položim - uf kako je lipo ovo reć! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sue odgovoreno: 16. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2009. zderonjica i ja cemo te doci shkicati i bodriti kroz prozor s obliznjeg drveta obzirom nismo uspjele upasti na slusanje , a poslije te vodimo u lady shram na pivu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zderonja odgovoreno: 17. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2009. Sue je napisao: zderonjica i ja cemo te doci shkicati i bodriti kroz prozor s obliznjeg drveta obzirom nismo uspjele upasti na slusanje uvikisto, u kolko sati je ispit? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uvikisto odgovoreno: 17. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2009. u 8 ipo, ajd pa se vidimo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ramo odgovoreno: 17. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2009. Jel sigurno usmeni u 8:30h u sub? Jedva cekam da ovo zavrsi.. Jos da nam se ne mijenja komisija bilo bi super!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 17. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2009. somuch, poslat ću ti pitanja od lovrić. inače, slušala sam je jednom i pita iz vedriša-klarića. jedino je malo dosadnija kod trgovačkog, skoro trećinu ispita. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nipa odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Uvikisto držim fige. Tvojim mukama još malo dolazi kraj, blago tebi. Meni se glava raspada, mrzim pr. lijekove iz svih predmeta i muka mi je već jer je sve slično, a opet drugačije. Jedva čekam kraj, više me nije briga za ništa, samo da dočekam da to prođe. Toliko od mene, Garačićka me zove na ponavljanje. Držite se ljudi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Tnx Veve! Vidim da pita općenita pitanja, jel to pričaš o pitanju što znaš pa ti ona postavlja potpitanja? Trgovačkog sam se i bojala, nije da ga nisam prošla, nego kad nešto neeeeeevoliš i kakav je dojam na tebe ostavila kao ispitivač? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zizilina odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. evo jednog supatnika za 23., 24. i 25.! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somuch odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. ...ajte javite nam kakav je ispitivač gđa. Lovrić Sretno:)))))))))))))))))))))))))))))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zizilina odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Meni se osobno gđa. Lovrić učinila jako ugodnom i smirenom. doduše jednu je kolegicu srušila na gp-u ali po meni apsolutno opravdano (vjerojatno se kolegica totalno smotala). Pitanja su dosta opširna, npr. suvlasništvo pa sad ti pričaj (kolega je ukratko odgovorio što je, kako se izvršava, upravljanje i razvrgnuće i ona zadovoljna, ali mislim da se već po objavljenim podpitanjima možemo orijentirati u smjeru koji ona želi. doduše, meni osobno baš i ne odgovaraju najviše takva pitanja, daju mi previše slobode u kojoj ću se vjerojatno pogubiti. ali we'll see, uskoro, kako će proći... mene više brine g. Mikšić (pošto mi je ZPP slaba točka, postupci općenito). koliko detaljno on ide u pitanja (npr. pitanje prekida postupka - jel mu ja moram nabrojati svih 10 razloga za prekid (bilo ex lege bilo prema odluci suda) ili je dovoljno da navedem neke primjere uz osnovno razlikovanje?). ako netko ima korisnih savjeta za njega - molim pomagajte!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
iDR odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Meni je Mikšić bio u komisiji, jako dobar i smiren gospodin, samo zna zbuniti kandidata, jer se on sam malo spetlja postavljajući pitanje, ali ništa strašno, s obzirom da prati redosljed objavljenih pitanja sa Legalisa, već očekuješ što će te pitati. Mene je baš pitao prekid postupka, ali samo načine prekida, a za nabrajanje mislim da bi mu bilo dovoljno par, iako ih zapravo nije problem zapamtiti, jer se vežu jedan na drugi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zizilina odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Ovo je dobro čuti! Ma ne bi meni bio problem popamtiti razloge za prekid, kad bi se radilo samo o prekidu. ali kad tu ima i zastoja, obustave i sva sila drugih nabrajanja - moje logično razmišljanje često zakaže Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ramo odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. Jel ima ovdje netko tko ide slušat ispit u petak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. odlično,zizilina, ipak nisam sama !! imam oko pedesetak presuda, valjda će biti dosta...inače, nisam pogledala niti jednu presudu. imat ću valjda vremena cijeli ponedjeljak i utorak. i valjda ćemo si uspjeti pomoći malo..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. somuch, odlična je. samo mi se čini da nekako preopćenito pita, što ja ne volim. na primjer, stvarne služnosti pa ti deri o tome dok te ona ne prekine. ali sve u svemu, slušala sam je kada je rušila jednu curu (posve opravdano, nije znala tri pitanja za redom, doslovno je šutila. a jedno pitanje je bilo nabroji vlasničke tužbe!!??) čak joj se ispričala što je mora rušiti, a poslije je prošla trgovako. sasvim opća pitanja, prvih pedesetak članaka ZTD. malo stečaj (razlozi, steč. upravitelj) šta je mjenica, vrste VP, kako se prenose. stvarno, sve općenito i bez ikakvih caka i podpitanja. vraćam se na učenje; večeras pravosuđe i trgovačko, sve po pitanjima mojih ispitivača. pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zizilina odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. i ja imam neku hrpu presuda - ali bome im ne znam broj, a nisam ih ni pogledala do sad. i ja nekako računam da će nam sati sjedenja u pon i uto biti dosta... ja danas završavam zpp, trenutno mi ostali revizija i ostale divote na kraju zakona. nisam primijetila da Mikšić ispituje posebne postupke (osim tipičnih pitanja iz obiteljskog i eventualno posjed), a ni sporove male vrijednosti. jel imaš ti drukčijih saznanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veve odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. mislim da uvijek pita ista pitanja. imam pitanja sa desetak njegovih rokova, uvijek su ista. ako nam se ne promijeni komisija, sve će biti ok! nego, kako ti ide kp, kpp?tu je teško pratiti pitanja, jer garačićka pita sve. tako da tu nema preskakakanja, što se tiče kp. kod kpp je situacija drugačija. malo pita. ali ako rasturiš kp, čak samo 2-3 pitanja iz kpp-a... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zizilina odgovoreno: 18. ožujak 2009. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2009. ja sam za sad dosta zadovoljnja s mojim znanjem kp-a i kpp-a - s obzirom na to da s kaznenim nemam niti ću vjerojatno ikad imati bilo kakve veze. ali još uvijek me čeka generalno ponavljanje po njenim pitanjima. iako mi je draže da više isspituje materijalno nego postupak. ja mrrrrrrrrrrrrrrzim postupke... a navodno imamo dosta sreće s Đurović i Vlahinjom, za sad sam čula samo dobre komentare. iako me ponavljanje pravosuđa tek čeka, tu mi se čini da sve hlapi dvostruko brže nego inače... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave