Jump to content

moguća dosjelost


malimiho

Preporučene objave

Brat 1 je u posjedu kuće kompletne , i darovnim ugovorom je poklanja Bratu 2 pred 10 godina , s tim da dio kuće koristi i dalje brat 1 ( neevidentira se nigdje ). Kuća nema ni prilaza ni ničega , sve je spojeno struja, voda itd.. na kuću pored - u kojoj živi legalno i zakonito brat 1.

 

Brat 2 proda trecem kupcu tu kuću koju je dobio ( pri tome ni ne ponudi brata 1 ) i nastane problem, jer brat 1 i dalje koristi dio kuce koji ima odvojen pristup sve , s tim da je to sve sada na nekom kupcu.

 

Moze li se nekako barem zadrzati taj dio kuce koji brat 1 nikada nije prestao koristiti vec 30-40 godina ? Moze se dovesti 700 svjedoka koji ce potvrditi da je taj dio kuce uvijek ovaj koristio, kad je budala vec sve prodala samo da napakosti i dovede potpunog stranca takoreć u dvorište ???

 

Hvala na bilo kojoj sugestiji i pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Brat 1 je poklonio kucu bratu 2 ( stara je kuca to ispod nove u kojoj zivi brat 1 i dan danas , obe su na na zemlji koja je u vlasnistvu brata 1 i sve je spojeno na novu kucu) . Fora je u tome sto ta stara darovnim ugovorom poklonjena kuca bratu 2 , sastoji se fizicki ali ne i papiroloski od dva dijela. 1 dio i dalje koristi brat 1 , a dio 2 je koristio pa prodao brat 2. Smijesno je sto kako se nije bilo rastavilo na vrijeme prodao bukvalno sve . I svoj poklonjeni dio i dio koji i dalje je koristio brat 1 .

 

Ažurirano

 

A svjedoka ima cjela ulica i sire da brat 1 je uvijek koristio i dan danas je u posjedu ( iako papiroloski nije na njemu ) taj dio kuce koju bi mi sada rado prepisali - radi adaptacije i svega na brata 1 .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija