Jump to content

udovoljavanju zahtjevu tužitelja


vapartman

Preporučene objave

poštovani, potreban mi je savjet. pokrenuo sam vlasničku tužbu protiv osoba koji su protiv nas, suvlasnika, vodili tužbu na utvrđenje. Zuženi su upisani u katastar. U međuvremenu su tuženi odbijeni u svojoj tužbi na utvrđenje, a na zahtjev jednog od suvlasnika, u upravnom postupku, provedena je promjena u katastarskom operatu i umjesto tuženih smo upisani mi, suvlasnici. Tuženi u stvari nikada nisu ostvarivali faktičnu vlast na nekretnini jer su optanti i žive u Italiji. Moje pitanje odnosi se na slijedeće: da li su tuženi koji se u upravnom postupku nisu protivili promjeni u katastru i upisu vlasnika kao posjednika u stvari priznali tužbeni zahtjev tužitelj na povrat posjeda?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tuženi su u odgovoru na tužbu, a prije presude za utvrđenje i prije upisa u katastar suvlasnika, tvrdili da su oni stvarni vlasnici i posjednici, a upravo temeljem tog upisa u katastru. Zato mislim da su ovakvim ponašanjem u upravnom postupku, u stvari ostali bez glavnog argumenta i da su, u stvari, na taj način priznali glavni tužbeni zahtjev na povrat posjeda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija