Jump to content

Izbjeci otkazni rok


Vanessa7777

Preporučene objave

Postovani svi, ispricavam se ako je pitanje vec odgovoreno. Van sebe sam vise i hitno trebam odgovor. U firmi sam vec 11 mjeseci na neodredjeno, placa mi konstantno kasni .Htjela sam dat otkaz prije i rekao je da moram odraditi otkazni rok pa sam odlucila ostati. Sada kada mi placa OPET kasni a stanarina nemoze cekati, ja zelim hitno dat otkaz! Molim vas savjete kako i da li je moguce da ne odradim otkazni rok od mjesec dana?? Jer znam da on inzistira na tome a u ugovoru pise sugladno dogovoru ili tako nesto. Koji su razlozi da se ne mora odraditi otkazni rok? Puno hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Izvanredni otkaz (za vrijeme kojega ne morate odrađivati otkazni rok) Vam stoji na raspolaganju samo ako Vam plaća nije isplaćena jedan ili više mjeseci, i ako ste posljedično pokrenuli spor oko toga - ili naravno, neki drugi razlog zbog kojega je povreda ugovora o radu tako teška da nastavak radnog odnosa jednostavno više nije moguć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija