Jump to content

chat


masya
 Dijeli

Preporučene objave

Činjenica jest da razlika između chata i foruma postoji,jer da je drugačije ne bi imali različite nazive,a gospodine bakreni,ako realno pogledate vaš potpis uvijek ide uz vaš odgovor,tako da osoba kojoj ste odgovorili na pitanje stječe dojam da i nije baš, što je Masya napisala,"privilegirana"! :jok:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Valjda neću sad i zbog ove odjave biti opomenut, zaključan ili bannan...

 

Dakle, o chatu je bilo već riječi, ima mnogo objašnjenja u starim postovima o problemima koji su tehničke prirode i vezani su uz Legalisov chat.

 

Osnovni problem zbog kojeg korisnici ne mogu na chat (iako se uredno prijave) je tzv. "pop-up blocker" koji uglavnom svi imaju uključen.

 

Kada se prijavljujete na chat, pojavljuje se poruka (na engl. i hrv. ovisno o op. sistemu) u kojem Vas računalo pita (točnije, Windows...), da li dozvoljavate ovoj stranici uključivanje pop-upova.

 

Odgovorite sa "Yes" ili "Turn off" ili već koju opciju imate (ovisno o oper. sistemu).

 

Nadalje, svaki puta kada ulazite u chat (posebno kod prvog podešavanja ako na chat ne možete ući normalno klikanjem), morate biti malo strpljivi.

 

Legalisov chat ima ograničenje od 60 sekundi između dvije prijave.

 

Ako niste uspjeli (zbog blokiranih pop-upova) ući na chat, podesite opcije

 

Tools - Pop Up Blocker - Turn Off Pop Up Blocker,

 

izađite iz chat prozora, pričekajte minutu i tek tada se ponovno prijavite.

 

Pojedini antivirusni programi automatski uključuju pop-up na "on", ali se za ovu stranicu može pojedinačno isključiti.

 

Ukoliko nije problem u "pop-up blockeru", možete slobodno kontaktirati sve nas koji smo govorili o tome i rado ćemo Vam pomoći.

 

Nadam se da ćete uspjeti.

 

Još nešto... razlika između chata i postova u kojima svi mi vodimo ove razgovore jest ta da se chatom ne opterećuje forum, a ovdje je upravo i predviđen za razne razgovore koji možda i nisu pravnog karaktera ili se ne odnose na pravne probleme. Osobe koje žele kontaktirati na taj način time mogu lijepo ostvariti i takvu vrstu kontakta bez opterećivanja postovima ovog foruma.

 

Ukoliko nekome treba pomoć u tom smislu, stojim svima na raspolaganju.

 

P.S.: Nakon pisanja ovog posta "logirao" sam se na chat i ako netko želi čavrljati, tu sam nekih 30-tak minuta ...

 

P.S.(2) : Nakon izbora "Chat" (na početnoj stranici), otvara se Chat-ov izbornik sa opcijama "Diskusija" i "Kavica". Klikom na jednu od te dvije grupe ulazite u Chat-prozor i čavrljanje može početi ...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam uspio ući na chat,samo sam trebao par puta uključiti i isključiti pop up blocker da bi mi se otvorio onaj prozor chata gdje se dopisuješ,a mišljenja sam da bi možda više ljudi išlo na chat kad bi onaj prozorčić, gdje piše koliko je korisnika na chatu ,bio negdje gore pri početku početne stranice,a ne ondje dolje!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moje iskustvo je negativno, i mišljenja sam da pristup chat-u treba trajno zabraniti osobama koje psuju, i to bezrazložno........ono eto tek da nešto "pametno" kažem.

I jedan copy-paste:

 

Pravila Legalis foruma:

 

1. Legalis pozdravlja i podržava svaku pristojnu komunikaciju između svih zainteresiranih za rasprave o pravnim temama. Nisu dozvoljeni nikakvi oblici komunikacije koji iskaču iz okvira pristojne komunikacije, a naročito pozivanje na diskriminaciju i nesnošljivost bilo koje vrste. Pod pristojnom i smislenom komunikacijom podrazumijevamo sve oblike argumentirane rasprave i iznošenja stavova koje ne uključuju korištenje prostota i uvreda, kako prema drugim diskutantima, tako i prema pojedinim ustanovama, organizacijama, pojedincima te drugima. Sve objave koje iskaču iz ovih okvira bit će djelomično ili potpuno izbrisane, dok će teme čija diskusija skrene iz okvira smislene i pristojne komunikacije biti zaključane ili obrisane.

 

 

Pa onda se toga svi i držite !!!!

Ako želite prostačiti idite negdje drugdje gdje će Vam biti lijepo. :-)

Pozdrav svima!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tehnicki, chat je za sada takav kakav jest. U skorije vrijeme biti ce dosta izmjena na legalisu, a chat je sasvim sigurno na vrhu liste nuznih popravaka.

 

Molim vas da ne skrtarite u strpljenju.

 

Ne znam kakvih je to problema bilo jer moderatori ne nadgledaju chat 24/7. U svakom slucaju, ako vas netko vrijedja ili je doslo do krsenja pravila koja vrijede na Legalisu, kontaktirajte urednistvo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ovo je chat.

 

Notarice, i ti si obrala bostan (ko što bi mi slavonci rekli).

 

funnypictures11310hf5luhw5.jpg

 

Kada bih Vas ja sve zgrabio,Bakreni nemoj misliti da sam i tebe zaboravio ,a joj .............................

 

:-D:-D Masyia i ti si na listi..........

 

:-D:-D:-D;-)

 

 

U zadnje vrijeme oće mi nagon, ali neće pogon ali nadam se da mogu duže od 2 sata (mislim na kuhanje čobanca).

 

Samo da mi je zgrabiti urednicu koja je rekla.... i pokrenula lavinu. :-D:-D:-D:-D:-D

 

:-)

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama