masya objavljeno: 16. rujan 2007. Dijeli objavljeno: 16. rujan 2007. zašto nikad nema nikoga na chatu????????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 16. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2007. Pa cini mi se jer to radimo i da tako ne zovemo ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renie odgovoreno: 16. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2007. prekrasan odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 16. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2007. Pa i nije baš,ne razumijem onda ovo chat na izborniku!!!!?????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 16. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 16. rujan 2007. Renie - Mozda nije odgovor krasan - ali u caffeu se vode lagani razgovori, a mislim i na chat-u. ili Vi imate neku drugu definiciju. Želio bih je cuti ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nina_d odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Zaista? Ja sam par puta "provirila" i nikad nije bilo nikoga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Predlozio bih urednicima , da pri ulasku nekoga na chet, promijene, biou, te da i ostali mogu "zaviriti", o cemu se prica. Na taj nacin mislim da bi se ta opcija vise koristila !! MOZDA !!?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 17. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Nismo svi "privilegirani" kao Vi ,g. bakreni a pošto nismo definiciju nemam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Namam pojma, kakva "privilegija" - da je odmah iskoristim !?? Polemizirao sam sa - renie, ako niste primjetili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renie odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Činjenica jest da razlika između chata i foruma postoji,jer da je drugačije ne bi imali različite nazive,a gospodine bakreni,ako realno pogledate vaš potpis uvijek ide uz vaš odgovor,tako da osoba kojoj ste odgovorili na pitanje stječe dojam da i nije baš, što je Masya napisala,"privilegirana"! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. e, jest mi argument !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Sve ovo ste lijepo mogli obaviti na chatu i onda se ne bi bunili da nije posjecen. Chat ovisi samo o vama i vasoj zelji da ga koristite. Mi smo vam ponudili brbljaonicu, pa ako zelite - navalite! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 17. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. ja bih rado na chat ali ne znam kako nisam "privilegirana",ozbiljno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GaiusI odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Valjda neću sad i zbog ove odjave biti opomenut, zaključan ili bannan... Dakle, o chatu je bilo već riječi, ima mnogo objašnjenja u starim postovima o problemima koji su tehničke prirode i vezani su uz Legalisov chat. Osnovni problem zbog kojeg korisnici ne mogu na chat (iako se uredno prijave) je tzv. "pop-up blocker" koji uglavnom svi imaju uključen. Kada se prijavljujete na chat, pojavljuje se poruka (na engl. i hrv. ovisno o op. sistemu) u kojem Vas računalo pita (točnije, Windows...), da li dozvoljavate ovoj stranici uključivanje pop-upova. Odgovorite sa "Yes" ili "Turn off" ili već koju opciju imate (ovisno o oper. sistemu). Nadalje, svaki puta kada ulazite u chat (posebno kod prvog podešavanja ako na chat ne možete ući normalno klikanjem), morate biti malo strpljivi. Legalisov chat ima ograničenje od 60 sekundi između dvije prijave. Ako niste uspjeli (zbog blokiranih pop-upova) ući na chat, podesite opcije Tools - Pop Up Blocker - Turn Off Pop Up Blocker, izađite iz chat prozora, pričekajte minutu i tek tada se ponovno prijavite. Pojedini antivirusni programi automatski uključuju pop-up na "on", ali se za ovu stranicu može pojedinačno isključiti. Ukoliko nije problem u "pop-up blockeru", možete slobodno kontaktirati sve nas koji smo govorili o tome i rado ćemo Vam pomoći. Nadam se da ćete uspjeti. Još nešto... razlika između chata i postova u kojima svi mi vodimo ove razgovore jest ta da se chatom ne opterećuje forum, a ovdje je upravo i predviđen za razne razgovore koji možda i nisu pravnog karaktera ili se ne odnose na pravne probleme. Osobe koje žele kontaktirati na taj način time mogu lijepo ostvariti i takvu vrstu kontakta bez opterećivanja postovima ovog foruma. Ukoliko nekome treba pomoć u tom smislu, stojim svima na raspolaganju. P.S.: Nakon pisanja ovog posta "logirao" sam se na chat i ako netko želi čavrljati, tu sam nekih 30-tak minuta ... P.S.(2) : Nakon izbora "Chat" (na početnoj stranici), otvara se Chat-ov izbornik sa opcijama "Diskusija" i "Kavica". Klikom na jednu od te dvije grupe ulazite u Chat-prozor i čavrljanje može početi ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 17. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Hvala puno,stvarno mi je bilo žao što je chat tu a ispada da ga nitko ne koristi,znam samo da će biti jako zanimljivo i da će biti puno rasprave(BAR SE NADAM) :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GaiusI odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. ... ali sada moram otići ... Čekao sam cca sat vremena ... i eto.. nije bilo nikog ... ali bit će drugi put. Pozdrav svima ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 17. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. ja od 20 do 21 h pokušavam uči na chat stranica se otvori,moje ime upiše i ništa!!!! a sada je već 21i 37min.,pa .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renie odgovoreno: 17. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2007. Ulaziš često tamo gdje ti nije mjesto!!!Šala mala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. Opet o chat-u ! Aktivirajmo ga, ali ocito da neki nisu u stanju prilagoditi svoja racunala ( moje je vec bili OK) za rad na toj opciji !! - Molim one koji to DOBRO poznaju da detaljno obrazloze svima laicima kao se ukljuciti na chat. Unapred HVALA !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 18. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. stvarno se trudim ali u nečemu je problem koji stvarno mora rješiti netko stručniji od mene,bakreni hvala,strpi se malo ja ja ću pokušavat i dalje možda se desi čudo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 18. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. stvarno se trudim ali u nečemu je problem koji stvarno mora rješiti netko stručniji od mene,bakreni hvala,strpi se malo ja ja ću pokušavat i dalje možda se desi čudo! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. Mozda bi ti kolega GAIUS mogao pomoci, na nacin da te vodi korak po korak. Sam se ranije - jucer - ponudio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renie odgovoreno: 18. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. Očito nema zainteresiranih za chat osim nas! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
GaiusI odgovoreno: 18. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2007. ... tu sam... Ostavite mi poruku na pm-u, dogovorit ćemo se za vrijeme kad možemo biti u isto vrijeme tu i uistinu vas mogu voditi korak po korak... svakoga tko to želi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renie odgovoreno: 19. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 19. rujan 2007. Ja sam uspio ući na chat,samo sam trebao par puta uključiti i isključiti pop up blocker da bi mi se otvorio onaj prozor chata gdje se dopisuješ,a mišljenja sam da bi možda više ljudi išlo na chat kad bi onaj prozorčić, gdje piše koliko je korisnika na chatu ,bio negdje gore pri početku početne stranice,a ne ondje dolje! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 19. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. rujan 2007. hvala puno! :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 19. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 19. rujan 2007. Naprid nasi, ali di ste se skrili - na chat-u ne ?'? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Opet nista sa chat-om !! Izgleda da postoje softwear-ski problemi, jer se nemoze vise ljudi ukljuciti na chat !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Koliko ja vidim, sve funkcionira. I ima vas preko nekoliko na chatu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Sve je privid - provjeri !!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Jesam. Sve znam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Popravite chat!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 20. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2007. Pridruzujem se apelu !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Još uvijek chat izbacuje korisnike,zna li tko zašto se to događa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 22. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. imam opomenu,ne prostačim ali se ponekad neka riječččica pojavi pa šta ću-što na umu....... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Moje iskustvo je negativno, i mišljenja sam da pristup chat-u treba trajno zabraniti osobama koje psuju, i to bezrazložno........ono eto tek da nešto "pametno" kažem. I jedan copy-paste: Pravila Legalis foruma: 1. Legalis pozdravlja i podržava svaku pristojnu komunikaciju između svih zainteresiranih za rasprave o pravnim temama. Nisu dozvoljeni nikakvi oblici komunikacije koji iskaču iz okvira pristojne komunikacije, a naročito pozivanje na diskriminaciju i nesnošljivost bilo koje vrste. Pod pristojnom i smislenom komunikacijom podrazumijevamo sve oblike argumentirane rasprave i iznošenja stavova koje ne uključuju korištenje prostota i uvreda, kako prema drugim diskutantima, tako i prema pojedinim ustanovama, organizacijama, pojedincima te drugima. Sve objave koje iskaču iz ovih okvira bit će djelomično ili potpuno izbrisane, dok će teme čija diskusija skrene iz okvira smislene i pristojne komunikacije biti zaključane ili obrisane. Pa onda se toga svi i držite !!!! Ako želite prostačiti idite negdje drugdje gdje će Vam biti lijepo. Pozdrav svima!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 22. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. i sam Mrljavac nekad uleti s nekim izrazima,pa šta,tko mi zamjeri ja mu odmjerim!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. Moja iskustva na chatu su jako dobra i zabavna,nisam primjetila da ljudi prostače,a ni da vrijeđaju.Jedino ne kužim zašto nas nekad izbacuje,što mu je jedina mana,a sve se da popraviti!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 22. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 22. rujan 2007. ..quod licet Iovi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. non licet bovi !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 23. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. tako je nama "bovima" u životu inače! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Tehnicki, chat je za sada takav kakav jest. U skorije vrijeme biti ce dosta izmjena na legalisu, a chat je sasvim sigurno na vrhu liste nuznih popravaka. Molim vas da ne skrtarite u strpljenju. Ne znam kakvih je to problema bilo jer moderatori ne nadgledaju chat 24/7. U svakom slucaju, ako vas netko vrijedja ili je doslo do krsenja pravila koja vrijede na Legalisu, kontaktirajte urednistvo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Masya u čemu je problem. Zašto uopće spominjete moj nick. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 23. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Ovo je bio odgovor na reakciju pana,a Vaš odgovor sam vidjela prije i poslije editiranja,nemam komentar!!Vidim da ovdje vrijedi ona biblijska-ne spominji ime Božje uzalud! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. masya, pazi da te mrljo ne pozove na kazacok... ma on ti je ko beba... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 23. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Jee,a maloprije ma htjeo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Plesat će i ona.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 23. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2007. Crossreference sa partyjem ili štanga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Masya, ako izgledaš ovako odmah ti opraštam. Ako ne, oprostio bih ti rado, a ja volim praštati, dogovorimo se. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 24. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Ti možeš drugoj u zagrljaj pasti i drhtat poput morske pjene,ali kad dođe da naj veće strasti-gledat ćeš nju a vidjet ćeš MENE! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Mislim da je VELIKI gentlmen i zaštinik svih nejakih i ugrozanih, ovom animacijom pokazao pravo lice !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 24. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. da ja tebe isto Bože naš svemogući volim! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Glib odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Na slici je pijevac definitivno, jer ima krestu. Može biti otkrivanje pravog lica, ako je animacija iz osobnog foldera, ili je riječ o nečemu što ni g. fikus ne voli. A možda je samo neuspjela uvreda ili neukusna šala. Tko zna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Animacija je napamet odabrana bez namjere da se itko uvrijedi, ali vidim da tu ima i nadzornika koji nemaju pametnijeg posla, a imaju vremena i to shvaćaju na svoj čudan način dodajući i zlobne komentare na moj račun.:fucka: Evo imam i za takve sliku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. I? Ko puše u gajde a ko je promatrač na kraju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. Mislim da će se promatrači sami prepoznati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 24. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2007. čemu li se djeca rugaju da mi je znati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Stilcek nema pisuuuuuu!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Glib odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Hahahaha..vi brbljavci jedni! Čega bi svega bilo da stvarno imamo ispravan chat! I tak da znate zachatali ste temu chat, al ne budem zaključavala, jer ste zabavni..! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. Pa ovo je chat. Notarice, i ti si obrala bostan (ko što bi mi slavonci rekli). Kada bih Vas ja sve zgrabio,Bakreni nemoj misliti da sam i tebe zaboravio ,a joj ............................. Masyia i ti si na listi.......... U zadnje vrijeme oće mi nagon, ali neće pogon ali nadam se da mogu duže od 2 sata (mislim na kuhanje čobanca). Samo da mi je zgrabiti urednicu koja je rekla.... i pokrenula lavinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 25. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. evo me!!!!!!!! navali!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. MIcek, cul sam da imas motor - kawu , jel ?. A znas kome je to ortopedsko pomagalo ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. masyice... vidiš da su macice tek započele šestomjesečne pripreme za veljaču Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 25. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. @maysa drasticno smanji sliku ili cu ju morati obrisati. citavu si stranicu rasturila! tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 25. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2007. oču,nema problema!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2007. Posao obavljen. Tko je slijedeći? Stižem odmah! Ovo je moje ortopedsko pomagalo. Samo ne valja ako vani pada kiša kao danas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 26. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2007. ptsp ili,to mi se desilo kad smo pali s motora,dragi, sjećaš se????? :dop: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
midi odgovoreno: 26. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2007. Masya želiš li nam ti to reći da dotični gospodin loše vozi svoj motorčić? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 26. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2007. midi draga, sve je to zbog dobrog je li tako dragi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 27. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2007. Yes of skroz! ________________________ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 27. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 27. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2007. Ortopedsko pomagalo u obliku motorica, samo po sebi objasnjava, koja mu je namjena i sto zamjenjuje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 28. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2007. Dobar BMW. S obzirom na okolnosti u tom autu je nepotreban zračni jastuk. ________ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 28. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2007. Može vako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 28. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2007. Moš mislit !! Samo što umjesto na ruku, gospon se oslanja na milokliz. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 30. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2007. Lakše je dobiti šećernu bolest,nego od Mrljavca poruku! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 30. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2007. Party! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
masya odgovoreno: 30. rujan 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave