Maryna05 odgovoreno: 25. kolovoza Dijeli odgovoreno: 25. kolovoza prije 1 sat , Gaucho10 je napisao: @rasaxd @Maryna05 Možete li mi reći samo jeste li rođeni poslije oktobra 1991. god.? Ja sam predao još u februaru 2021. god. i još nisam dobio ništa! Pisao sam e-mail i uvijek je odgovor da je u proceduri. Rodjena 05.12.1996. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rasaxd odgovoreno: 25. kolovoza Dijeli odgovoreno: 25. kolovoza prije 12 sati , Gaucho10 je napisao: @rasaxd @Maryna05 Možete li mi reći samo jeste li rođeni poslije oktobra 1991. god.? Ja sam predao još u februaru 2021. god. i još nisam dobio ništa! Pisao sam e-mail i uvijek je odgovor da je u proceduri. 16.12.1999 rodjen Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rasaxd odgovoreno: 28. kolovoza Dijeli odgovoreno: 28. kolovoza Ljudi kolko ste cekali da vam mup odgovori na mejl ja posalao pre 4 dana i niko nista jos ne odg Hvala unpared svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zrmanjavikend odgovoreno: 3. rujna Dijeli odgovoreno: 3. rujna Dana 28. 08. 2023. u 18:32, rasaxd je napisao: Ljudi kolko ste cekali da vam mup odgovori na mejl ja posalao pre 4 dana i niko nista jos ne odg Hvala unpared svima Zna potrajati čekanje na odgovor i 30 dana a i znaju ne odgovoriti, puno upita, malo ljudi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rasaxd odgovoreno: 13. rujna Dijeli odgovoreno: 13. rujna Posle nepunih mesec dana stize odgovor od mupa hvala bogu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maryna05 odgovoreno: 13. rujna Dijeli odgovoreno: 13. rujna prije 14 minuta, rasaxd je napisao: Posle nepunih mesec dana stize odgovor od mupa hvala bogu Odlicno, sad im za 2-3 nedelje posaljite opet meil da vidite sta se desava da li ima pomaka.. Tako sam ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 14. rujna Dijeli odgovoreno: 14. rujna I dobit će standardizirani odgovor da je postupak u toku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maryna05 odgovoreno: 14. rujna Dijeli odgovoreno: 14. rujna prije 13 sati , sivko je napisao: I dobit će standardizirani odgovor da je postupak u toku. A pa dobro za pocetak i to, mojoj svekrvi pola godine nista nisu napisali cak ni da je zaprimljeno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna Dok oni provjeravaju i odgovaraju ne rade svoj posao.Ne mogu oni u isto vrijeme nekome provjeravat dokumentaciju i drugome odgovarati.Naravno ako su uključeni konzulati onda je još sporije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rasaxd odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna A poslacemo za mesec mesec ipo pa da vidimo dal ima pomaka ako je u postupku trebalo bi da ima pomaka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benii odgovoreno: 15. listopada Dijeli odgovoreno: 15. listopada Pozdrav svima Prije godinu dana sam dobio ovu poruku od Mup/a : Zaprimili smo Vas podnesak kojim trazite informaciju o Vasem zahtjevu za stjecanje hrvatskog drzavlianstva kojeg ste podnijeli putem Veleposlanstva Republike Hrvatske u Skopju. Vezano uz navedeno, obavjestavamo Vas da smo u svrhu utvrdivania relevantnih cinienica u navedenom predmetu, obzirom da ste korisnik osobnog identifikacijskog broja (OIB) u Republici Hrvatskoj, od Porezne uprave zatrazili potrebna izviesca iz kojih ce biti vidliivo imate li javnih dugovanja u Republici Hrvatskoj, a koja do dananjeg dana nismo zaprimili. Nakon sto zaprimimo trazeno, okoncat cemo postupak meritornom odlukom koja ce Vam biti urucena prema mjestu podnosenja zahtjeva. S postovanjem. DALI MOGU OČEKIVATI NEŠTO POZITIVNO I KOLIKO BI TRAJALO ? OIB broj mi je izvadila moja odvjetnica , podneo sam preku član 16 . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. listopada Dijeli odgovoreno: 16. listopada Sve su rekli i ništa nisu rekli. Pošalji im upit dokle je došao predmet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benii odgovoreno: 17. listopada Dijeli odgovoreno: 17. listopada Dana 16. 10. 2023. u 6:19, sivko je napisao: Sve su rekli i ništa nisu rekli. Pošalji im upit dokle je došao predmet. Dana 16. 10. 2023. u 6:19, sivko je napisao: Pošaljio sam nekoliko puta ali nažalost nisam dobio povratni odgovor . A svaki put kad ih zovem na telefon kažu da je predmet još u postupku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 18. listopada Dijeli odgovoreno: 18. listopada Pošalji ponovo na pitanja@mup.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Benii odgovoreno: 22. studenog Dijeli odgovoreno: 22. studenog Dana 18. 10. 2023. u 6:58, sivko je napisao: Pošalji ponovo na pitanja@mup.hr Stigla mi je poruka gde stoji da moj predmet je kod pravnika ! Šta znači to ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 23. studenog Dijeli odgovoreno: 23. studenog Znači da pregledava dokumentaciju da li je sve po trenutnom zakonu a i onima za vrijeme bivše države (tko je rođen onda). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
filipfilip odgovoreno: 28. studenog Dijeli odgovoreno: 28. studenog Dobar dan. Evo da se pohvalim da sam 16.11. Podigao resenje i naravno pozitivno. Predao sam po narodnoj pripadnosti 10.08.2021 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.