Jump to content

gotovo je sa laznjacima


Delta70

Preporučene objave

sasvim je OK ovo što se provodi kontrola glede lažnjaka i kupovine raznih dokumentacija o bolestima i sređivanju mirovina.treba napraviti kontolu u svim bolnicama i u svim županijama da nebi ispalo sad da u Splitu i Osijeku je samo nešto sumnjivo ja vjerujem da toga ima svugdje pa gospodo izađite javno sa imenom i prezimenom svih od doktora do tih lažnih bolesnika kako bi svi mi mogli znati koja su to gospoda,jer zbog takvih pokvarenjaka svi mi koji smo uistinu bolesni i godinama se liječimo, u očima drugih smo izjednačeni sa takvima koji su kupovali lažno svoju lažnu bolest.žalosno je samo što će sad svi oboljeli od ptsp-a biti sumnjivi dok oni pravi lažni bolesnici opet će imati toliko novca da potkupe druge koji će laganjem potvrditi da su oni stvarno oboljeli...još jednom podržavam sve ovakve kontrole ali samo nek se javno iznese tko je upetljan i tko će kazneno odgovarati i javno biti prikazan kao kriminalac i lažni invalid. :svorc:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

samo se bojim da se to nekako ne prelomi nama preko ledja,da se komisije ponovo reorganiziraju,da se neuvedu nekakve predkomisije,da se na neki nacin sve to nekako uspori i bude jos vise rigorozno,da opet nebude pancicevih testova,ionako sam na kraju zivaca i zivota,skoro deset godina se lijecim,a ono crkavica na kraju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma dobro ,ajd krenulo je nešto po pitanju mita i korupcije,po pitanju psihe,ja neznam osobno doktore ,ali znam "branitelje"koji su platili za papire....mislim da bu opet par slučaja razotkriveno i dalje mir.Jer postoje grupe liječnika koji su korumpirani,a riba smrdi od glave.Moglo bi se čak dogodit da uvedu revizije ,što u neku ruku nebi bilo loše,jer bi se tak možda lažnjaci pronašli ,ali sjetimo se Pančića- stradalo bi dosta istinjskih branitelja na uštrb vezista,a sad vidjet ćemo kako će se postavit braniteljske udruge... :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve je to dobro samo nek oni javno kažu imenom i prezimenom od doktora do lažnih invalida i sve ok..ovo što ti kažeš nema se potrebe plašiti niti testiranja niti bilo kakvih drugih provjera sve što je istina je istina da je bolesnik bolestan ,a ako netko sumnja uz popratnu dokumentaciju od 10 i više godina onda takvog treba prvo našopati tabletama pa sve ostalo..ma ima sigurno lažnjaka to je bilo za očekivati da ih konačno provale i tako treba..upravo se takvi najviše lupaju po prsima i upravo takvi se najviše bune i traže neka prava i ničim nisu zadovoljni.....takvi lažnjaci nikada neće niti pomosliti na suicid njima je samo lova bitna zato ponavljam sve javno ime i prezime i odakle je treba staviti na internet da svi vide i naravno sve mu oduzeti a njega lijepo smjestiti u neki zatvor otvorenog tipa gdje će ostatak života raditi nešto korisno kopati,uzgajati ,perad i ostalo...ma fuj sve mi se gadi ovako su podigli prašinu i sad će tek biti raznih podbadanja ,provociranja oboljelih branitelja i što onda preostaje nakon tih provokacija :boksac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Fala bogu pa će ih pohvatati,osjećao sam se kao gov... kad sam krenuo u sve to i susretao likove koji su mi se cerekali u facu i hvalili se "pametnim" potezima...a ja dodjem pred vrata od hrvi...i on mi nakon 15 g vojske i 6g rata kaže...slab ratni put....nema dogadjaja koji bi uzrokovali traumu...pa onda kontrole u onoj ordinaciji...kao za stoku...dodješ u5 ujutro čekaš do 7 i budeš 51...a oni primaju 50...i kaže ti ova na šalteru sutra dodjite ranije....a pojedinci samo šibaju na kat kod "svojih " specijalista ...naručeni....kod "svog" psihića...imam jedno 50 kontrola u papirima i niti jednom mi doktor nije bio isti....a onih guštera što im je primarijus morao potpisati da bi nalaz vrijedio....bar pola....i nakon 2g....i novonapisanih ratnih puteva (većih od prvobitne 2 rečenice,o 6 g rata) bez ikakve veze dobim 100 % opću i 100 % rat....e sad ćemo se malo mi smijat....došao i poziv za dubravu...znači bit će i hrvi....da se više ne osjećam kao zadnje smeće kad mi se lokalni borci od 3mj ......smiju u facu kako su oni to sve davno rješili....rješio sam i ja...časno i pošteno....pozdrav svima,pogotovo pripadnicima gardijskih brigada.... :mase2:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O TOJ TEMI SAM GOVORIO DA JE SVE NAOPAKO.. REKAO SAM DA NIJE POŠTENO DA POJEDINI BRANITELJI IMAJU DVA PIŠANJA U RATU I GODINAMA NEŽELE NIŠTA RADITI VEĆ SU TUKALI DOKTORE DA IM PRAVE NALAZE PO PREPORUKAMA I ONDA DOBIJU MIROVINU 100% RAT, A RUKU NA SRCE JEDNA TRAUMA NEZNAĆI 100% RATNA MIROVINA AKO JE POLITIKA DRŽAVE 500 000 BRANITELJA NEMORA BITI I 50 000 RATNIH VOJNIH INVALIDA... ILI AKO VEĆ JEST TAKO ONDA OMJER RAT I MIR SE MORA ODREĐIVATI ISKLJUĆIVO PO SLUŽBENOM RATNOM PUTU MORH.A... A NE PO NEKAKVIM OVJERAMA KOD JAVNOG BILJEŽNIKA... BILO JE I VRIJEME DA DRŽAVA NEŠTO NAPRAVI S TIM LAŽNJACIMA I JA BI TO SVE JAVNO NA REVIZIJU IMENOM I PREZIMENOM ,SAMO POKUŠAT SA ŠTO MANJE NEDUŽNIH I POŠTENIH BRANITELJA DA NEBUDE KAO I SA PANĆIĆOM IAKO MI NJEGOVA IDEJA BILA DOBRA SAMO MANJE GREŠAKA.,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma nisu li revizije i napravljene da se ne mogu provući tzv. invalidi? I? NIŠTA! Onaj koji je dobio HRVI uz pomoć koverte neće mu ništa, a nadrljat će onaj jadnik koji godinama obija po doktorima i bolnicama, gotovo da je bolnički inventar, za tih pošljivih 20% a dragovoljac je, itd., itd.,...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako bilo...i ja sam HRVI i ako treba prvi ću na sve revizije...ali...ipak mi je malo krivo da je od rata provedeno par revizija nas invalida a da još nitko nije napravio ni jednu reviziju invalida iz NOBa...osobno znam 10ak njih kojima je prosijek godina za vrijeme 1945 bio 15. pa...nisu svi bili Boško Buha...uz to znate li da boračka iz onog rata iznosi cca 5500 kn?...onda pola mojih susjeda je početkom 90tih iz firmi otišlo u mirovinu sa psihoneuzrozisom i to s kupljenim nalazima po cca.100DEM................ponavljam opet da sam HRVI da me se nebi krivo shvatilo...dragovoljac i ne bojim se nikakvih revizija ali...sve HRVI mirovine skupa čine samo manji dio koji se za mirovime izdvaja preko HZMO. Strah me da će opet biti žrtvenih janjaca kao i za vrijeme Pančića...Onaj ko je ima para da plati prije ima para da plati i sada...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Almir a pogotovo MEDENI,

imate svaki ko kuca velik :crvenikarton: za urlanje na forumu.

Pristojno bi bilo prije koristenja prvo procitati pravila foruma pa bi vidjeli da pisanje velikim slovima znaci deranje na sugovornike. A ovdje nitko ne boli galamdzije.

Iskljucite caps lock i procitajte pravila foruma.

:propis:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve će to otići u vjetar jer ako se ide u reviziju, a za sada ne ide, u nju ulaze svi, i pravi bolesnici i "glumci"!! A tada će opet biti "drvlja i kamenja" prvenstveno do strane "glumaca", a i od nekih stvarnih bolesnika jer će se osjećati povrijeđeni i mislit će da se radi pristisak na njih, a sve skupa znači veliku galamu poslje koje kod nas obično dolazi jedno veliko ništa!!!!! Imalo smo nedavno neke "velike" afere u državnom aparatu i nakon toga samo tišina tako da po meni od svega toga ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nikad nije kasno, znate kako se kaže;

" Zakasnio je onaj koji nikada nije stigao "

 

A što se tiče "osobnih" ili stalnih psihijatara, tu ne vidim ništa čudno, pa i ja imam svog psihijatra kod kojega se naručujem i idem već godinama na preglede. Jedino kada je isti doktor zauzet drugim obvezama ili ga zbog nečega nema onda idem kod drugog doktora na pregled, nešto kao zamjena i sve štima. Budem naručen recimo u 14,30 sati, dođem pet do deset minuta prije i više - manje za otperilike oko sat vremena budem gotov.

po meni sve zavisi od organizacije bolnice.

 

A nikada ni kune nisam nikome dao.

 

A kažu da su u to upleteni samo pripadnici hv-a i hvo-a, za nas bivše pripandnike mup-a ništa ne pričaju, pa kada smo mi ipak bivši policajci - poštenjaci.

 

Neka, neka sve pohvale dečkima iz mup-a i uskoka i samo tako. Peri deri.

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nedavno sam komentirao nešto u svezi rvi ,tada sam rekao kako nije pošteno da naši dečki koji su bolesni a žive na ovim prostorima vrlo teško ostavruju svoja prava,rješenja se čekaju po nekoliko mjeseci i ostalo ,kad vidi sad ova velika afera pokazuje da su moje slutnje bile itekako opravdane.. decidirano su napisali tko je u največem broju upetljan u lažnjake pa sad kad zbrojimo dva i dva eto razloga za sva ova stanja koja se događaju oko poštenih ostavrenja hrvatskih branitelja.jednom na postavljen upit kad će stići rješenje: odgovor je bio : sad pod hitno rješavamo predmete pripadnika hvo zbog nekog proračuna kad ono iznenađenjeeeeeeeeeeee.

-- još se nadam da će biti revizije i po pitanju onih sa statusom malodobnih branitelja ( nekažem da ih nije bilo i svaka čast,no i to je tema za opsežnu kriminalističku obradu ) ali veliki dio je više nego sumnjiv i zato gospodo samo nastavite krim.obrade i javno obznanite te prevarante........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

veličina ove teme govori kolko nam je svima stalo do razotkrivanja lažnjaka. u postovima vidim tračak sumnje kako od toga neće biti ništa ali ja sam suprotnog uvjerenja. akcija je tek počela i uzimat će sve veći razmjer.

za početak sretan sam što lažnjaci neće moći spavati kao što mi nismo ili nemožemo spavati ali iz drugih razloga i što nam se neće više smijati u facu što posječujemo psihijatre i pijemo lijekove koje u zadnje vrijeme i plaćamo.

ipak žao mi je branitelja koji su plaćali svoja prava a koja su mogli ostvariti redovnim putem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kompa,........nemoj tako..........mogao bih i ja sada tu širiti jaz između mup-a...i hv-a......ali nije mi to interes......reći ću ti samo nešto što znam da je tištilo nas iz hv-a.......nedostatak informacija........vi iz mup-a ste bili bolje obaviješteni.......uglavnom u gradovima.....kretali se u nekom krugu ljudi koji je bar nešto znao........a mi smo bili ko ovce......nikad kod kuće...doslovno....primorani da čekamo 6a.....i da budemo sretni........a aferu su stvorili ljudi koji su u hv-u bili kratko.....dakle da imaju bar malo pripadnosti nekoj postrojbi......i onda jedan moćan je to ishodovao za sebe......pa je to sređivao kumovima i prijateljima.......pa kad sam ja nakon 15 g aktivne vojske skužio da više ne funkcioniram.........i krenuo pokucati na neka vrata za pomoć............kao da sam se bacio lavovima u rimsku arenu........kvote popunjene.....vojska pere ruke od svega.......prebačeno sve na civilne strukture......kojima je već pun kufer ovakvih od gore koje sam nabrojio..........da se razumijemo.....ja sam u kategoriji veterana sa 6g ratnog staža.........i kad takvi imaju problema i moraju se opravdavati na svakom koraku .........maltene izvinjavati što su ostali živi......onda znaš koliko je sati..........neću vrijeđati nikog iz mup-a.......i vi ste odradili svoj dio ove naše kalvarije......ali reći ću ti samo mišljenje svojih suboraca kada smo nakon 6g terena parkirali i očistili ratnu tehniku.....i kada smo skužili da netko koristi ratne puteve..........i hoda po doktorima skupljajući papire.........a naši nadređeni nam ne daju pišati dok si u službi.....(a to je bilo 24 h)...jebeš takvu državu....u kojoj se masi mažu oči na uštrb manjine...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

potpisujem, i nadam se da da će ljudi razumjeti sukus onoga što sam htio reći iz mog posta....imajući u vidu iz kojeg položaja je stvoreno to moje ...i gledište većine mojih suboraca.....dakle....jednostavno ljutnja zbog nefunkcioniranja sistema u kojem smo radili.....strašan fušeraj i nebriga za ljude......te popunjenost kvota kada smo mi došli na red.(.pa i na ove,ovih dana aktuelne ,načine).....nakon svega.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

malo bih samo ubacio se na ovo mislim da se pod krinkom HV sve ovo što se događa u biti skrivaju osobe koje su nekad bile u nekoj postrojbi a da se ipak neradi o gardistima jer tu je velika razlika..nadam se da sam uspio reći u kojem grmu leži zec.. o onima iz hvo neželim ni komentirati to je priča zasebna...nebih pametovao no vjerujem da i među pripadnicima mup-a ima svega sumnjivo ,a pogotovo oni koju su prije otišli u mirovinu ,a sad naknadno su ishodovali status rvi po osnovi ptsp-a dok prije nikada nisu znali gdje je psihijatrija i ismijavali se nama bolesnima što smo živčani,što mrzimo nepravdu i što često smo morali ići na bolovanja..trebalo bi otvoriti neki telefon gdje bi se prijavili svi takvi sumnjivi koje nikad nismo vidjeli kod doktora a sad imaju invalidnost veću od nas koji godinama se liječimo..toliko nepravde tu ima ljudi moji da jednostavno ovo je samo jedan mali segment ali ipak nešto se pokrenulo na rješavanju.. nedavno na kontroli kod psihijatra slušam jednog bolesnika::kaže dobio sam mirovinu,dobio čin satnika,pijan svaki dan i uz sve to radi za šumariju jer mu je doma dosadno ,a tamo se lijepo napije i sretan je... obzirom da ga znam nisam mogao vjerovati da takva osoba dobije rvi (ptsp) jer on je godinama pijanac i sklon svakim ispadima kad sad vidim sve je moguće i žalosno je što je takav broj sigurno velik i zato ljudi nas bolesne koji neradimo ništa i samo pijemo tablete gledao kao ovakve bitange koje su dobile invalidnost i to konkretno ovaj tip dobio 60% ...... sve što je do sad pravio cirkuse po svom selu pravio je zbog alkohola no na kraju on ispade največi bolesnik ,,,tu je problem"" ljudi moji...propali ugostitelji,propali privatnici kad su zavaljali državu i propali sad su svi razbolili se iznenada i ishodovali mirovine ili još rade na tome,pa takvi su plaćali doktorima nije plaćao onaj jadnik koji je uistinu bolestan i koji čuva svaku kunu za platiti neki od lijekova jer nam treba lijek..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospodo branitelji. Ja ću ovu temu zaključati jer je komentar (za sada) nepotreban.

 

Ja sam izrešetan kao švicarski sir i (iako to moderator ne bih trebao napisati, ja hoću pa neka me urednici premlate) potpuno podržavam ovaj (odavno očekivani) postupak državnih institucija.

 

A junaci i heroji će se sami prepoznati.

 

Svaki slijedeći koji bude otvorio novu temu vezano za ova događanja je (po mom mišljenju) folirant, neuračunljiv i "lažnjak".

Pravim braniteljima se gaće ne tresu, nekima će odgovarati ova događanja, (meni bi odgovaralo da se to i prije dogodilo) ali pravda je spora ali dostižna.

 

 

Molio bih Vas da u ovom podforumu ne otvarate nove teme vezano za aktualnu situaciju.

 

Oni sa PTSP od 2005. godine neka više puta pročitaju ovo što sam napisao.

kroatienuo6.gif

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija