Jump to content

Rok u lipnju


zderonja

Preporučene objave

  • Odgovora 417
  • Tema pokrenuta
  • Zadnji odgovor

najviše su sudjelovali

još jedna kandidatkinja za lipanj!!

O sporosti učenja biti će dovoljno ako napišem - Zpp učila mjesec i pol dana, a mislila da to znam. Sad prolazim Kp, a nakon toga Kpp. Gp iz Klarića prošla za vrijeme trudnoće, dakle prije nekih 8-9 mjeseci. Majka sam šestomjesečne bebe, na porodiljnom. Danas napokon finalizirala dogovor oko čuvanja bebe. Nadam se da je taj problem iza mene, slijedi ozbiljno učenje. Trnovit put ispred mene, bebe i tate!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ola i ja se spremam za rok u lipnju. čula sam da ukoliko je veliki broj kandidata da nas mogu prebaciti za 9 mj da li u tom slučaju polažemo po novom i da li u 9 mj uopće kreće novi način polaganja pravosudnog ili je to odgođeno do nove godine

 

što se tiče učenja napredujem puževim korakom, a raspoloženje mi varira obzirom kako sam zadovoljna s napravljenim toga dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolege, koliko ranije prije ispitnog roka dobijemo potvrdu, odnosno informaciju kada smo stavljeni kojega datuma...

i drugo, može li se saznati taj datum telefonskim putem nesto ranije, recimo u 5 mjesecu, da si znamo godisnji namjestiti za ispit ;-)

pozdrav!

PS. da se i ja pozalim, ucenje uz posao, katastrofa, malo po savovima puc.... :zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zakon kaže po starom do 30. kolovoza. Dakle, svi koji imaju uvjete imaju pravo izaći prije toga. Ne može mene nitko prebaciti u rujan jer se u rujnu polaže, ako ćemo po zakonu - valjda to ipak nešto znači u ovoj državi, po novom. Ako nekoga prebace u rujan, automatski su prekršili zakon.

 

I to po novom mi nikako ne ulazi u glavu - ispada da nitko nema uvjete sjedećih godinu dana za po novom jer se traže sati prakse, i ovo i ono...Osim, ako su već krenuli s provedbom zakona u praksi pa ljudi već rade na uvjetima po novom.

Nisam proučavala novi način, ali da, bit će još teže.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

,,,,,,,još jedan kandidat za rok u 6. mjesecu ....... :-D

Mislim tražiti kraj roka - dakle neki datum u 7. mjesecu jer neću moći dobiti slobodno s posla prije početka lipnja ... Što mislite do kojeg datuma u srpnju bi se mogao rastegnuti ovaj rok ...... priča se da će biti navala i hvatanje "zadnjeg vlaka" prije novog sustava od rujna, ali po odazivu na ovaj topic baš se ne bi reklo ......

..... ili mi ovdje gubimo vrijeme, dok pametni uče .... :cita:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim poslati prijavu idući tjedan i u njoj napisati da me stave krajem roka tj. neki dan u mjesecu srpnju ..... neću navoditi nikakav datum - da si sama ne presudim komisijom koja će biti taj dan :panika:

glavno da je u srpnju ..... a to ću nastojati obrazložiti obvezama na poslu .... pretpostavaljam da će uvažiti jer neću inzistirati na nikakvom datumu ....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam se "prijavila" za pocetak roka......nadam se da to nece bit prije 15.06., a opet, bolje mi je racunati da sam prije, pa dobiti poziv za kasnije, nego obratno.....

 

...o sporosti i napretku necu komentirati zasad,mislim,ide,ali imam dojam da necu stic sve, stalno nesto ponavljam i utvrdjujem a naprijed idem puzevim koracima...... :zbunj:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

još jedna za rok u lipnju, poslala bih prijavu ovih dana, napisat ću samo da me stave nekad u srpnju, opravdat ću se poslovnim obvezma i p.s. je li potrebno uz potvrdu polodavca o vremenu provedenom na radu navoditi i opis poslova koji se obavaljaju ili je dosta samo napisati na odgovarajućim pravnim poslovima?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

veve je napisao:

SVE što je potrebno u prijavi lijepo i jasno piše na stranicama ministarstva pravosuđa.

ne znam šta nije jasno, kad i sama u pitanju navodiš odgovor......:-((

 

OPIS POSLOVA!!

 

 

A kaj se ti tu bahatiš...nije bilo davno kad si tu postala svašta, a sad si pobrala svu pamet svijeta...skužila sam te već nedavno da si malo digla nosić...

 

Ako cura ima potrebu pitat, nek pita, a tebi ako ide na živce-prošeći...uostalom, budući da više ne spremaš pravosudni, kaj uopće tu visiš ako ti ovakva pitanja idu na živce?

 

Ako nekome želiš pomoći, pomozi, a ako misliš liječit frustracije: please, spare us, we have enough on our minds...

 

:vrti: E, mislim, ovakve provale su mi najbolje. :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo, dragi moji, ja danas bila vrijedna i napisala prijavu te ju cak i osobno odnijela :-D , bila neka simpaticna zenica u pisarnici, uglavnom, trazila sam pocetak 7. mj. (tocno dan), nadam se i molim boga da ce me tak i staviti:moli:, jer inace stvarno ne znam kak cu si godisnji izorganizirati. inace, morat cu uzet cijeli godisnji, sto ce iznositi jedno mjesec dana, pa bi mi stvarno puno znacilo da me stave onak kak sam napisala. mogu zaboraviti dva mjeseca ucenja i slicno, a i u tih mjesec dana cu morati biti dostupna poslodavcu ako bi bilo nesto hitno...uglavnom, ucit cu uz posao, druge nema...eto...

 

nina, opis poslova, tako pise, i moguce da ce ti vratiti prijavu kao sto su nekome tu na forumu, ne znam vise kome..pazi da ti sve isprave i dokumenti budu originali ili ovjerene fotokopije.

 

u mojm potvrdama su tocno nabrojani svi poslovi.

 

"Navedeni kandidati uz prijavu su dužni priložiti:

 

ovjerenu presliku diplome,

original ili ovjerenu presliku potvrde poslodavca o vremenu provedenom na radu uz opis pravnih poslova koje obavljaju,

original ili ovjerenu presliku odluke poslodavca kojom se kandidat upućuje na praksu u sud,

original ili ovjerenu presliku rješenja suda kojim se navedeni kandidat prima na praksu,

original ili ovjerenu presliku potvrde predsjednika suda o obavljenoj praksi u trajanju od najmanje jedne godine."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolegice veve, baš bi se za vrijeme učenja bavila provalama i na taj si način prikraćivala vrijeme..istina, piše na stranicama ministarstva i istina, nisam ih pomno pročitala pa sam to i pitala.

vjerujte mi, u ovom u učenju (uz rad) i frustraciji od pravosudnog nekad zaboravim i kako se zovem, a gdje ne neku informaciju.

Naravno, kasnije sam je provjerila, ali u svakom slučaju nisam tu provala radi, niti vjerujem da je itko drugi. Svi smo tu s jednim problemom - pravosudnim ispitom, i kao što je već rečeno svaka je pomoć dobrodošla. Ako već moje pitanje nije bilo na mjestu nije ni bilo potrebe za takvim komentarom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svima, i ja cu na rok u šestom , samo ne znam kad oni ta rješenja šalju...Poslala sam prijavu već početkom 3 mjeseca.Jel zna tko da li će mi mozda zbog toga ranije rješenje poslati, tj recimo bar mjesec dana prije roka, ili bi bilo bolje da sam malo sacekala pa poslala 45 dana prije?Je netko vec poslao prijavu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U biti nadala sam se, ako ranije prijavim, da ce mi odobriti polaganje u posljednjem roku za lipanj jer sam tako napisala u prijavi, a sad vidim da sam mozda krivo napisala jer ako uzmu u obzir to što sam napisala, mogli bi me staviti u 7.mj., sto mi bas i ne odgovara.Ma, koliko god mi kalkulirali na kraju će to biti kad oni odluce!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa problem je u tome što, tko polaže u šestom mjesecu, taj može polagati popravni nakon 2 mjeseca, dakle u 8.mj., što bi značilo 9., jer nema ispita za vrijeme godišnjeg. ali, od 9.mj. se polaže po novom zakonu, koji, koliko ja znam, ne predviđa popravak...e sad da li će se to odnositi i na nesretnike koji roknu u 6.mj....ili samo na nove...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma znaš što, ja mislim da sam dobila informaciju od nekog tko je pitao u Ministarstvu pa da su mu tamo rekli da će nas pustiti da na popravni idemo i u 9 mjesecu, samo problem je što je to sve rekla kazala , na papiru nema ničega, i pitanje je što će od svega toga biti, a kako sam rekla pucam na popravni!!!

Idem sad dalje učiti GPP , vrijeme leti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eto, da se jos jedan kandidat za lipanj malo pozali...

posto nas jedino na ovim stranicama mogu shvatiti :misli:

jedan dan ucenja, dva ide super,ono bas dize,euforija i onda jedan dan, dva kao danas..katastrofa, da covjek odustane od svega

i tako opet sutra i ponovo i uff...

nisam ni na pola puta , a vec smo u dramama svi.. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne sviđa mi se ta velika gužva no bilo je za očekivati, ja također još uvijek radim i radit ću otprilike još mjesec dana.

Učenje je vjerovatno kao i ostalima..na dane..nekad dobro, nekad katastrofalno, trenutno sam na kpp-u, uči li, ili je netko učio po onoj skripti od 113 str. (skinula je s nasciturusa), meni se čini dosta dobra, pisana po zakonu, zna li tko ima li kakvih nedostataka i treba li dopunjati čime osim novom obnovom?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E moja Kikica,

 

tako je to kad se uči uz posao.... Ja krenem navečer, pa dok ne zaspim uz knjigu u rukama (cca ponoć, a ponekad i ranije!), a ujutro na posao...

 

Jedino mislim da mi je nekako ovako kad imam manje vremena, jer da sam krenula učiti u prvom mjesecu, mislim da bi do danas sve zaboravila!

 

Sve u svemu, glavu gore! Moramo pozitivno razmišljati.

Ako nekoga zanima, kažu da je dobro kombinirati eterično ulje ružmarina i limuna za koncentraciju, pa isprobajte!!

 

Svima držim palčeve!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nina,

 

samo se javljam budući si i ti "online"!

 

Nadam se da ću na rok krajem 6-og, početkom 7-og mjeseca, a do tada ima još puno, puno dana učenja!

 

Kako napreduješ sa učenjem koliko toga si prošla? Ja završavam građansko ovaj tjedan (bar se nadam!!), a onda prelazim na ZPP (imam jednu skriptu od 176 stranica, kažu da je dobra za učenje).

 

Pozdrav iz Rijeke

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

i ja hvatam kraj roka, barem se nadam, iako vidim da ih je dosta poslalo prijave za lipanj, čak i u ožujku, ja sam svoju poslao pocetkom travnja pa se eto nadam da ce mi ipak moci biti udovoljeno prijavi???

 

a u naletima učenja mi prođe kroz glavu ona pomisao od par postova gore, o tome da bi ispitni rok u lipnju mogao poceti ranije nego sredinom mjeseca, sto bi bilo ravno katastrofi

:-?

no razmisljacemo pozitivno i drzati se propisane sredine mjeseca, zar ne :-)

a dotad pozdrav svima koji ce i ovu noc, kao i vjerujem slijedece provesti uz :kavica:

hehe...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja isto učim kpp po toj skripti od 113 str. Čini mi se dobra iako sam naletio na par grešaka poput sastava suda i sl.Obnovu postupka sam učio po novome. Mislim da je kazneno najbolje učiti po skripti od Garačić i iz Općeg dijela KZ. I da se iz posebnog dijela zna u kojoj Glavi se pojedina djela nalaze...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

rivaldo je napisao:

golum je napisao:

učiti po novom ZKP?

ali još nije stupio na snagu stupa jedan dio po ljetu čini mi se a dio tek poslije nove godine ili griješim?

 

Obnova postupka stupila je na snagu već. Kao i čl. 237. (tajnost istrage). Ostalo sve po starom za ovaj rok.

 

evo gledam čl 237, to je dokazno ročište a ne tajnost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

qwer je napisao:

rivaldo je napisao:

golum je napisao:

učiti po novom ZKP?

ali još nije stupio na snagu stupa jedan dio po ljetu čini mi se a dio tek poslije nove godine ili griješim?

 

Obnova postupka stupila je na snagu već. Kao i čl. 237. (tajnost istrage). Ostalo sve po starom za ovaj rok.

 

evo gledam čl 237, to je dokazno ročište a ne tajnost.

 

Pardon,čl. 231.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I ja sam za lipanj, trudna mama (vjerujte u trudnoći mozak slabije radi), ali nadam se najboljemu. Još sam na prvom učenju, nadam se mjesec dana ponavljati da "sjedne" na svoje mjesto. Kao što je netko napisao, učenje ide kako koji dan, kad je ovako teško vrijeme, loše. I mene zanima koliko nas se prijavilo, ja sam tek nedavno prijavila i nadam se da ću odgovarati do kraja lipnja jer mi kasnije ne odgovara (nema mi tko čuvati dijete), nadam se da će mi ipak uvažiti. Bila sam na slušanju, i ipak, uz veliko znanje, mora se imati i sreće dobiti ok komisiju i ne raspasti se od vrućine/umora/stresa/neispavanosti... Sretno nam svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Zar nije rano za rješenja??? Ja nemam nikakvih novosti, ali se moram javiti točnije napisati da sam luda od ispita - podijeliti tjeskobu koja me obuzela. Malo pa često provirim na legalis, skužim da se slabo javljate pa me uhvati panika da svi učite kao ludi. Sad sam u fazi kad mislim da nema ništa od mog truda, dajem sve od sebe ali opet mislim da to nije dovoljno. Luuuudddddddddddaaaaaa sam...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ljudi jedno pitanje - po cemu ucite gpp? ja po zakonu, tj. nekoj skripti koja je doslovce c/p zakon, plus nesto sitno teorije, stvarno mi se ne da ona skripta triva dika, jako je opsirna i necu je stici. i kolegica jedna tako uci, pa me zanima jel ima kandidata koji uce gpp iskljucivo po zakonu? koga god pitam od mojih poznatih koji su polozili: "ma nee zakon, uci ti po triva dika", no, zakon se ionako izmijenio i tih izmjena tamo nema.

 

nekak si mislim da ipak necu profulati ako ucim samo po zpp-u, ili to nije dovoljno :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dear Sue, ako te išta tješi, evo ja ti učim isključivo po zakonu. Tek sam se neki dan susrela s tom skriptom i moram reći da sam u njoj našla neke odgovore na pitanja pojedinih ispitivača, a to su: što je stvarna i mjesna nadl. , atrakcija nadl., gdje ulazi odluka o prethodnom pitanju( u obrazloženje) i što sudac može da bi se upoznao sa stranim pravom(Vičić pitao). Mislim da je to sve kaj sam pogledala u skripti, ak se sjetim još čega skrenut ću ti pozornost, a ostalo sve iz zpp-a, i mislim da je to dovoljno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema teorije ni u bunilu da učim po nekakvim knjižurinama. :vrti:

To su me dovoljno ispilali na faksu, a ovo bi kaktiga trebao biti nekakav stručni ispit, pa nije ovo doktorski studij na parničnom pravu... :palacdolje:

Eventualno malo proraditi 2-3 "cveba pitanja" nekih ispitivača, i ako me dopadne Vičić npr. proroštati malo Sudski poslovnik...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ucim po skripti koja je doslovce c/p zakon,u stilu pitanje - odgovor (uglavnom je odgovor c/p clanak iz zakona) s tim da su unijete i nove odredbe.

 

to je ona skripta po kojoj je IDR ucila i poslala mi, ali, kako sam vec napisala, s novim izmjenama, no takodjer ima i nesto teorije tipa vrste suparnicara, stvarna i mjesna nadleznost, kako se dijeli, pa nacela, stupnjevite tuzbe i ino, a ja sam si nesto sitno dodala iz velike skripte triva dika, npr. kako ide teret dokazivanja, malo o prethodnom pitanju sto nije bilo jasno, i sl., no necu stici sve.

 

iz knjige jedino radim gp - bez klarica mi se to cini nemogucim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jos nesto: koji bi recimo bili razlozi za mirovanje zastare kaznenog progona? garacicka veli da su to npr. slucajevi kad sud ne radi zbog poplave i sl. ali po bacicu, a i prema sudskoj praksi, gledala sam ju malo, to mogu biti samo razlozi pravne prirode. poseban razlog su npr. kd na stetu maloljetnika i djeteta prema kojima zastara miruje do njihove punoljetnosti. no, koji su jos razlozi? imunitet?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobro je uciti iz knjige jer tamo imas masu primjera pa ti je odmah jasno o cemu se radi! usporedjujes ju sa skriptama i vidis sto je bitno, dakle preskocis one silne teorije o pravnoj osobi, i slicno, to ti ne treba, a vidis i sto u njima fali pa si to upises ili potcrtas!

 

 

napomena: ipak ima trik pitanja sto ne pise u knjizi, npr. prijelazne odredbe zoo-a, sto je njime prestalo vrijediti - obratiti paznju na kamate, staro i novo uredjenje, to je sucevicevo pitanje!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Joanne je napisao:

Ne znam. Ja se držim Garačičkine skripte po kojoj su to osnove pravne prirode ( a ne poplave, požari, bolest suca...).

 

meni u njenoj skripti pise ovo (to je ujedno i s njenih predavanja na kojima sam bila preko udruge korp. pravnika):

 

"Zastarijevanje ne teče za vrijeme za koje prema zakonu gonjenje ne može otpočeti ili se nastaviti.

Nakon prestanka mirovanja zastarijevanja ono nastavlja teći, a ranije protečeni rok zastare se ne gubi.

Ono može nastupiti kada sud zbog potresa, poplave i sl. ne može raditi"

 

dakle, ovdje bi ipak usli i neki razlozi fakticne prirode?

 

no, koji su to sve razlozi zbog kojih se gonjenje ne moze otpoceti (osim onih kd na stetu maloljetnih i djece) :misli:

 

npr. razlozi koji iskljucuju progon su amnestija, zastara i sl., a ovi ga valjda samo odgadjaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo što piše u mojoj skripti:

 

"Mirovanje - Samo za određeno vrijeme zastara ne teče (ono što je prošlo ne poništava se)

Za vrijeme za koje se po zakonu (znači osnove su uvijek pravne prirode) progon ne može poduzeti ili nastaviti.

Mirovanje ne nastupa ako sud ne može raditi zbog poplave, potresa, kada se ne radi, odsutnosti suca."

 

Malo sam čačkala po netu i naišla na nekakvu sudsku praksu gdje se navodi imunitet kao razlog pravne prirode za mirovanje (obustavu) zastare.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li netko ima ikakvih saznanja kako će sve to izgledat u 6. mjesecu?

Ja čujem svašta...

 

Čula sam da će biti 2 komisije na dan i da će morat određeni broj ljudi prebaciti za 9. mjesec (naravno, po starom programu, ali ono, 9. mjesec).

 

Muka mi je što će nas, malte ne, po 5 odgovarati od puta, pa da ne bi bilo i baš ne standardnih pitanja, jer ono, sva pitanja standardna iscrpljena.

 

Ne znam, polu luda sam od svega. Naučim jedno, zaboravim drugo, padam u svakakva stanja, a i pored svega, još i radim. :place:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e, to s imunitetom sam i ja nasla, pa nakon toga neku drugu presudu gdje pak pise da to nije niti imunitet :palacdolje:

 

i sto je sad tocno od toga :-(

 

imam bas garacickin ppt s predavanja krajem 1. mjeseca, dala nam ga je, i sve sto je u njemu, stavila sam u skriptu koju sam objavila ovdje, plus imala sam jos dvije njene verzije skripti, pa sam sve to iskombinirala.

 

 

eventualno ako se zeznula pa je trebalo pisati da ne moze nastupiti, a ne da moze :misli:

 

u biljeznici mi pak o tome pise samo da se kod mirovanja zastara nastavlja, tj. ne pocinje ponovno teci. o zastari je pricala zadnji sat, znaci pred kraj, pa nije puno rekla o tome, a uglavnom sam hvatala sto je govorila izvan ppt-a.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

glede mirovanja zastare kaznenog progona, iz komentara KZ pavišić, grozdanić, veić:

obustava ili mirovanje zastare znači da zastara u stanovito vrijeme ne teče, ali kad otpadne razlog koji je izazvao obustavu toka zastare, ona teče dalje, time da se u njeno trajanje uračunava i vrijeme koje je proteklo prije nastupa okolnosti koja je izazvala obustavu. obustava zastare nastupa za vrijeme za koje se prema zakonu gonjenje ne može poduzeti (otpočeti ili produljiti). primjeri su: imunitet, naknadno nastupjela duševna bolest, odobrenje za progon, prejudicijelno pitanje o kojemu ovisi pokretanje postupka.

to su uvijek okolnosti pravne prirode i samo takve kojima zakon daje značaj osnova za mirovanje, obustavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo sa 7 :-o kandidata po komisiji me je skoro dotuklo. Neka nas je 500, podijeli sa 23 dana jer ima i neradnih, to je 21 kandidat dnevno :-o .

Neka svakome postavi po 4 pitanja, to je 28 pitanja iz jednog predmeta. Radno i manji predmeti ok, al zamisli kad počnu mozgat koje bi moglo bit 30-to pitanje iz građanskog ili kpp-a, užas. Vrtit će zakon u glavi pa čega se sjete :misli:

Ne znam šta je gore, brza eliminacija ili pomaganje, jer će ispit onda početi u podne pa kad završi.

 

A tek njihova nervoza jer će tamo bit češće nego inače,ma užas.

 

Al da ne bude sve baš tako crno, barem još neki uče gpp iz zakona kao ja, skripta je bljak, a već sam mislio da sam jedini.

Inače, zna li netko kako stvari stoje sa popravnim u rujnu, imamo li pravo ili ne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sue je napisao:

qwer, ti si bio na onoj sjednici HOK-a kad su pricali o p.i., bio je sucevic, i rekli su da ce biti pravo pada do dva ispita, pa cak i odgoda primjene zakona. jel znas, ima li sto novo, jel se sto prica u HOK-u o tome?

 

Da, to je potvrdio netko iz ministarstva čini mi se, ali ne znam više. Bilo je jedno od glavnih pitanja (kao, tribina o novom ispitu, a svi došli pitati šta je sa padom i onima koji steknu uvjete nakon nove godine).

Pojma nemam šta je s tim sada :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Učiti iz knjiga ili ne...Ja i svi iz škvadre koji su polagali učili smo isključivo iz zakona, a ako smo među pitanjima vidjeli nešto specifično, otvorili smo si knjigice. Nama je to bilo puno jednostavnije - knjižurine nisu dolazile u obzir. Uglavnom, bilo nam je dovoljno i svi smo na kraju uspjeli položiti.

Jasno, svatko treba raditi onako kako mu paše, ali meni se ipak čini da je kroz zakone jednostavnije - nema suvišnog razglabanja i detaljiziranja. :-)

 

Drž' te se. Želim vam svima puno sreće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Učim po skriptama uz kombinaciju zakona i kad pogledam malo po nekim pitanjima ispitivača muka me uhvati. quote]

 

 

Eto, baš to...

Jel imate vi ljudi dojam da svi govore kako na pravosudnom pitaju samo osnovne stvari,a onda pogledate malo ta famozna pitanja i ukomirate se skroz :place: ? Ima stvari koje bih i na faksu preskočio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.




×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija